חוות דעת מחשב LG R405

idan ori

New member
חוות דעת מחשב LG R405

שלום לכם אנשים אני מאוד אשמח אם מישהו יציל אותי מים המידע שבאינטרנט וייתן לי חוות דעת על המחשב הזה(זה הקישור) http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=Laptop_And_Accessories&AuctionId=5636142 דרך אגב המחשב הוא לשימוש לסטודנט לשימושים ממוצעים תודה רבה

idan ori

New member
אחי תודה רבה אבל

אני צריך קצת חוות דעת על המפרט הספציפי הנ"ל ששלחתי כדי לדעת אם זו תמורה איכותית למחיר לפי דעתי זה מחשב מעולה במחיר זול אבל אני לא מבין גדול!! תודה רבה

Jan22

New member
בקצרה

סטודנט לשימושים ממוצעים (מה זה אומר?) כגון OFFICE/I.EXPLORER/WINAMP/DIVX-MOVIES וכו' אתה יכול להשקיע 2000 שקל פחות ולקבל מכונה שתריץ את היישומים האלה באותה מהירות +- כמו הנייד שבהצעה שלך. הדגם עצמו:מעבד CORE 2 סדרה T7yyy עם זיכרון 1G RAM - מה זה אומר ? מיועד ליישומים כבדים( קידודים,חישובים,עריכה סרטים,שרטוט,משחקים...א-ב-ל ,תצטרך כרטיס מסך חזק DEDICATED!) . כרטיס המסך הוא משולב (זיכרון שיתופי) - לא מיועד למשחקים ,תומך בגראפיקה סבירה ,לא יותר.

idan ori

New member
תודה רבה

השאלה אם שווה להוסיף את ה 1000 שקלים כדי לקבל את סדרת המעבדים החדשה T7yyy אמרו לי שההפרש בכסף הוא קטן יחסית להבדל שבין המעבדים האלו לישנים יותר (Y5yyy וכו') ושבעתיד אני אצטער שלא קניתי את הסדרה החדשה מה גם שמעבדים אלו הם 64 סיביות והבנתי שהויסטה תרוץ עליהם יותר טוב בעתיד

Jan22

New member
תלוי למה אתה מייעד את הנייד . תחשוב ותפנים !

למעלה