חוות דעת סותרות האתר mit4mit

adie1980

New member
חוות דעת סותרות האתר mit4mit

נתחיל מזה שאני ממש מתחברת לאתר, הוא מאוד נוח ואנשים כותבים חוות דעת מפורטות וחלק אפילו מציינים מחיר
מה שאני לא מצליחה להבין איך אותו המקום יכול לקבל ציונים כל כך שונים 20/60/100
למשל אגדת דשא בפרדס חנה
הזוי בעיני
מה דעתכם?

im mitzi

New member
מאוד פשוט

לכל אחד יש סטנדרטים שונים.
יש כאלה שמאוד לחוצים ביום עצמו ואם זורקים להם מילה לא נכונה הם נתפסים אליה ומתבאסים כבר מהכל.
אם תשווי את זה נגיד למוזיקה, אני חובבת מוזיקה גותית, אבל יהיו כאלה שיגידו שזו מוזיקה מגעילה ואיך רוקדים את זה, אני מצד שני עדיין מאוד מאוד אוהבת את הסגנון.
ככה אני לוקחת את החוות דעת (בכל מקום), אני קוראת מפנימה ועדיין הולכת לבדוק, ומחליטה על סמך כל הנתונים.

elinoket

New member
מסכימה את התגובה שקיבלת ומוסיפה

שגם בסה"כ אפשר לראות כיוון כללי
בסה"כ מקום שהוא טוב - רוב הביקורות יהיו עליו טובות.
קורה שגם לעסק מצליח לפעמים יש תקלים עם לקוחות...

justanotherme82

New member
זה פשוט

יש המון אנשים שכל כך מתרגשים מהחתונה שבשבילם הכל היה מושלם וכולם מקסימים והכל כל כך נפלא ויש (יותר נדיר) את הביקורתיים שמרגישים שדפקו אותם ומתלוננים על כל דבר ויש את האלה באמצע שמסתכלים על הכל במבט מפוכח ויודעים להגיד מה היה טוב ומה לא.
לי אישית כשהתחתנתי הביקורות מהסוג הראשון היו חסרות תועלת. הביקורות מהסוג השני לעומת זאת היו הרבה יותר מועילות כי אם אני רואה מישהו שממש מתלונן אבל בסופו של דבר מודה שהאוכל היה טוב, רק חבל שהמלצרים היו עם חולצה שחורה אז אני מבינה שבאמת האוכל טוב. בגלל זה תמיד קראתי את הביקורות מהדירוג הכי נמוך כי הן מספקות הכי הרבה אינפורמציה והמון פעמים דווקא לכיוון החיובי

iritki

New member

למעלה