חוות דעת על קסדת Caberg

gilkor

New member
חוות דעת על קסדת Caberg

הגיע הזמן להחליף את הקסדה ובשיטוטי מצאתי קסדת Caberg Konda במחיר אטרקטיבי. הקסדה קיבלה באתר Sharp הבריטי 5 כוכבים (מקסימלי). גם אצל המשווק בארץ ניתן להתרשם מהקסדה. האם יש למישהו ניסיון עם הקסדה הזאת או קסדות אחרות של היצרן? יש המלצות או ביקורות?

gilkor

New member
עד עכשיו אני עם ARAI

ששוקלת בערך 1,500 החלטתי שאני מעדיף קסדת סיסטם שנפתחת. השיקול העיקרי הוא כמובן הבטיחות ולכן הלכתי לפי המבחן של SHARP. מניסיוני משקל נותן השפעה עיקרית במהירויות של 200 וצפונה (מטר לשעה). רוב הנסועה שלי היא עירונית אז אני לא חושב שזה יפריע. בכל אופן תודה על ההערה

פרארי1

New member
רוב הנסועה עירונית

זה אומר שבמיעוט הבינעירוני אתה על 200 וצפונה עם ה-XEVO?
סחתיין עליך

gilkor

New member
אני עם ה XEVO

כדי להמנע מנסיוני בעבר. וההרגשה? בוא נגיד שמעכשיו אתה עובר ל DJ50, זה באמת ישנה כמה הקסדה שוקלת?
בפועל, לנסועה שלי גם JR 125 זה יותר מדי, רק שאני לא מסוגל נפשית לזה.

יש לי בערך חודש

הנפתחת.נוחה מאוד ועושה רושם שגם איכותית ותחזיק מעמד. כשהמשקף סגור ,צריך להפעיל קצת לחץ כדי לפתוח אותו.

gilkor

New member
שולחים לארץ

אבל לדעתי לא משתלם - 45 אירו. בגרמניה - חינם לאיחוד - 15 אירו

sagyrotem1

New member
שלחת להם מייל כי לא ראיתי באתר שלהם שהם

שולחים לארץ.... ב FCMOTO הקסדה יוצאת כולל משלוח 635 לפי דעתי זול יותר מ 900 שרוצים בארץ....

gilkor

New member
כן, פניתי למייל שלהם

[email protected] (באנגלית כמובן) מענה ענייני ומהיר. ב FC-MOTO יוצא קצת יותר זול עם המשלוח לארץ. אני קניתי מהלינק שמצאתי ב 90 אירו, הקסדה תגיע בסוף החודש "במזוודה" (יחד עם קיט לXEVO ועוד מציאות)

לי יש את הקסדה הזאת - כנס, כנס

אז ככה: קניתי אותה ביוני 2011. קסדה לא זולה, אבל אני הרגשתי שהיא יחסית קלה לעומת ה"נפתחות" האחרות". אני מאוד מרוצה ממנה. יש לה משקף שחוסך משקפי שמש וזה באמת חוסך משקפי שמש. לא מצאתי בה מגרעה אחת. ממליץ. ושוב, למרות המחיר....

למעלה