לימוד עיצוב ופיתוח משחקים בבית ברל
בקשר לשאלתך. אני רנארד גלוזמן, אני המרכז של התוכנית לעיצוב ופיתוח משחקי מחשב בבית ברל בבית ברל רצה זה השנה השלישית כבר תוכנית של שנתיים (יומיים בשבוע) לעיצוב ופיתוח משחקי מחשב. המטרה שלנו היא שהסטודנטים יצאו בסוף שנתיים לימודים עם מוצר עובד ברמת הדמו. פלוס תיק מוצר שלם. בימינו זה כרטיס הכניסה הטוב ביותר לתעשיית המשחקים הקיימת, או ליזום מיזם חדש בתחום המשחקים ולהציע אותו למשקיעים, תערוכות וכד' במסגרת התוכנית את לומדת עד לרמה מקצועית את פלאש (בהקשר לתכנות משחקים) תלת מימד (סטודיו מקס) ומודינג - שזה עבודה בתוך מנועי משחק קיימים - האלפ-לייף, סיבילייזישן, נברווינטר-נייטס, אנמי-טריטורי. שיעורים אלו מקנים לך כלים ממשיים ליצרית והמחשת הרעיונות שלך בתור מעצבת משחקים, מה שנותן לך את האדג' בשוק, על פני אנשים שמגיעים ללא רקע כזה יתר הקורסים בתוכנית הם סדנאות לעיצוב שבהם את מתנסה בעיצוב משחקים, קונספט, רעיונאות, חשיבה וכמובן משחקת במשחקים מרבית שנה שניה היא סדנת פיתוח פרוייקטים, בהם הסטודנטים מתארגנים בקבוצות לפיתוח מוצר מהתחלתו ועד שלב הדמו עם מצגת עסקית וחשיבה על לוחות זמנים, כספים, מודל עסקי והכל. וזאת במטרה שבסוף שנה שניה תוכלי להציג את זה לפני משקיעים התוכנית בבית ברל מתמקדת בתחום העיצוב. אנחנו מאמינים בחדשנות בתחום הרעיונאות. והדגש שלנו הוא על עיצוב תוכן. התוכנית שקיימת במרכז הבין תחומי בהרצליה היא יותר באוריינטציה תכנותית ומיועדת למי שמעוניין לעשות תואר ראשון במדעי המחשב. אלו תחומים משלימים. וכל אחד צריך לבחור לפי האוריינטציה שלו. סה"כ כל התחום הזה מתפתח ויש באמת הרבה מאד עבודות בשוק. הרבה מהסטודנטים מוצאים עבודות עוד בזמן הלימודים יש יום פתוח בבית ברל ב15.5. כולם מוזמנים להגיע ולשמוע עוד פרטים. אתם מוזמנים להיות איתי בקשר דרך המיל שלי ואני יכול להפנות אותכם גם לסטודנטים שתדברו איתם.
[email protected] יישר כוח! רנארד