חוות דעת על נייד Dell xps m1710 .

pincon

New member
חוות דעת על נייד Dell xps m1710 .

שלום לכולם . רציתי בבקשה לקבל חוות דעת על המחשב הנייד של - DELL XPS M1710 ,אני חושב ללכת עליו בגלל הגודל של המסך ,לצערי מזדקנים והראייה לא כמו שהיתה פעם,על כן גודל המסך חשוב לי ,אפשר גם המלצות על מחשבים אחרים בעלי גודל מסך של 17 אינצ' , תודה רבה לעונים.

cheif

Member
מנהל
תשובה מפורטת

כבעל מחשב נייד עם מסך 17" (מדובר ב-DELL 9300 -- שני דורות אחורה מה-M1710) שחשב כמוך, אני מציע לך שתחשוב שוב. הבעיה הגדולה ביותר עם מסכי 17" רחבים (WIDE) היא הרזולוציה הטבעית של המסך. במקרה שלי מדובר על מסך בעל רזולוציה של 1920X1200 והמשמעות היא שגודל אות סטנדרטית על המסך הוא זערורי. כתוצאה מכך "ביליתי" שעות רבות במציאת ההגדרה הטובה ביותר כך שגודל האות יהיה סביר וגם כיום, לאחר כשנתיים ואין ספור משחקים עם הגדרות הרזולוציה של המחשב, אני עדיין לא ממש מרוצה. בחנות של NOTEBOOKCLUB בפ"ת יש בתצוגה M1710 ואתה יכול לגשת לשם בעצמך ולהתרשם. כדאי שתשחק שם עם WORD ו-IE ותתרשם בעצמך. לטעמי מסך 17" רחב מצויין לעבודות גרפיות ולמשחקים אבל לישומי טקסט (OFFICE, אינטרנט) הוא לא ממש אידיאלי. כיוון שהמחשב הנייד הזה לא זול וגם לא ממש נייד, אתה יכול גם לחשוב על פתרונות אחרים של גודל, משקל ורעש -- לדוגמא לרכוש XPC כלשהו של SHUTTLE ולהוסיף לו מסך 19" סטנדרטי. ה-XPC נייד בערך כמו ה-M1710 ובדגמים הטובים שלו יתן לך ביצועים טובים יותר.

pincon

New member
תגובה.

שלום לך. קודם כל אני מאוד מודה לך על התשובה,והצלחת לשכנע אותי, עכשיו אני סוף כל סוף ירד מהנושא של מסך בגודל 17",ואני יחשוב על מסך בגודל של 15.4", מה דעתך זה יהיה בסדר ,נכון ?.

למעלה