חוות דעת על נגן.

@יעל@

New member
חוות דעת על נגן.

T60 של איריבר. מישהו יכול לחוות עליו חות דעת? האם הוא נוח לשימוש?

tweeg

New member
אמממ

בעקרון לפי הנייר הוא נגן טוב,אבל יש לו כמה בעיות (הראשית היא ווליום נמוך,השניה אני חושב היא בעיה במקשים) את יכולה להריץ עליו חיפוש,אני זוכר תלונה עליו מלפני שבוע+-

tweeg

New member
ברוב הביקורות הוא דווקא יוצא יופי

http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=225206 אבל יש לו ווליום חלש(מכמה אנשים)

@יעל@

New member
ושוב מה זה חלש?

למשל בנגן סנסה M250 שיש לי (הוא מתחיל לעצבן אותי אז החלטתי להחליף) שומעים יפה, הווליום חזק. האם ככה זה ב T60.?

@יעל@

New member
יש לך המלצות לנגנים קטנים. (בסדר גודל כמו זה)

והאם יש נגנים היום בשוק שלא צריכים דרייברים כדי שהמחשב יזהה אותם?

tweeg

New member
תשובה

לווינדוס xp אף נגן לא צריך דריבר(חלקם צריכים תוכנות-איפודים,zune וכו') הקליפ הi7 הם בסביבות אותו גודל,שתיהם מקבלים ביקורות מאוד טובות אני מניח שאין לך כוח ללכת לראות/לשמוע את הt60?

@יעל@

New member
הכוונה בדרייבר אני מניחה - המחשב מזהה אותו

כנגן ולא סתם כ USB. כתוב שה T60 בא עם דיסק, בשביל מה הדיסק?

@יעל@

New member
אני פשוט מפחדת שהווליום יהיה חלש מידיי

בהגזמה: כמו ששומעים מוזיקה בטל' סלולארי.....
אני אוהבת לשמוע חזק, אבל שהצלילים לא יתעוותו, ושאני לא אשמע את כל המסביב (נניח אם נוסעים באוטובוס - את כל הרעש וההמולה)

tweeg

New member
תשובה

מה הבדל בין נגן לusb? רוב הנגנים היום עובדים בדואליות של מצבי usb שנקראים mtp וmsc msc זה כונן שנפתח ואת מעתיקה ע"י העתק הדבק וכו' mtp זה סינכרון ע"י תוכנות כמו מדיה פליר ווינאמפ הדיסק הוא לiriver+ שניתן להעביר דרכה שירים במצב mtp ואני מניח שזהו אם את מפחדת את יכולה ללכת לחנויות ולשמוע לפני(better safe then sure) עיוות זה פונקציה של איכות של הנגן+האוזניות,האוזניות שבאות עם הנגן בד"כ לא משהו אבל הם יחסית בסדר אי שמיעה של רעשים מסביב זה פונקציה של עוצמה+בידוד שעוצמה פוגמת בשמיעה,ובידוד הוא תלוי של האוזניות

Kryptonite

New member
יש לי אותו

והוא משרת אותי נפלא.
בנוגע לווליום - בתור אחד שאוהב לשמוע את המוזיקה בווליום ממש ממש חזק, הוא לא מגיע אמנם לעצמה שבה זה כואב לשמוע ואת חייבת להעיף את האוזניות החוצה - אבל מי בעצם מגיע לעצמה הזו. ההפעלה פשוטה מרגע שמתרגלים אליה, הבעיה היחידה שלי איתו שהוא קצת בדיליי (אני מניח בגלל מערכת ההפעלה הצבעונית - לוחצים להעביר שיר, ורק ורק אחרי רבע שניה מופיע השם של השיר החדש. בעיה ממש בקטנה, אבל לי אישית זה מציק) מעבר לזה - אישית אותי הוא הפתיע בגודל שלו, איכות השמיעה הנהדרת, האפשרויות הרבות תוך שמירה על נוחות הממשק. בקיצור - אני ממש לא חושב שהווליום הוא בעיה כלשהי. ואגב - לא צריך את הדיסק בשבילו. מעולם לא טרחתי בכלל להכניס אותו למחשב.

למעלה