חוות דעת על TREK 5200 OCLV

eoved

New member
חוות דעת על TREK 5200 OCLV

מעונין לקבל חוות דעת על אופניים אלו, איך הם בהשוואה לCANNONDALE R5000 אשמח לקבל דעתכם המקצועית.

eoved

New member
TREK 5200 2004 - CANNONDALE R5000

Trek 5200 2004 oclv עם מערכות אולטגרה 9 גלגלי רייס לייט מול Cannondale R5000 2005 עם מערכות דורה אייס 10 קראנק טרובטיב קרבון גלגלי מאוויק קסיריום אליט שילדת Caad 8 otimo . מה אתה אומר ? אותו מחיר שניהם.

Amir CTC

New member
אני מנוע מלהמליץ או לייעץ

על פי כללי הפורום, אבל באופן כללי בטרק אתה משלם עבור שלדת קרבון ובקנונדייל אתה משלם עבור מערכת DA. תבחר מה עדיף מבחינתך. אגב, בכמה מציעים לך את ה-5200 (אפשר גם במסרים...).

צחי נ

New member
מה ../images/Emo35.gif חומר הוא חומר, הוא בסך הכל

חומר מי אמר ששלדת קרבון טובה יותר משלדת אלומניום להצדיק את הפער ברמת החלקים בחומר ממנו עשויה השלדה פשוט לא לעיניין

cobra_1

New member
../images/Emo31.gif

אז אל תייעץ, גם לא אם יצא לך איזה תחכום בדמות "אני מנוע מלהמליץ או לייעץ"...ובתוך ההדעה אתה עושה את שניהם בנפיחה גדולה

צורחה

New member
קוברה דרלינג בחייאת

כל מה שהוא אמר זה שבאחד יש שלדה מחומר יקר יותר ובשני הילוכים עדיפים והשאיר את השיקול לקונה. למה אתה כזה שלילי? סופסוף אחד שמבין דבר או שניים באופניים משתתף בפורום. מספיק אנשים מהענף הדירו את עצמם מהפורום בגלל תגובות כאלה. חבל.

Amir CTC

New member
הבהרה ותיקון טעות

לא התכוונתי לזה... התכוונתי לכך שברמת המחיר הזו בטרק אתה מקבל אולטגרה עם שלדת קרבון ובקנונדייל דורה אייס עם שלדת אלומיניום. כלומר, קרבון למול דורה אייס. כאן מתבטא הבדל המחירים. אםהיה מדובר בקרבון עם דורה אייס הטרק היו יקרים יותר. יש בי המון הערכה וכבוד לקנונדייל ולא התכוונתי לזלזל חלילה. סליחה על הבלבול ולילה טוב לכולם.

alon raz

New member
יש לך פה דילמה רצינית.המחיר אני

מתאר לעצמי הוא בסביבות 15000 שקל.לא זול אבל....לטרק יש עדיפות בשילדה שהיא יותר טובה יותר גמישה ויותר קלה.לקנונדייל יש עדיפות במערכות הילוכים שזה פול דורה אייס.יש לך פה החלטה קשה אבל לא משנה מה תבחר זאת תהיה בחירה טובה.אני הייתי הולך על הטרק.אבל זה אני.

mottyd

New member
מכיר את ההתלבטות

מכיר את ההתלבטות. יכול להעיד רק על התוצאה. הלכתי על קנונדייל כי הרגשתי יותר מחובר לאופניים ובייחוד למי שאני קונה ממנו. אם תלך על קנונדייל לא תצטער אם תלך על טראק לא יודע .....

eoved

New member
TREK 5200 2004

איפוא ניתן לקרוא ביקורות על אופניים? אתרים בינלאומיים? גשילדה מול שילדה האם ניתן להשוות? אלומיניום של קנונדייל מול קרבון של טרק?

alon raz

New member
בתור אחד שרכב גם על

cannondale r 2000 ועכשיו רוכב על trek madone 5.9 לשני החברות אופניים מעולות,נוחות עם מערכות קצה מצוינות.כל אופנייים שתבחר לא משנה של איזה חברה תהנה מהם מאוד.פה הבחירה שלך תושפע ממראה האופניים ומהמחיר.אבל בפה מלא-כל זוג שתקנה-אופניים מ ד ה י מ ו ת.תהנה.

eoved

New member
השוואה?

בהנחה שאני מקבל אותו מחיר Cnnondale 2005 עם דורה אייס 10 Caad 8 optimo Trek 5200 עם אולטגרה 9 שנת 2004 קרבון OCLV, קשה מאוד להחליט..

alon raz

New member
אין לך מה לחשוב כל כך

הרבה.השלדה פה עדיפה,ההילוכים שם עדיפים...תראה לאיזה אופניים אתה יותר מתחבר ויאללה...תתחדש.

תשמע:

ברמות הללו אין אופניים רעים. לדעתי הקנונדייל זו עסקה מצוינת. מחיר הגלגלים הוא בסביבות 5500-6000 שח. מחיר מערכת דורה אייס הוא בערך 6000 שח. תוסיף כסא, מוט כסא, כידון, סטם ושאר חלקים נניח 2000 - 1000 שח. ואז אתה מקבלגם שלדה. במחיר של ההפרש. אגב, שלדה ומזלג לבד של קנונדייל עולים הרבה הרבה יותר. בטרק, למרות שאני בטוח שהשלדה נהדרת, אתה מקבל שנתון ישן יותר וחלקים פחות טובים. כמי שרכב על CAAD7 אני יכול לומר שנהיניתי מכל רגע. אבל בסופו של דבר זה נשאר בשאלה מה יותר 'עושה לך את זה'.

אם אני לא טועה

על הקנונדל מגיעים עם סיריום עלית ולא ה SL, שעולים הרבה פחות מ 5500, 3000~בחו"ל לפחות ומקבילים לגלגלים שעל הטרק, גם במחיר, גם במשקל, וגם בביצועים

shoshik

New member
Cannondale r5000 2005

אני חושב שאתה טועה, באתר שנכנסתי אני רואה שהם מגיעים עם קסיקיום אליט, אני לא יודע מאיפוא הבאת את המפרט הזה. באתר כשאני נכנס לחברה אני מדבר על r5000 דגם 2005 ולא six13 r5000 . מאיפוא העלית את הקישור הזה?

למעלה