חוות דעת על מדגל וחמת

Shiko32

New member
חוות דעת על מדגל וחמת

היי,

אנחנו משפצים את כל הבית ואני צריך לקנות ברזים\אינטרפוץ\מזלפים וכ"ו......

מה דעתכם על המוצרים של מדגל\חמת\שירל ?

הבנתי שכולם מייצרים את המוצרים שלהם בסין.....זה כל כך נורא?

תודה רבה על העזרה,
שיקו

dudi4321

Active member
חמת!

רק שהאינטרפוץ תמיד עם הרבה חיכוך משום מה.
יש להם שרות מצויין שזה חשוב!
או לחשוב על חברות ארופאיות איכותיות כמו גרואה.

Shiko32

New member
גרואה מאוד יקרים!

הרבה אנשים אמרו לי שאין ממש הצדקה לשלם את המחירים של גרואה ושהחברות הישראליות לא פחות טובות.

מישהו בקרה נתקל באיזשהם בעיות?

יעקב 471

New member
אתה צודק לגבי GROHE

אם אתה מסתפק בעיצוב של חמת או מדגל הם מצוינים. אני אישית מעדיף חמת ובגדול אני יכול לומר לך מתוך הכרות שחמת משתמשים עם מנגנונים זהים לברזים של HANSA ו KWC .

אזהרה מברזים תוצרת חוץ

ברז מטבח של גרוהה - אחרי 6 שנים התפוצץ אחד הצינורות שמובילים אליו מים (חלק שמסופק עם הברז). מדובר בחיבור לא סטנדרטי לכן חייבים צינור חלופי מקורי. כמובן אין אחריות על צינורות.
א. לא היה זמין במלאי בחנות, הזמנה מהיבואן פירושה כמה ימים טובים בלי מים במטבח
ב. יקררררררר רצח! מחיר 2 צינורות (לאור סעיף א רציתי אחד ספייר לפעם הבאה) אחרי הנחה היה כ-1000 ₪
בשורה התחתונה קנינו באותו מחיר ברז חדש עם חיבור סטנדרטי, ולמדנו לקח.

רוני1955

Active member
במילה אחת: מדגל

בשתי מילים, רק מדגל.
פעמיים נזקקתי לשרות לברזים שלהם, ופעמיים זה היה לא במסגרת אחריות. בשתי הפעמים אמרתי להם שאין אחריות, וזה לא עניין אותם. הם שלחו לי בדואר את החלקים שהייתי צריך. לא שילמתי לא על החלקים ולא על המשלוח.

זה לא נכון שמייצרים בסין

חמת טוענים בתוקף שאת רוב מוצריהם הם מיצרים בארץ.

אני מרוצה מאד מאד מאד (!) מחמת. גם מהאיכות, גם מהשירות, שהוא יוצא דופן לטובה.
יש לי ברז אחד די חדש של מדגל, כך שאין לי עדין יכולת להעיד כלום, אבל שמעתי שהשירות שלהם לא פחות טוב מהשירות המעולה של חמת.

Shiko32

New member
תודה רבה על התגובות

היי,

אז אם אני מבין נכון , אם מורידים את החלק העיצובי ונשארים רק עם שיקולי איכות , אין לי שום בעיה לרכוש מוצרים של חמת/מדגל ( כולל אינטרפוץ 4 דרך ) - נכון?

מישהו שמע על חברת שירל (חברה ישראלית ?

תודה רבה לכל המגיבים!

שיקו

איכות מעולה פלוס פלוס

כל הברזים ה"מעוצבים" האיטלקיים והגרמניים אצלנו הוחלפו בחמת. איכותי פי כמה. גם לא נראה רע בכלל.
השירות שלהם 100. אם היה ציון גבוה יותר, הייתי נותנת.

לא שמעתי על שירל.

Shiko32

New member
מיכל , תודה רבה!

שאלה נוספת...

המחיר נקבע על סמך האיכות + עיצוב או רק עיצוב?

אני אסביר.... נגיד אינטרפוץ......כל האינטרפוצים של חמת/מדגל עובדים עם אותו מנגנון והעיצוב הוא שונה או שיש הבדלים גם במנגנונים?

אם אני מוצא מוצר שהוא זול ומוצא חן בעיני מבחינת עיצוב , אני אמור לחשוש שהאיכות שלו לא משהו או שאין קשר?

שיקו

אנחנו גם בחרנו בחמת

לאינטרפוצים
ברזים עדיין לא קיניתי אבל אקנה חמת או מדגל

דורון1101

New member
בגדול חמת הם ברזים טובים אולם

גם להם כמו מדגל יש דגמים יותר נחותים.

לדוגמא הדגמים הזולים של ברזי חמת סוללות בעמידה מורכבים אצלנו בעבודה ותוך 3 שנים כולם דולפים מהצדדים, בשנת 2000 קניתי 3 ברזים כאלו ועד היום אין שום דליפה - זה מעיד שהרמה ירדה.

לדעתי לא כדאי לקחת סוללה בעמידה שהפיה זזה ימינה שמאלה - זה מקור לנזילות באיזור גוף הברז,כמה שפחות חלקים נעים עדיף !

לאמבטיות תיקח ברזי ברבור - הם נוחים מאוד.

אני קניתי אינטרפוצים 4 דרך של GROHE מכיוון שבחמת הגישה ללחצן שממתג את כיוון הזרימה הוא מתחת לידית - הנדסת אנוש לא טובה.

ב- GROHE שמו את הממתג מעל לידית.

dudi4321

Active member
אפרופו ברזים

יש גם חברה פלסטינית שמיצרת ברזים מעוצבים.
לא הכרתי עד שהקבלן החיפאי ניסה לדחוף לי ברז שבקרטון הסיומת היתה .pl
וגם ראיתי את הנציגים עם המון דוגמאות בגני התערוכה בערך לפני שנה. הם סיפרו לי שהמפעל בחברון.
מזל שפרקתי את הברז מטבח האורגינל לפני השיפוץ. ניקיתי אותו עם סקוטש ברייט והקבלן קיבל אותו ולא האמין שזה חמת.
הברז מצויין!
יש לי ברזי חמת יותר מ20 שנה ללא דופי וללא בעיות. שנים היה חול במים בעיות חלודה מצנרת המים ומעולם חוץ מסתימות בפילטר, הברזים נשארו ומתפקדים.
יש לי גם ברזים "בטריה" של חמת ההכי פשוטים. מידי פעם בכמה שנים שהגומיה שחוקה אני מחליף את כל המנגנון וזהו. לא רוצה להתעסק עם גומיות.

oudi100

New member
שרות לקוחות של חמת מעולה

לפני כ 7 חודשים קניתי והתקנתי ברז חמת מסדרת רותם לאמבטיה.
האמבטיה כמעט ללא שימוש מאחר ומתקלחים במקלחון.

לאחר חצי שנה שמתי לב שממש קשה לסובב ולהרים את הידית של הברז-למרות שכמעט לא נעשה בו שימוש.
התקשרתי למוקד השרות של חיפה והצפון והשארתי הודעה במשיבון, בתוך חצי שעה חזרו אלי.
תאמתי ביקור למועד שהיה נוח לי, איש השרות הגיע בזמן, פרק והחליף את המנגנון ואפילו לא ביקש לראות
את תעודת האחריות

תקלות יכולות לקרות - טוב לדעת שיש שרות טוב מאחורי המוצר.

למעלה