חוות דעת - nikon D70

alfon

New member
חוות דעת - nikon D70

הי חברה עם העצבה על ה ENTER לרכישת ה D70 החדשה של ניקון מישהו פה בעלים של הכלה החדשה ? יכול לתת כמה מילים בעד ונגד? תודה

I R I S C

New member
יש הרבה תשבוחות לגביה

ראה בפורום משתמשי ניקון D70 באתר של דפרוויו סה"כ נותנת תמורה מלאה להוצאה. המינוס-פלאש חיצוני-אם רוצים לרכוש חייבים לרכוש את החדש של ניקון-הישנים יותר,אפילו היקרים בהם,לא ממש יתאימו.והחדש יקר. עוד מינוס:שהיא ניקון !.....סתאאם. יש בעיה של תת חשיפה שמדווחת על ידי משתמשים-וכבר מצאו לה פתרון בעיבוד שלאחר מכן במחשב.צריך לראות באיזו עדשה זה קורה - או שזה קורה בכולן- לבדוק ולברר (בעיה המוכרת לי ממצלמות קנון הדיגיטליות למשל,שם יש עדשות שעל גופים מסוימים מתנהגות היטב ועל אחרים-תת חשיפה קבועה,צריך להכיר.לא משהו קריטי אבל יכול לעצבן)

begginer

New member
תודה , איפה בדיוק

שמעת על נושא בעית התת חשיפה במצלמה זו ? כי אני לא ראיתי את זה בשום ביקורת , האם יש לך מקום ספציפי שמתאר את זה ויכול להזהיר אותי על איזו עדשה מדובר? עקרונית אני רוכש את המצלמה + העדשה המקורית של הדגם ( KIT ) ולא ראיתי שום תזכורת לגבי בעיה זו. לגבי החסרונות שציינת , כיוון שזו הניקון הראשונה שלי ( עד עכשיו נאמן לכל דיגמי המינולטות 35 ממ ) אין לי בעיה כי אין לי שום ציוד ישן.

איתיבכר

New member
תת חשיפה זו

לא בעייה חמורה כי אפשר לתקן במחשב, או לעבוד עם קומפנסציה במצלמה. חשיפת יתר יותר בעייתית כי האינפורמציה לא קיימת.

למעלה