מהממת ! מאיפה השיער?
K Koki Girl1 New member 17/12/07 #23 מהממת !../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo182.gif מאיפה השיער?
G Gali Girl New member 17/12/07 #20 אוי אוי אוי.. שיחקת אותה! רק הגבות נראות כמו גבות של שיער חום ): לא נורא, נבליג
S somwere else New member 17/12/07 #30 ../images/Emo14.gif../images/Emo54.gifהיא מדהימה../images/Emo70.gif אין אולי איזשהי דרך לעלות אותה לאנשו שאנו אוכל להוריד אותה אני ממש רוצה אחת כזאת
../images/Emo14.gif../images/Emo54.gifהיא מדהימה../images/Emo70.gif אין אולי איזשהי דרך לעלות אותה לאנשו שאנו אוכל להוריד אותה אני ממש רוצה אחת כזאת
T The Best Damn Kid New member 17/12/07 #24 תודה אבל יש לי את השיער הזה כבר=] ובקשר לkoki girl אני מוריד רק מהאתר הרשמי של סימס^^
T The Best Damn Kid New member 17/12/07 #26 כי באתר הרשמי יש את השיער הזה.. לא הבנתי מה לא הבנת >________<
T The Best Damn Kid New member 17/12/07 #28 פפחחח בדיוק ההפך! באתר הרשמי הכל בא ביחד עם המאש ובמוד דה סימס אז אי אפשר להוריד דברים ככה סתם צריך להוריד מאש וזה..
פפחחח בדיוק ההפך! באתר הרשמי הכל בא ביחד עם המאש ובמוד דה סימס אז אי אפשר להוריד דברים ככה סתם צריך להוריד מאש וזה..
Y You have one life New member 17/12/07 #29 הא? באתר הרשמי זה פשוט נותן קובץ לסימית. זה לא בא עם מאש כי מתי שאני הורדתי ולא היה לי מאש זה לא פעל.
הא? באתר הרשמי זה פשוט נותן קובץ לסימית. זה לא בא עם מאש כי מתי שאני הורדתי ולא היה לי מאש זה לא פעל.
G Gali Girl New member 18/12/07 #33 הוא אמר שכבר יש לו את השיער הזה, אבל ל"koki girl" הוא אמר שהוא מוריד רק מהאתר הרשמי... משהו מסריח פה 0.0
הוא אמר שכבר יש לו את השיער הזה, אבל ל"koki girl" הוא אמר שהוא מוריד רק מהאתר הרשמי... משהו מסריח פה 0.0