חוות דעת על הרקדה

danosh

New member
חוות דעת על הרקדה

איך ההרקדה של ויקטור גבאי בספורטן בפתח תקוה ביום שני ??

כרמית88

New member
ספורטן פתח תקוה...

גם אני מעונינת לשמוע פרטים על ההרקדה הזו. האם מישהוא היה שם? שמעתי שויקטור גבאי מרקיד נהדר...

תשובה לכרמית ול - DANOSH

הקשבנה בנות. אני עושה הבחנה חד משמעית בין ההרקדה ב"ספורטן" לבין המרקידים בספורטן. שני המרקידים ויקטור גבאי (יום שני) וצידקי ערמי (יום רביעי) הינם מרקידים מצויינים, עדכניים, חביבים ונחמדים מאד על הרוקדים. עד כאן הכל בסדר. ולגבי הכלי עצמו, קרי "אולם" ההרקדה של ה"ספורטן" : האולם קטן ועגול למחצה, הריצוף בלטות קשות ובדרך כלל דביקות ומלוכלכות. האולם אינו ממוזג כראוי ובדרך כלל הטמפרטורה בחדר היא לא נעימה לרוקד. באולם עצמו "תקועים" כמה עמודים רחבים ומעצבנים המסכנים את הרוקדים ומשבשים את קו הרצף של המעגלים. על הקיר שממול קיימת מראת ענק לאורך הקיר, כדי שתוכל לראות גם את הפנים וגם את ה... של הבת זוג שלך. (אגב - אני לא נגד מראות... אבל... אך ורק בחדר מיטות). ועוד משהו : הנהלת "ספורטן" פ"ת הם הראשונים להעלות תמיד את המחיר של דמי הכניסה לאולם המגוחך שלהם. ולכן אני כתושב ויליד פתח-תקוה, נוסע תמיד לרעננה או למונוסון, כדי לקבל תמורה אמיתית לכסף שלי. בתקווה שתשובתי מקפת. דבל'ה.

לדוב אורבך - יישר כוח

כאחד שקורא את הרוב המכריע של ההודעות וההודעות שכנגד בפורום, אני מבקש רשות להחמיא ולפרגן לך. ואני מתכוון לצורה שבה אתה מצליח לבור את המוץ מן התבן, ולספק אינפורמציה בהירה, חשובה ומדוייקת לכל מי שמעוניין. המידע לגבי ההרקדה בספורטן הוא דוגמא מאלפת ומייצגת למה שהתכוונתי. אני יודע שאהיה חשוד במשוא פנים, אז אני רוצה להבהיר שאינך מכיר אותי אישית, וגם אני איני מכיר אותך, אבל טוב שיש מישהו כמוך פה.

ו... מסתבר שאפשר גם

לכתוב יפה וטוב בלי השם "מירי לוי". הלא כן דבל'ה? נ.ב. דבל'ה, הבטחת משהו חדש כאשר נגמר הפרק הראשון שלא הגיע ל-50 כפי שהובטח... לא שכחתי.

הבטחתי ואקיימה..........

ירון הבט, קצת קשה לי בלי "מירי", מנסים להתרגל, גם לך כידוע יש קצת חולשה לשם מירי.... לא ? ביום ראשון הקרוב אי"ה, אצא במשהו נסיוני חדש המבוסס על חידה יומית קלילה. פרטים בקרוב. דבל'ה.

לי לא קשה בלי מירי לי טוב יותר עם

דבל'ה

עדה - זה ברור למה../images/Emo140.gif

כולם ידעו כי היו למירי כמה "יתרונות בולטים" (תרתי משמע).
דבל'ה.

dw2322

New member
תודה על הקטילה

חסכת לכמה מאיתנו עוגמת נפש בביקור עתידי

כרמית88

New member
תודה דוב אורבך

תודה על תשובתך, מקיפה וברורה: ומשדרת מסר ברור למרקידים שעליהם לדאוג לאולם מתאים בנוסף לכישוריהם כמרקידים. אותי לא ימצאו שם...

aries4

New member
תאור מדוייק, אבללללללללללל

התאור של דבל'ה נפלא ואינני חולק עליו. משקלם של המרקידים הטובים מסייע "לצפיפות" במקום. ואם אינני טועה סיבה נוספת, הכניסה חינם לחברי המועדון. אבל - כשמן דהו בוחר/ת מקום לרקוד בו פועלים שיקולים נוספים עד כמה שאני זוכר- 10 במודע ותריסר בתת מודע,לא אכנס לפרטים, אגב, רק אתמול זוגתי פסלה את היציאה לכיוון הספורטן בגלל העמודים- הדבק- המראה- האקוסטיקה-הצפיפות ועוד... שטרם משו מזכרונה מאז שהיינו בפעם האחרונה בספורטן. המ

dw2322

New member
עוד חוג של קאנטרי-קלאב...

הוא החוג של מייק ורון בצהרי שבת באונ' ת"א (ליד הסקווש). כמו בספורטן הכניסה חינם למנויי הקאנטרי באונ' (כך גם היה בגבעת השלושה) ולכן רוב המשתתפים, כמו בשתי הדוגמאות האחרות, הם מנויים. מאידך, בניגוד לגבעת השלושה (20-25 ש"ח, לא זוכר כמה זה היה) ולספורטן (לא ציינת העלות) אצל מייק הכניסה עולה 10 שקלים, משהו כזה, ואו אז ההתייחסות אוהדת הרבה יותר. גם באולם של מייק יש עמוד (אחד) מפריע, אולם מאחר והחוג קטן (30 איש ב peak) זה לא סוף העולם. המיזוג מצויין, רצפת לינולאום טובה (כמו אצל בתיה בנחלת יצחק או רוני בקריית אונו), גיל רוב המשתתפים 50+, בהתחלה ריקודי מתחילים ועם הזמן מתקדמים, מייק משלב גם ריקודים נוסטלגיים (עולה לי לראש איזבל) וגם חדשים מאד (כמו אצל גדי), מייק סבלני וחביב מאד ואפשר לבקש איזה ריקוד שרוצים, עקב מיעוט זוגות רוב ההרקדה היא מעגל אבל זה גמיש.

dw2322

New member
אה, וגם שם יש מראות ../images/Emo13.gif

העמוד והמראות זה מה שהזכיר לי את החוג
הם שמה בגלל שזהו חדר לפעילות ספורטיבית (יש גם סולמות למי שרוצה להתעמל) עוד ריקוד נוסטלגי שאני נזכר זה שירו של צנחן, משהו כזה. לא ראיתי אותו בחוגים אחרים.

gold869

New member
עוד רקוד נוסטלגי.

אכן,"שירו של צנחן" של אלי רונן נחשב כבר כרקוד "נוסטלגי" בין הריקודים שיצאו לאחרונה. הריקוד עבר "השתלמות הארגון" מספר 10 שנערכה בתאריך 2.5.2002. מילים: יהורם טהר לב, לחן: יאיר רוזנבלום: ביצוע: יזהר כהן.

דודי ק1

New member
ריצפת לינולאום?

DW החביב, כידוע כבר מזמן לא משחקים כדורסל על לינולאום. מאחר ובנחלת יצחק רוקדים באולם שמשמש בין השאר כאולם כדורסל, אז הריצפה אינה יכולה להיות לינולאום. המשטח עשוי מחומר שאיני יודע את שמו, אבל זה משטח ששימש את ספורט הכדור באולמות, לפני המצאת הפרקט.

הרקדה בספורטן

אני לא כל כך מכירה את ההרקדה בספורטן הייתי שם פעמים מועטות לא אהבתי את האולם כל כך הוא פשוט קטן, אבל את מוזמנת לנסות את החוג של ויקטור גבאי במונוסון בימי רביעי, פשוט תהני שם מאוד

revgola

New member
המלצה אחרת בפ"ת-צידקי ערמי, נעמ"ת

היי, אני לא כל-כך מכירה את ההרקדה בספורטן אצל ויקטור גבאי כיום. רקדתי שם לפני מספר שנים, לתקופה קצרה של כ-3 חודשים ואישית לא כל-כך אהבתי. אם אתם מחפשים הרקדה בפ"ת ביום שני, אני ממליצה בחום רב על ההרקדה בבית נעמ"ת, רחוב ארלוזרוב 51, אצל המדריך צידקי ערמי. אני רוקדת אצלו באופן קבוע כבר עשר שנים, מתחילת דרכי בעולם ריקודי העם. החוג קטן ונחמד מאוד, צידקי מקסים ומלמד נהדר, רפרטואר טוב. שווה לנסות
. כיום ההרקדה מתחילה בתשע - חוג של בינוניים ומתקדמים. בקרוב יפתח חוג חדש של מתחילים, צעד ראשון, בשעה שמונה אני משערת, אני אעדכן כשיהיה רלוונטי. מקווה לראותכן רויטל

danosh

New member
מחמאה ותודה לדב אורבך

כל הכבוד!נתת תשובה נהדרת ואני מאמין גם שהיא אובייקטיבית לחלוטין.ירבו כמותך,אתה פשוט עוזר לא לקלקל ערבי רקוד מה גם שלא יזיק לספורטן בפ"ת לשפר את התנאים.

למעלה