חוות דעת

פוקיטו

New member
חוות דעת

שלום לכל המומחים/ת אני מתענינית בלימודי אנימציה בפיתוח משחקי מחשב ראיתי שיש קורס שנפתח בבית ברל לשנתיים ששמו "משחקלוגיה" יש לכם איזושהי חוות דעת על הקורס? תודה

somebodddy

New member
לא מכיר את הקורס

אבל ממש לא נראה לי שמלמדים שם אנימציה. ספק רב אם מלמדים שם בכלל תכנות... בטח קורס שעוסק בעיצוב משחקי מחשב. אם את רוצה לעשות אנימציה בשביל משחקי מחשב אני ממליץ לקחת קורס אנימציה רגיל.

freak2100

New member
כן, זה מה שלומדים שם

אומרים שיש שם בליל של אנשים קצת לא קשורים, במחזור הראשון הייתה אפילו מישהי שהבן שלה משחק במחשב אז היא באה לבדוק מה העניין
הם לא מלמדים שם תכנות, כמובן שבסוף צריך לעשות פרוייקט ולפתח משחק אז איכשהו הם צריכים לקמבן דברים
אבל בגדול המטרה היא בעיקר לכיוון של עיצוב משחקים. לאנימציה עדיף ללמוד... אנימציה
בבצלאל או משהו... יש פה בתפוז פורום אנימציה שבו יוכלו לעזור לך

idc

New member
התמחות בפיתוח משחקי מחשב ומדיה אינטראקטיבית

שלום, תכנית הלימודים לתואר ראשון במדעי המחשב בבית ספר אפי ארזי למדעי המחשב במרכז הבינתחומי הרצליה, מציעה התמחות ייחודית בפיתוח משחקי מחשב ומדיה אינטראקטיבית. לפרטים נוספים על ההתמחות: http://portal.idc.ac.il/he/schools/cs/home/Pages/Newspecialization.aspx לפרטים נוספים על התארים המוצעים: http://www.idc.ac.il/BAopenhouse/?site=328&page=science בהצלחה, יעל

SWATMAN89

New member
דווקא בהרצליה זה תכנות בעיקר בבית ברל זה..

עיצוב משחקים , עם שילוב של תכנות 3DMAX פוטושופ פלאש, JAVA ועוד. אם המורים שם נחשבים לטובים? הייתי נזהר בלשון הזאת , אך אכן למי שמעוניין להתעסק בתחום המקום פותח דלתות.

yonyony

New member
פיתוח משחקי מחשב

היי, אני מכיר מישהו שלומד בקורס ולפפי מה שאני יודע זה קורס ייחודי מאוד, אני בעצמי חושב לנסות להתקבל לשנה הבאה. אני יודע שהקורס הוא מעניין ומקצועי. מלמדים אותך שם איך לבנות ולפתח משחקים, איך לחשוב על רעיונות למשחקים וגם מלמדים על עולם המשחקים ועל ההשפעה שלו על החברה המודרנית. כשהייתי ביום הפתוח בבית ברל מאוד התרשמתי מהמרצים של המסלול. הבנתי שבסוף נערכת תצוגה של המשחקים של התלמידים בפני גורמים חיצוניים שבאים להתרשם מהעבודות שלהם, והטובים ביותר נחטפים מיידית לעבוד בחברות המובילות בתחום.

voguemaster

New member
חברות מובילות בתחום ?

על איזה חברות אתה מדבר ולמה אתה חושב שהם מובילות ?

SBella

New member
לימוד עיצוב ופיתוח משחקים בבית ברל

בקשר לשאלתך. אני רנארד גלוזמן, אני המרכז של התוכנית לעיצוב ופיתוח משחקי מחשב בבית ברל בבית ברל רצה זה השנה השלישית כבר תוכנית של שנתיים (יומיים בשבוע) לעיצוב ופיתוח משחקי מחשב. המטרה שלנו היא שהסטודנטים יצאו בסוף שנתיים לימודים עם מוצר עובד ברמת הדמו. פלוס תיק מוצר שלם. בימינו זה כרטיס הכניסה הטוב ביותר לתעשיית המשחקים הקיימת, או ליזום מיזם חדש בתחום המשחקים ולהציע אותו למשקיעים, תערוכות וכד' במסגרת התוכנית את לומדת עד לרמה מקצועית את פלאש (בהקשר לתכנות משחקים) תלת מימד (סטודיו מקס) ומודינג - שזה עבודה בתוך מנועי משחק קיימים - האלפ-לייף, סיבילייזישן, נברווינטר-נייטס, אנמי-טריטורי. שיעורים אלו מקנים לך כלים ממשיים ליצרית והמחשת הרעיונות שלך בתור מעצבת משחקים, מה שנותן לך את האדג' בשוק, על פני אנשים שמגיעים ללא רקע כזה יתר הקורסים בתוכנית הם סדנאות לעיצוב שבהם את מתנסה בעיצוב משחקים, קונספט, רעיונאות, חשיבה וכמובן משחקת במשחקים מרבית שנה שניה היא סדנת פיתוח פרוייקטים, בהם הסטודנטים מתארגנים בקבוצות לפיתוח מוצר מהתחלתו ועד שלב הדמו עם מצגת עסקית וחשיבה על לוחות זמנים, כספים, מודל עסקי והכל. וזאת במטרה שבסוף שנה שניה תוכלי להציג את זה לפני משקיעים התוכנית בבית ברל מתמקדת בתחום העיצוב. אנחנו מאמינים בחדשנות בתחום הרעיונאות. והדגש שלנו הוא על עיצוב תוכן. התוכנית שקיימת במרכז הבין תחומי בהרצליה היא יותר באוריינטציה תכנותית ומיועדת למי שמעוניין לעשות תואר ראשון במדעי המחשב. אלו תחומים משלימים. וכל אחד צריך לבחור לפי האוריינטציה שלו. סה"כ כל התחום הזה מתפתח ויש באמת הרבה מאד עבודות בשוק. הרבה מהסטודנטים מוצאים עבודות עוד בזמן הלימודים יש יום פתוח בבית ברל ב15.5. כולם מוזמנים להגיע ולשמוע עוד פרטים. אתם מוזמנים להיות איתי בקשר דרך המיל שלי ואני יכול להפנות אותכם גם לסטודנטים שתדברו איתם. [email protected] יישר כוח! רנארד

למעלה