חוות דעת אני הכנתי את הסקין
B Bachie New member 21/5/07 #3 כל חלק בפנים שלה מאוד מעניין אבל ביחד זה לא כל כך מסתדר.. הייתי משנה את צבע השפתיים, את צבע העיניים [אולי ירוק כהה], שיער יותר ריאליסטי.. איפור העיניים והסקין מאוד יפים..
כל חלק בפנים שלה מאוד מעניין אבל ביחד זה לא כל כך מסתדר.. הייתי משנה את צבע השפתיים, את צבע העיניים [אולי ירוק כהה], שיער יותר ריאליסטי.. איפור העיניים והסקין מאוד יפים..
3 3 ישראלים עצבניים New member 22/5/07 #9 איך אפשר להכין סקינים? אפשר אתר שאז אני אשים סקינים בסימס שלי ואולי ליצור סימפסוניםXDDDDDDDD?
ק קימוש הממוש New member 22/5/07 #11 בדיוק כמו שמכינים בגדים.... צריך להיכנס לבודי שופ ואז יש אפשרות של להכין גנים ואחר כך בוחרים את הסקין שרוצים לעבוד עליו.... אם הרבה ירצו אני ינסה להכין גם מדריך....
בדיוק כמו שמכינים בגדים.... צריך להיכנס לבודי שופ ואז יש אפשרות של להכין גנים ואחר כך בוחרים את הסקין שרוצים לעבוד עליו.... אם הרבה ירצו אני ינסה להכין גם מדריך....
מ מיכי7 New member 22/5/07 #13 חוות דעת../images/Emo13.gif הסקין יפה אבל בעייני הוא כהה מדי ולא ממש ריאליסטי..אבל בכל מקרה כל הכבוד שהכנת בעצמך
חוות דעת../images/Emo13.gif הסקין יפה אבל בעייני הוא כהה מדי ולא ממש ריאליסטי..אבל בכל מקרה כל הכבוד שהכנת בעצמך
ע עדידוש The Queen New member 23/5/07 #17 יפה!../images/Emo55.gif אבל קצת חשוף מידי XD אפילו שזה רק סימס, אבל אני לא הייתי הולכת עם זה ברחוב XDD
יפה!../images/Emo55.gif אבל קצת חשוף מידי XD אפילו שזה רק סימס, אבל אני לא הייתי הולכת עם זה ברחוב XDD
מ מיכי7 New member 23/5/07 #18 הגיזרה ממש נחמדה../images/Emo13.gif אבל הטקסטורה לא ממש ברורה, אבל בכל מקרה זה יפה מאוד
ש שרונ י י י י New member 23/5/07 #19 ... איך יש לך שמה ברקע תוספת של הסימס אופנה הזה אם הוא עוד לא יצא? והסקיןן מהמם. השיער מגניב