חוות דעת על פרירייד 350

motorr1

New member
חוות דעת על פרירייד 350

שלום חברים,ק.ט.מ מוכרת במבצע את הפרירייד,מישהו פה מכיר את הכלי ויכול לתת חוות דעת? לפי מה שאני מבין הדעות חלוקות לגבי הכלי,יש שאוהבים ויש שלא.

hananlv

New member
תגדיר את סגנון הרכיבה שלך...

אם אתה אוהב טכני וצפוף זה הכלי המושלם..
ואם אתה חובב גזים וסינגלים מהירים זו פשרה גדולה מדי.

motorr1

New member
שבילים וטיולי שטח

בעיקרון סינגלים ,טיולי שבילים ארוכים .

רונןA

New member
אז כמו שאתה יכול להבין מההודעה של חנן

זה ממש, אבל ממש, לא הכלי עבורך

MexMex

New member
בטיול רגוע ה5.5 ליטר מחזיקים 80 ק״מ

זו דווקא המגבלה הפחות רצינית מכל המגבלות שיש לאופנוע הזה בטיולים ארוכים.

לפותח השרשור, לא, זה לא האופנוע שאתה רוצה.

ההעדפות כל כך מגוונות שעד שלא תרכב לא תדע

לכל רוכב יש את MOOD הרכיבה שלו והתדר המועדף עליו, לכן תמצא דעות לכאן ולכאן.
כמי שהפעיל מספר רב של רכיבות הדגמה על הפרירייד אני יכול להעיד שאף אחד לא ירד אדיש אליו, יש כאלו שהתפעלו ויש כאלו שאמרו "בהחלט כלי מעניין, אך לא להעדפת הרכיבה שלי", אך כך או כך הכלי מרשים באופי והתכונות אותן הוא מעניק לרוכב.

אם סינגלים צפופים, טיפוסי גבעות מסולעות, רכיבה טכנית, חלוקי נחל וסלעים ומעברי מכשולים הם סגנון הרכיבה המועדף עליך - אין אופנוע אנדורו שיעשה את זה טוב ממנו (וגם פה יש כאלו שיחלקו)
אם רכיבת שבילים מהירה, אנדורו פתוח, טיולים ארוכי טווח וספיישלים הם המועדפים עליך - תמצא דגמי אנדורו מעולים שייספקו לך הנאת רכיבה שלמה יותר מאשר עם הפרירייד.

תתעדכן על יום ההדגמות הבא בפייסבוק ופה בפורום ובוא לרכיבת הדגמה שתעזור לך לקבל החלטה בצורה המושכלת ביותר

בהצלחה בכל שתבחר

motorr1

New member
עשיתי רכיבת מבחן..

הכלי חמוד מאד,עבירות מעולה,לא מאיים,כח חזק למטה,אבל לצערי אינו מתאים כאמור לצרכיי(טיולי שבילים ארוכים וסינגלים)

זה כלי נהדר כ"סקנד בייק" להשתולל בחצר האחורית,אך אין לי את האפשרות ,תודה על ההתייחסות בכל מקרה.

למעלה