חוות דעת על DELL D400

2pohuist

New member
חוות דעת על DELL D400

שלום. אני מעוניין בחוות דעת על המחשב הזה.. וכמה הוא שווה יד שניה..המחשב בן 4? תודה.

2pohuist

New member
בבקשה קישור..

http://www.studentlife.co.il/sale/details.php?id=16573 תודה

יאיר B

New member
המחשב הזה חדש לגמרי?

זה דגם עתיק יחסים למה שיש היום. היתרון היחיד שלו הוא המשקל (והמסך הקטן). אם אתה רוצה אותו רק לאופיס ואינטרנט - זה יכול להתאים. תברר את נושא האלחוט (כרטיס פנימי או חיצוני אם חיצוני אז באיזה התקן). לגבי המחיר: ב-1000 ש"ח יותר תוכל למצוא מחשב מודרני אבל עם מסך 15.4" שישקול בערך 2.7 ק"ג.

2pohuist

New member
המחשב הזה רחוק מלהיות חדש..

המחשב בן 4 שנים.. אז מה שמעניין אותי כמה שווה לקנות אותו.. הוא מתאים לצרכים שלי.. כה מחשב שני לבית.. כמה שווה כזה מחשב בן 4? תודה!

יאיר B

New member
אני לא הייתי משלם סכום כזה על מחשב בן 4.

1. אין אחריות (וזה דבר חשוב להחריד בניידים כי החלקים יחודיים ולא סטנדרטיים כמו בשולחניים). 2. סביר להניח שהסוללה גמורה (אם היא חשובה לך). סוללה חדשה (אם בכלל אפשר להשיג) תעלה כ-500-600 ש"ח (ואפשר גם לחדש תאים בחצי מזה בערך). 3. מבחינה טכנולוגית הוא היסטוריה (לא כתבת מה אתה רוצה לעשות איתו, אבל הוא מאוד לא מתאים לגרפיקה תלת ממדית - כרטיס המסך ישן). 4. אנחנו לא יודעים מה עבר עליו, באיזה מצב הוא (או שאתה כן יודע?) אני לא הייתי משלם על מחשב כזה יותר מ-1000 מש"ח (בהתחשב בכך שאין אחריות, הסוללה גמורה ומצבו לא משהו, אם אחרת אז המחיר יעלה, אבל לא למה שרוצים). אני לא מכיר ממש מחירון למחשבים משומשים - תוכל לעקוב אחרי הודעות מכירה ולראות כמה רוצים על משהו דומה כדי לקבל פרספקטיבה. הסיבה היחידה לקנייה שלו היא המשקל הנמוך שלו. אם זה לא קריטי, אפשר למצוא דגמים כבדים יותר עם חומרה טובה יותר באותו מחיר.

למעלה