חוות דעת עברית

DARKban

New member
חוות דעת עברית

שלום לכולם, לאחר תאונה קלה שגרמה לפטירתו בטרם עת של המיו 168RS שלי, החלטתי לעשות צעד ולהשתדרג וקניתי אסוס A636. עכשיו אני עומד בפני צומת קטנה שבה אני צריך להחליט איזה עברית תהיה עדיפה עבור המכשיר שלי- רונלייט או איירון. בהנחה שאני לא אאלץ לשלם תוספת מחיר על אף אחת מהגרסאות (על אף היותן גרסאות חוקיות עם מספר סידורי והכל), על איזה מהן הייתם ממליצים לי? בברכת "שאלה יהיו הצרות שלנו" ליאור

BravoMan

Active member
תלוי מה אתה מעדיף:

RONLIGHT היא יותר קלילה, אבל מגיע בצורת ENABLED כלומר הממשק באנגלית ורק ניתן לכתוב ולקרוא עברית. נדמה לי שניתן להתקין את התפריטים בנפרד. PDAC מעת יותר כבדה אבל גם הביצועים בהתאם. כל המכשיר הופך להיות בעברית (עם אופצייה לחזור לאנגלית) + מקלדת צבעונית + (וזה היתרון הרציני על RONLIGHT) זיהוי כתב יד בעברית. חוץ מזה מי שיש לו רשיון PDAC ל2005 עדיין יכול לקבל מהם מתנה מקלדת T9 עברית + מילון עברי אנגלי. (מבצע שנותר מראש השנה).

Alvie Singer

New member
לגבי רונלייט יש עדכון

באתר שלהם יש עדכון ואחרי העדכון כל התפריטים בעברית מלאה.

מר ON

New member
ובין Eyron ל - PDAC ../images/Emo35.gif

מה ההבדלים ומי עדיף? האם ניתן בשניהם להגדיר תפריטים באנגלית וכתיבה בעברית?

BravoMan

Active member
כן בשניהם ניתן לעבוד גם בממשק

עברי וגם באנגלי. ההבדלים בעיקר בבאגים. יש מקומות בהם EYRON יותר טובה ומקומות בהם PDAC יותר טובה. דוגמא אחת היא הבלאגן אם הצמדות תפריטים שיש בEYRON. אגב זה בהקשר ל6915 נכון? בתור אחד שניסה EYRON על מכשיר משולב טלפון ובסוף קנה PDAC אני חייב לציין שלפחות לדעתי ההבדלים הקטנים לא מצדיקים מחיר כפול שEYRON דורשים על עברית למכשירים משולבים.

למעלה