חוות דעת על אתר

noga ke

New member
חוות דעת על אתר

האתר קיים שנה בערך ולא ממש הביא לקוחות עד כה, לכן אני רוצה לשנות אותו.

השינוי העיקרי- הורדת התמונה שתופסת חצי מהעמוד.

מה אתם אומרים?

http://writingcontent.co.il/

deusha

New member
תשובה

ראשית , אתר לא רע בכלל
יש כותרת "בין לקוחותינו" שמופיעה בכל הדפים בלי מידע מתחת והמידע מופיעה בדף בעל אותו שם.
את הטופס הייתי שם בצד ימין או שמאל או בדף צור קשר.
את התמונה הייתי שם כרקע לאתר כי אני מסכים איתך בנקודה הזו.

☟ אתר כזה עיוור את גוגל-המלצות להאיר את עיניו

מבדיקה התפריט העליון באתר יצא לי להבחין שהוא איננו מציג תיאורים לקישורים, מה שיקשה על מנועי החיפוש להבין את מקור הקישורים ולהבין את היררכית הקישורים בפנימיים באתר.
לכל תמונה בתפריט העליון באתר אמליץ להוסיף מלל או כותרת שיתאר את מקור הקישור שכן האנרכרים ריקים מתוכן, לשלב לדוגמא בתגית alt או תגית title

noga ke

New member
תודה לשניכם ושאלה חשובה

איך ייתכן שכשאני כותבת תוכן המילים בגוגל זה לא מופיע בעמוד הראשון, אלא רק מאמר מתוך האתר?

באתר הישן שלי שנבנה על איזה טמפלט כן הופעתי בעמוד הראשון, ולא עשיתי שום דבר שונה מבחינת הקידום.

noga ke

New member
אפשר לבקש בחינה כזאת?

או שזה שירות מחוץ לפורום?

אופססס בטעות לא ראיתי שיש כתובת סורי:\

לא ראיתי את ההודעה הראשונה ממש מתנצל, באיזה מילת מפתח לא רואים את האתר?

noga ke

New member
תוכן המילים. וזה בסדר, קורה

הסיבה ◄ האתר לא מתואם למילת המפתח הזו

כלומר היא איננה מופיעה בכותרת הדף, היא איננה נמצאת בתגיות ההאדרים[תגיות h1-h6 לצערי אין תגיות אלו באתר כלל]

התוצאות שעולות בגוגל אלו תוצאות של אתרים שמתאימים יותר לערך ❞תוכן המילים❝ כלומר אלו דפים מאתרים שיחסית פופולריים שמתואמים יותר למילה הזו ומכילים אותה בכותרת וכמו כן בתוכן הדף.

המילה הזו אכן מופיעה באתר אך היא מופיע בתור תמונה ומנוע החיפוש עדיין לא קוראים מלל מתמונות בכדי להתאים אותם למנועי החיפוש.
אמליץ לך להתאים את מבנה האתר ואת התוכן שלו למילות המפתח הנדרשות בכדי להקל על מנועי החיפוש לדרג את הדף בית .

למעלה