חוות דעת למחשב

חוות דעת למחשב

שלום לכולם, אני צריך את חוות דעתכם לנייד למטרות: אינטרנט , פוטושופ, אוטוקאד , אופיס . אני מעוניין לקבל מקסימום תמורה לכסף שהוא בסביבות ה 7000 ש"ח. רצ"ב דוגמא למחשב של פוג'יטסו אשמח לקבל את חוות דעתם על המחשב הנ"ל כמו כן אשמח לקבל ממכם הצעות למחשבים נוספים, חשוב לי שיהיה עם כרטיס מסך טוב ..ורק לא מחשבים של HP
בתודה מראש, חג שמח, יוסי

אני רכשתי דגם דומה...

הדגם שרכשתי הוא V2060. ההבדל הוא שהדגם שרכשתי הוא עם מסך לא רחב, וכרטיס מסך עצמאי. חוות דעת שלי תוכל לקרוא כאן

bar666xp

New member
כך איפורמציה על מה אתה רוכש או רוצה

לרכוש כאן. (PDF) תוכל לראות לדוגמה שזמן הסוללה שלו הוא 3H לעומת 5H של האחרים בסידרה. אם אתה שואל את עצמך למה זה התשובה פשוטה... המעבד 750 (1.86 GHz) עם 533 MHz וכ.מסך ATI Mobility™ Radeon® X300 graphics, 128MB Graphic, 64MB dedicated graphics memory and 64 במקום ה......... Intel GMA 900 with 256-bit graphics core with dynamic video memory technology up to 128MB, 32-bit color depth בשאר הסידרה.

bar666xp

New member
בגדול זה אומר ביצועים יותר זמן...

סוללה פחות קצת יותר זה עומר שאם אתה רוצה להפעיל על המחשב משחקים או לעבודת גרפיקה של 3D(תלת מימד) הוא יענה על הרבה יותר מאשר האחים שלו בסידרה.. אם אין לך צורך ב3D ברמה הזאת ו/או במעבד החזק יותר... יכול להיות שאתה סתם משלם יותר על משהו שאין לך צורך בו. כי אם לדוגמה זמן הסוללה הוא גורם משפיע לעומת הצורך במעבד גרפי של הכרטיס מסך (או בקיצור אם אתה לא צריך כ.מסך כזה) למה לוותר על שעתיים זמן סוללה. או במילים אחרות תתחיל במה אתה צריך ומה אתה רוצה ומה אתה יכול להרשות לעצמך... שים את צריך באדיפות ראשונה ומכאן תוסיף את מה שאתה רוצה באם אתה יכול להרשות לעצמך ומוכן שזה יבוא על חשבון X או Z כמו גרפיקה על חשבון זמן סוללה וכו'.

השימושים שלי לנייד...

אני צריך את המחשב לעבודה עם תוכנות כמו פוטושופ ואוטוקאד וכנראה עם תוכנת הדמייה ב 3D . כמובן גם לאינטרנט , אופיס ואוליי גם למשחקים. אני משתמש כבד בFLIGHT SIMULATOR . חשוב לי מאד שהמחשב יהיה WIRELESS ורצוי עם מסך רחב. נדבקתי דווקא לדגם של פוג'יטסו מאחר ויש לי חבר שיש לו נייד שלהם והוא מרוצה, כמו כן גם חברי הפורום המליצו לי ללכת על מחשב עם כרטיס מסך לא של אינטל אלא של ATI למשל. כמובן שאני רוצה לקבל מקסימום מהכסף שלי. ואני כבר מבולבל...האם למחשב של פוגיטסו יהיה ניתן למשל להחליף את הסוללה לסוללה חזקה יותר..? ואם לא איזה מותג אחר לקנות..?

bar666xp

New member
אני חייב להודות שכאן אני קצת משוחד

גם לי יש פוג'טסו סימאנס. אז ככה ההמלצות שנתנו לך לדעתי נכונות כ.מסך של אינטל בעיתיים לדעתי האישית. במיוחד ב3D ומשחקים דורשי 3D ברמה. כדי לבדוק גם את NVIDIA למרות שאמרתי אני משוחד מעדיף את ATI...למשחקים אפשר מסידרת 9600PRO (לדוגמה 9700 MOBILE) אבל היום יותר סביר שתמצא רק מX300 ומעלה למשחקים X200 לדעתי לא יספק תסחורה.(הוא כרטיס ברמה מישרדית) לגבי סוללות זה משתנה לפי דגמים וחברות ומה לא ברמת העיקרון אפשר במעשי צריך למצוא מי מיצר כי לא תמיד החברה שמשווקת את המחשב (השם המותבע בפלסטיק) מוכרת סוללות חזקות יותר...ושוב זה לא אומר שאין זה גם לא אומר שיש. מותגים יש המון תעשה חיפוש תמצא דגמים שנראים לך תביא מפרטים לכאן(לפורום) תמיד יהיה להרבה כאן לתרום מה2 סנט שלהם...בדיוק כמו שאני עושה כרגע. כך בחשבון שזמן הסוללה במחשב של גימר וכדומה יהיה לרוב שעתיים עד שלוש ביגלל הדרישות מעבד ומעבד גרפי בנוסף לצורך/רצון בזיכרון כמה שיותר מהיר...וכדומה.

המחשב שציינתי..

יש כרטיס מסך של ATI RADEON X300 128MB, כרטיס עצמאי. רצ"ב המפרט של פוג'יטסו...

bar666xp

New member
המחשב עושה רושם טוב

מבכינת חומרה.. באתרי החברות יש קבצי PDF כמו זה אני אישית מעדיף את המפרטים ככה. כך גם תוכל לראות אולי מחשבים אחרים בסידרה יותר מתאימים לצרכים שלך. או בסדרות/חברות אחרות..לא שאני נגד המחשב הזה לדעתי הוא ברמה טובה+ ויספק גם גימרים.

bar666xp

New member
כולם וזאת ביגלל העובדה

שאת כולם אפשר להזמין עם כ.מסך ATI 300X היתרונות והבדלים רואים בטבלה מהירות זיכרון גודל HD וכו' כאן נכנס הפקטור של מחיר ורצון כי לפי איך שזה ניראה אתה תעדיף HD גדול כמו שמציאים ה60 וה65. אגב ההבדל היחידי שראיתי בין ה60 ל65 זה שהוסיפו עוד צ'יפ של 512MB אז כדי לבדוק כמה ההפרש במחיר וכמה עולה להוסיף צ'יפ כזה בניפרד אגב מדובר בצ'יפ 512 במהירות 533...אפשר גם לבדוק על 1G במהירות הזאת. או שלא סמתי לב לשוני נוסף או שאין.

bar666xp

New member
אופס תיקון הATI הוא רק ב2065

אני אישית הייתי מעדיף אותו. אבל כדי לעשות חיפושים נוספים לראות אם יש מחשבים שיותר לדרישות הגרפיות מצד שני ברובם זה יהיה לדעתי על חשבון זמן סוללה ו/או משקל יש כמה מפלצות גרפיות ומעבד חזק יותר אבל זה אומר משקל של כ5ק"ג.

bar666xp

New member
מבין האפשרויות שהבאת אז כן

בפוג'טסו יש עוד הרבה דגמים ומהעדפות אישיות שלי.. אני לא הייתי קונה מעבד אינטלי אלה של AMD 64BIT אבל מצד שני אני רוצה ביצועים גם אם זה אומר מקסימום של שעתיים וחצי סוללה ופחות. כמו כן משקל מצידי הוא גורם שולי לצרכים שלי אני לא יכול להיות במקומך ולדעת עד כמה כל פקטור חשוב לך יותר או פחות..אני יכול לעשות לעצמי על אותו המשקל אני יכול ליעץ לך מה יש או אין לפי מה שמופיע באתר ואיזה מהם יותר מתאים למה עד גבול מסוים. אם אתה רוצה שיגידו לך תקנה את זה או ההוא אני לא מהאנשים האלו וכל מה שאני יכול להגיד על זה ... זה תזהר מאלה שאומרים לך תקנה את זה או ההוא. תנסה להבין מה ההבדל בין אחד לשני יש כאן המון בעלי ידע רחב שיוכלו לעזור לך להבין כל מילה שאתה רואה או לא רואה במפרט המחשב. ואז כשיש לך הכלים להבין מה מצרצר לך איש המכירות בעוזן ומה הוא לוחש כדי שלא תשמע או לא אומר כלל ואם זה מה שאתה צריך/רוצה או לא.

קודם כל תודה. .

האמת יש באתר של ירדן מחשבים של פוגיטסו עם מעבד של AMD והם הרבה יותר זולים. מה לגבי מחשבים של טושיבה. ראיתי מפרט של מחשב שיש לו כרטיס מסך שך ATI מה לגביהם?

קודם כל תודה. .

האמת יש באתר של ירדן מחשבים של פוגיטסו עם מעבד של AMD והם הרבה יותר זולים. מה לגבי מחשבים של טושיבה. ראיתי מפרט של מחשב שיש לו כרטיס מסך שך ATI מה לגביהם?

קודם כל תודה. .

למעלה