חוות דעת על HP PAVILION DV6514EJ 2.2GHZ 2GB

yaiRR11

New member
חוות דעת על HP PAVILION DV6514EJ 2.2GHZ 2GB

שלום רב ברצוני לקנות מחשב שיהיה קצת יותר חזק ממחשב "סטודנטים" (אני סטודנט), שיוכל להריץ פה ושם איזה משחק וישמש גם (בעתיד הקרוב) בתור מחשב ביתי לכל דבר אבל בכל זאת יהיה במחיר סביב (סביב ה6500), שמעתי מספר המלצות על הדגם הנ"ל. רציתי לדעת חוות דעת על הדגם הספציפי, על hp בכלל ואם אתם ממליצים אולי על חברה/דגם אחר. בתודה מראש יאיר

RoyBO

New member
מה דעתך על חיפוש?

יש מספיק הודעות על HP בפורום. והכל זאת מחשבי HP מסדרת פאוויליון הם פחות מומלצים ע"י חברי הפורום, אנו בפורום מעדיפים מחשבי דל, כאשר INSPIRON 1520 הוא אחד הממולצים שלנו. לי אישית יש דל XPS 1330 עם T7500, מסך WLED וכרטיס גרפי 8400GS- מחשב חיה.

kobi 23

New member
אתה רוצה להתחלף איתי ?

הלוואי עלי יאוש בגלל דברים כאלה.
הפאווליון טובים אך כמו שרועי כתב אנחנו לא ממש מתים עליהם בפורום. יש להם הרבה בעיות של התחממות. הדל נחשב טוב ואמין יותר בהשוואה לHP. אבל אם אתה מחפש מחשב קל ועמיד יותר מבחינה פיזית (במיוחד לסטודנט) אני ממליץ על אחד מהסידרה העיסקית של דל,סדרת לטיטיוד. במקרה הזה אתה מקבל מחשב טוב,אמין ועמיד יותר אם כי מבחינת חומרה פחות חזק (כרטיס מסך למשל פחות חזק). אבל אם אתה לא צריך את זה לתוכנות כבדות (תלת מימד וכו')זה יותר עדיף לך

shayf1

New member
משהו משלם לכם על כל ההודעות האוהדות על דל

כזו תמיכה גורפת והצהרות חד משמעיות מעלות חשש של חברי פורום שמקבלים תמיכה/ תגמול או הטבה עבור המלצות על מחשבי דל

RoyBO

New member
בושה שאת מדברת ברצינות

אף אחד! לא מקבל שום כלום! על כל הצעה או המלצה שהיא!

מתוודא

אכן רובנו מקבלים כולם פה קיבלו מחשב DELL שכרגע ביחס למתחרים לוקח את כולם ושילמו את אותו סכום כסף שאיתו יכלו ליקנות גם HP או טושיבה כולנו לקוחות מרוצים של DELL אולי בגלל זה כולנו תומכים וממליצים עליהם

למעלה