חוות דעת מקצועית

חוות דעת מקצועית

חברים, מבקש את חוות דעתכם המיקצועית בנוגע לבעייה טכנית שהתעוררה... כרגע אני בגולן אצל אחי. התכנון המקורי היה לעשות אימון עליות בריא, אולם אתמול במהלכה של רכיבת הכנה קצרה, הרגשתי לפתע שההיגוי נעלם לי, קרי, הכידון הופך לקשה והשליטה במכונה נעשה קשה ומסוכן. עצרתי מיד בצד, וניסיתי בעזרת מפתחות הלן ניסיתי להדק\לשחרר. הרכיבה, אתמול קוצרה, וחזרנו אחי ואני הביתה... פתחתי, גירזתי מעט את הסטם, הטבעות המפרידות..וכל דבר שנראה "גריז", אולם ללא הואיל. הבוקר, ביטלנו את הרכיבה, כמובן. השאלה היא, כיצד ניתן לדעת שמיסביי ההיגוי נהרסו סופית? האם יש למישהו מכם רעיון איך ניתן לתקן (למעט החלפה)? החלקים איכותיים FSA. ברצוני לציין. אתמול בטרם עליתי לגולן, ניגשתי לחנות ממנה קניתי את האופניים( הם בני 8 חודשים)והתלוננתי על רעשים. בכוונה אינני מציין את שם החנות אבל ברצוני לציין שזכיתי ליחס מסור ומחבק. אחרי נסיעת ניסיון ע"י מכונאי שכולכם מכירים ומוקירים אובחן חוסר גירוז בסטם\headset. עליתי לסיבוב וראיתי שאכן הרעשים נעלמו.(באותה נקודת זמן) אך לשווא. במהלך הרכיבה האמיתית לא רק הרעשים חזרו אלא גם ההיגוי הורע. מחכה לתשובותיכם המיקצועיות. בברכה.

avitzurel

New member
יכול להיות

שפשוט חיזקו יתר על המידה את בורג הידוק המיסבים. אני מדבר על הבורג מעל הסטם ולא על הברגים הצידיים של הסטם. כמו כן יכול להיות שטבעת ההתאמה של המזלג פשוט לא תקינה או שחוזקה לא נכון. בקיצור, יש המון סיבות אפשריות שים את האופניים בחנות מקצועית ממנה קנית את האופניים וסע לשלום. שיהיה יום מקסים,

למעלה