חוות דעת לרכישה

amitrivi

New member
חוות דעת לרכישה

אששמח לקבלל חוות דעת לגבי רכישת שתי האופציות שלהלן. רקע: אני רוכב שטח כשנתיים אשר מעונין לשלב רכיבות כביש.

orenbit

New member
גם אני היתי שם

וחשבתי על שתי האופציות כמוך ובסוף הלכתי על הראשונה. לקחתי Specialized Allez Elite והם פצצות, כל כך טובות, נוחות, מהירות ושלא לדבר על עליוות. אני לא ניסיתי את הטרק ולכן אני לא יכול לחוות דיעה עליהן (אני די משוכנע שהם מצויינות) אבל מניסיוני אני יכול לומר לך שמאופציה א' קשה לי להאמין שתתאכזב. בהצלחה, תהנה.

JacB

New member
בא לי לבלבל אותך ../images/Emo178.gif

כי במיקרה גם אני בוחן אפשרויות. מה דעתך להשוות את אופציה א שלך עם אופציה נוספת? בהשוואת נתונים היא יוצאת עיסקת האלף! אבל, אשמח לקבל (כמוך) התיחסויות נוספות.

JacB

New member
אולי גם לי יהיו... ../images/Emo13.gif

ניראה לי כי אם נבצע השוואת חלופות בין אלו לאחרות באותה קטגוריה, אלו יובילו מבחינת Cost effectivness (עלות - יעילות) בפער גדול על כל שאר המועמדים שהוצעו בשרשור זה.

אופצייה ב'

לא מופיעה אולם נראה לי שכוונתך ל טרק 1000 שהוא המקביל הבסיסי לאלז הבחירה מאד קשה היות ושני המוצרים לדעתי מעולים! עם מערכות דומות... רק מה שחשוב מאד זו בדיקת המידה שלך ,ויש לך אולי אפשרות לקבל עלות בדיקה מקצועית במכשיר מדידה בחינם אם תקנה את הטרק בחנות המרכזית של היבואן בת"א. בזמנו הוצעה אפשרות שכזו לא נראה לי שקיים שינוי מוומלץ לבדוק. נרי

תיקון טעות...

ביקשת התייחסות לאלז עלית... אני חשבתי שאתה מתכוון לאלז... ובכל אופן גם לטרק יש דגם מקביל אם אינני טועה טרק 1400 ושוב אותו המסר בהודעה קודמת שלי מתאים גם כאן... בהצלחה! נרי

JacB

New member
ממש לא!

שים לב איזה אלז הוא מציג כאופציה א'. הטרק 1000 שאתה מדבר עליו ממש לא בליגה... הוא בטח לא התכוון לזה... (מה אני, פרשן?)

nveli

New member
../images/Emo151.gifאופציה ג

גם אני מחפש אופניים וחשבתי על cannondale r700 מעולות לדעתי באותה רמת מחיר שווה בדיקה בכל מקרה אני מקווה שתרכוש אופניי כביש כמה שיותר מהר מחכה לך ביצאה המזרחית

ItsikH

Member
Specialized כבעלים מרוצה בסה"כ - כמה חסרונות: 1. קסטה 9 (יש גם באופציה השניה). 2. גלגלים - רק שנה וכבר נאלצתי לבנות מחדש את הגלגל האחורי.

הצעתי היא...

רבות נאמר, אולם לדעתי, שלושה נושאים עיקריים הם אשר יטו את כף המאזניים לכאן או לכאן. (אגב, אני לא מתיימר להיות "מומחה" ויש בפורום חבר'ה אשר בקיאים ושורקים את החומר טוב ממני.) א. שלדה- סוג החומר, גאומטרייה ומשקל. ב. גלגלים. ג. והאם "המכונה" יפה בעיניך. בכוונה אינני מתייחס למערכות, כיוון שברמות האלו, 105 וצפונה, הפערים אינם אקוטיים דיים לרוכב אשר אינו תחרותי גרידא. אי-לכך, הייתי בוחן ברצינות רבה מאד את |Masi Vincere 2006| לאור המפרט המכובד. וחוץ מזה הסטייל האיטלקי הנהדר... והכי חשוב, לסובב רגלים באהבה וחיוך לרוב. "סע" ברכה ידידי. קובי

JacB

New member
משהו על גלגלים

אני בונה בכל מקרה על המשך שימוש בגלגלים הנוכחיים שלי. הם טובים יותר ממה שיציעו בכל חבילה בקטגוריה הזאת. לכן, אם הגלגלים של החבילה החדשה לא יהיו מציאה, אבל זה יתבטא בהורדת המחיר הכולל, זה בסדר מבחינתי. ואם ה Masi זולים יותר וגם מזכים אותי בגלגלים סבירים - אשמח לנצל אותם כעוד זוג גלגלי אימונים.

dorani43

New member
|המלצהאופציה ג טובה יותר מ - א ו- ב

רכבתי על אופציה א ואין הצדקה לתג המחיר לכן קבל את merida road 904 עם shimano פול 105 10 הילוכים וגלגלים alex rims עם תג מחיר של 5500 ש"ח וגם יפות בצבעים צהוב שחור . יאלה בי"תר לך על זה ותהנה כמוני .

למעלה