חוות דעת על לוג

חוות דעת על לוג

שלום רב, אני צריך קצת עזרה. הציעו לי 4 דוגמאות ללוגו. מדובר על שירות קוטרינג קטן בלונדון הניועד לקהילה היהודית לאירועים קטנים עד בינוניים גם לבית הלקוח (קיטרינג כשר) מה דעתכם על הלוגואים המוצעים. האם יש משהו טוב שמעביר את המסר ויכול לשמש כלוגו מסחרי?

ערN

New member
רובם מוצלחים אבל

אף אחד לא מראה שמדובר על שירות לקהילה היהודית. זה קצת פיספוס

benady

New member
הכי קולע

הלוגו נקי, הצורות משדרות את התחום לעומת תמונות לוגו אחרות שהצגת שנראות כמו פרסומות לכלי מטבח או כאלה עם יותר מדי מעברי צבעים. הגוון האחיד גם יעזור לך לשלב את הלוגו על מוצרי דפוס שונים כולל מדבקות וכו'.

שלוליה

New member
לזה שהוא משורשר אליו

קח קו ישר מאונך דמיוני החל מהעיגול הכחול שליד כותרת ההודעה, עד שתיתקל בעיגול שנמצא צעד אחד ימינה. (ניסוח גרוע שלי, אני מקווה שהצלחת להבין. הוא התכוון לשני האדום)

TIC

New member
בגלל המובחנות של השירות

לך על לוגו שיזרוק ישר לעולם התוכן היהודי. נסה בעיקר כיוונים שמשלבים סמלים יהודיים או מאכלים יהודיים מובהקים, כסימבול. TIC.

ytzuk

New member
אני חושבת ש

הלוגו הראשון הכי יפה אבל הייתי אולי מכניסה אלמנטים של אוכל יהודי כמו לטקס או ורוניקס או חלה כדי שיזהו שזה אוכל כשר. :) בהצלחה

גת וייס

New member
אהבתי מאוד את הלוגו הראשון

אבל צריך לחשוב איך הוא ישתלב במודעות שונות. הוא מורכב מהרבה אלמנטים. מה יקרה אם תצטרכו להקטין אותו משמעותית בגלל גודל המודעה? האם הוא עדיין יהיה ברור? כמו-כן תמיד שווה לבדוק איך הלוגו נראה לך בשחור-לבן, כי יהיו מקרים שכך הוא יודפס. בהצלחה!

TaxiMedia

New member
לך על מה שהציע לך

TIC. נשמע מאוד הגיוני מה שהוא אומר. במיוחד לאור הזירה בה אתה פועל וקהל היעד שאליו אתה פונה.

liver pool

New member
קודם כל, מעצב מוכשר

שהציע פתרונות יפים ומגוונים. אהבתי מאוד את הראשון והשלישי, הייתי מוסיפה אולי כפי שהציעו קודמיי אלמנט יהודי כלשהו, אבל לא מחוייב המציאות לדעתי מפני שקודם כל חשוב שהלוגו ישדר איכות ויהיה זכיר, הוא הרי יצורף לרוב למלל פרסומי שיסביר את ייחודך, שלא לשכוח את שורת המיצוב (jewish catering) שמבהיר את העניין לגמרי. זו דעתי.

למעלה