חוות דעת

אפפ

New member
חוות דעת

שלום כבר העליתי את הנושא פה פעם,אבל מכיוון שאני עכשיו שוקלת את זה יותר ברצינות אשמח אם תעזרו לי. מצאתי עבודה כאופר בלונדון אצל משפחה יהודייה, דיברתי עם האמא בטלפון ווכו... כעיקרון, זה נשמע לי דיי בסדר היא אמרה שהיא משלמת 100 פאונד לשבוע... עכשיו, אני יודעת שזה צורך הסתגלות וזה בכל זאת לא קל אבל הם גרים בקהילה יהודית ואני מקווה שיהיה לי בסדר האם יש לכם טיפים או דבריםש אני צריכה לדעת? למרות שאני ממש צעירה, אני חושבתש אני אוכל להתמודד עם זה ובכלל, זו יכולה להיות חוויה מאתגרת. תודה

Emc2

New member
רגע רגע...

יש לך דרכון אירופאי? אחרת את עובדת שחור הם נותנים לך מחייה ואוכל? כי 100 פאונד לשבוע זה לא יותר מדי הסכמת על שעות עבודה קבועות? יום חופש? תשלום על כרטיס טיסה במקרה של בעיות כלשהן? אני שוב מזהיר, שתמיד קיים סיכוי לניצול.

אפפ

New member
דיי מלחיץ הרגע רגע חח

אין לי דרכון אירופאי, ולפי מה שהבנתי עבדו אצלם כבר בנות מישראל ללא דרכון אירופאי, אני לא יודעת בקשר לזה... הם נותים לי אוכל, ויש שעות קבועות- זה שעתיים בבוקר ו6 שעות אחה"צ והעבודה היא משני עד חמישי הם משפחה דתיה אז ככה שבשבת אני מוזמנת להישאר אצלם, ומן הסתם אני אשאר, כי לאן יש לי כבר ללכת? בגדול, אני ממש לא דואגת. אבל מה אני אמורה לעשות ב3 הימים של החופש? לאן אני אלך כבר?... בכל אופן מקווה שיהיה בסדר ומה הכוונה תשלום על כרטיס טיסה במקרה של בעיות? כאילו, אם אני רואה שזה לא מסתדר לי ואני רוצה לחזור? תודה רבה בכל אופן .אה והיא אמרה שהם גרים ב Hendon, North West London מזה? איפה זה ממוקם? ומה יש שם? :) תודה!

I3lackM

New member
שיעורי בית = שליטה

שיעור ראשון: פתחי אטלס ותחפשי את המקום הזה, שתדעי לפחות מה מימינך ומה משמאלך. מה תעשי בימי החופש? תצאי ותראי עולם. להישאר תקועה בבית ולגדל ילד של מישהו אחר את יכולה גם בישראל, צאי החוצה ותהני ממה שיש למקום להציע לך.

kit k@t

New member
pretend i have hebrew...

i have a friend that lives somewhere in the uk (outside of manchester) and she makes 500 a month working part time. i guess its something you could live fine off, but i really dont know how much you would be able to save, and if you cant save then is there really a point to this trip? again i say, if you wanna be someones slave, at least do it in a country you know. Kat

אפפ

New member
יש בזה משהו...

אבל אני לא הולכת לשם בגלל כסף בעיקר

ימי חופש, זה מה שמדאיג אותך?

תדברי עם הבנות שעבדו אצלם פעם, ואם זה סבבה, אז לכי על זה, למה לא, אם אין לך תכניות אחרות, למה לא לבלות כמה חודשים באנגליה? ומה שעושה את זה שווה את זה זה ימי החופש, לא ימי העבודה!

AngeIDust

New member
לא ברור לי

את רוצה לנסוע לעבוד בלונדון, אבל לא מעניין אותך ללכת להסתובב בימי חופש? כמו שכבר אמרו, אם כבר ללכת להיות עבד, לפחות שיצא מזה משהו

למעלה