חוות דעת על toshiba M70

t h e 1 4 u

New member
חוות דעת על toshiba M70

אני מחפש מחשב נייד חשוב שתהיה לו: - יציאת SVIDEO - מסך רחב 15.4 איכותי - חיבור WIFI 54M - אמין מצאתי את TOSHIBA M70 כמתאים. אשמח לקבל חוות דעת מקצועית על מחשב זה.

point2i

New member
אני מתנייד עם ה M55 TOSHIBA

המפרט שלי שונה במקצת מהמפרט של ה M 70 , אבל אם תגלול כאן בפורום כמה ימים אחורה תמצא בחור שרכש וקיבל את ה M 70 , לדעתי הוא ממש ישמח לתת לך חוות דעת על המכשיר - הוא היה ממש חם עליו ( תמונות וכו' )והייתי בטוח שהוא יחזור לכאן לשתף אותנו בחוויותיו !

fmc55

New member
point2i - לידיעתך אני עדיין

חם עליו!! פשוט סובל ממעט צירי לידה, אבל לאט לאט אפתור את כל הבעיות (בעיית הצריבה נפתרה בהחלפת התוכנה) כעת נשאר לטפל בצליל המסתורי המונוטוני שהמחשב משמיע כשהוא לא מקבל יחס למשך כמה דקות

fmc55

New member
קניתי כזה לא מזמן

מרוצה מאוד, אבל לא ניסיתי משחקים או תוכנות כבדות עליו.

fmc55

New member
חו מזה יש לי כמה "באגים" איתו:

זה לאו דווקא קשור למחשב, כנראה זה משהו בהגדרות שאני צריך לסדר: 1. משום מה באתר תפוז הוא לפעמים משנה את הגופנים של הכתב בצורה חלקית 2. אם אני משאיר אותו בלי לגעת הוא מתחל כל 2-3 דקות לתת צפצוף מעצבן שלא הצלחתי להוריד ואני לא מוצא לו הגדרות. במעבדה משום מה לא יודעים להגיד לי מה זה ורוצים שאני אבוא אליהם... 3. עוד לא הצלתי להבין איך לצרוב DVDRW איתו יכול להיות שיש לי בעיה עם הכונן

fmc55

New member
וכמו שאתה רואה אני עוד צריך להתרגל

אל המקלדת שלו שהיא יותר רכה וגורמת לי להחסיר אותיות מידיי פעם

point2i

New member
דווקא ממך לא הייתי מצפה לתגובה כזו

על מה אתה מסתמך כשאתה מצהיר הצהרה מן הסוג הזה , תוכל אולי להרחיב ולפרט . הנייד הראשון והיחיד שלי הוא של טושיבה , אני מאד מרוצה אף על פי שאין לי רפרנס רחב להשוואות !

Y. Welis

New member
יש לי נסיון מסויים עם טושיבה

כך שזה לא נאמר 'מהשרוול'. העדפתי בכל מקרה את האחרים (דל ו-IBM).

bar666xp

New member
כל 2-3 דקות אולי כדי שתגש למעבדה

יכול להיות שאחד המאווררים לא עובד נכון (רציף וסביר של המעבד) אבל לפני בדוק את ההגדרות צריכת חשמל גם בBIOS אם יש גישה וגם במערכת ההפעלה.

fmc55

New member
הצפצוף נשמע רק כשאני לא נוגע בו

כשהוא מזהה שאני לא משתמש בו הוא נותן לי צליל מונוטוני 2 שניות. נכנסתי אל הגדרות הצליל והשתקתי את ערכת הצלילים. כמו כן נכנסתי אל הגדרות צריכת החשמלוניטרלתי את האפשרות להתרעת צליל אך הוא עדיין המשיך. לא הבנתי למה התכונת BIOS

fmc55

New member
את בעיית הצריבה פתרתי

השתמשתי בתוכנת NERO והוא עובד פיצוץ כנראה שהתוכנה הפשוטה שבאה עם המחשב לא מספיק טובה

t h e 1 4 u

New member
איך המחשב בהשוואה לאחרים

האים ביצעתה השוואה אילו ניידים בספקים אותו מפרט מה המחיר מה כדאי להוסיף מעבר לסטנדרט איך המסך איך התקשורת האלחוטית

fmc55

New member
תשובות שאני יכול לתת

מעבר למה שמסרתי לך במסרים: תקשורת אלחוטית עובדת פיצוץ איכות המסך שלו גבוה יותר מאיכות המסך של השולחני (LCD דיגיטלי 17 אינץ של LG - לא סתם!) עם זאת המסך של השולחני מחזיר אפס השתקפות והמסך של הנייד מחזיר מעט השתקפות מהחדר אבל לדעתי זה בכל הניידים ככה

t h e 1 4 u

New member
עוד פרטים בבקשה

איפה נקנה + מחיר ? האים השתמשת ב-SVIDEO ? האים יש שירות הארץ ? לכמה זמן האחריות ? איך ביצועי המסך בהצגת סרטים ? תודה דוד

fmc55

New member
תשובות

1. נקנה ישירות דרך היבואן - "מפעיל" בפתח תקווה. מחיר: 7,350 כולל 3 שנים אחריות(!) בעשרה תשלומים 2. עוד לא השתמשתי בSVIDEO אבל הוא קיים 3. יש מעבדת שירות בפתח תקווה אצל היבואן. 4. האחריות בעיקרון לשנתיים. אני הוספתי 100 שקל וקיבלתי עוד שנה - שווה. 5. הצגת סרטים - טוב מאוד. יותר טוב מהLCD של השולחני, פחות טוב מטלויזיית פלזמה 42 אינץ בסלון בהצלחה

t h e 1 4 u

New member
אפשר לקבל בבקשה מפרט מלא

אודה בבקשה מאוד אים תתן מפרט מלא של המחשב: -מעבד -זכרון - HD - מערכת הפעלה - מהירות BUS - זמן עבודה לבטרייה - משקל תודה רבה

למעלה