חוות דעת^^ אני צריך לדעת איזה יותר יפה..זאת ה1
G Gali Girl New member 17/12/07 #3 יש כבר שרשור חוות דעת... בכל מקרה היא נחמדה השיער נראה קצת מוזר (בצד שמאל, שוונצים לא אמורים להיות מהונדסים) הייתי מעדיפה לראות את הסימית הזאת עם רעמת תלתים...
יש כבר שרשור חוות דעת... בכל מקרה היא נחמדה השיער נראה קצת מוזר (בצד שמאל, שוונצים לא אמורים להיות מהונדסים) הייתי מעדיפה לראות את הסימית הזאת עם רעמת תלתים...
G Gali Girl New member 17/12/07 #9 אוו, על זה אני מדברת! זה הרבה יותר טוב, רואים יותר מהפנים (אם כי אני עדיין מעדיפה את השניה, אני שונאת את השילוב של בלונד ושיזוף)
אוו, על זה אני מדברת! זה הרבה יותר טוב, רואים יותר מהפנים (אם כי אני עדיין מעדיפה את השניה, אני שונאת את השילוב של בלונד ושיזוף)
G Gali Girl New member 17/12/07 #11 תווי הפנים יפים, סורי אבל האיפור די זוועתי .. מזכיר קרקס. טיפ : תשאיר את הצללית, תמתן את הסומק למשהו בכיוון הברונזה ותוריד את הגלוס לחלוטין \ גלוס שקוף.
תווי הפנים יפים, סורי אבל האיפור די זוועתי .. מזכיר קרקס. טיפ : תשאיר את הצללית, תמתן את הסומק למשהו בכיוון הברונזה ותוריד את הגלוס לחלוטין \ גלוס שקוף.
T The Best Damn Kid New member 17/12/07 #13 אני אגיב אבל תסתכלו רגע.. כאן היא שזופה יותר היא ביפן (טקמיזו וילאז') איך זה?
G Gali Girl New member 17/12/07 #14 אמרתי את דעתי, הסומק מוגזם, והבלונד נראה די מלאכותי עם העור השזוף.
G Gali Girl New member 17/12/07 #16 יפה מאוד! הסומק נראה נפלא... מתאים לה בלונד, אולי בגלל שהוא לא כל כך נראה מקדימה. היא נראית כמו אחת שלא משתמשת בבלונד כסימן היכר (כמו הראשונה, נניח)
יפה מאוד! הסומק נראה נפלא... מתאים לה בלונד, אולי בגלל שהוא לא כל כך נראה מקדימה. היא נראית כמו אחת שלא משתמשת בבלונד כסימן היכר (כמו הראשונה, נניח)