חוות דעת בבקשה

useless00

New member
חוות דעת בבקשה

אני בי"ב בתחילת השנה נרשמתי לקורס פסיכומטרי מבית הספר, ולא ממש עשיתי אותו בגלל חיכוכים עם ההורים. בסוף למדתי כשבוע לפני המבחן והוצאתי 555. בסוף נרשמתי לעתודה והתחלתי ללמוד כ3 חודשים לפני המבחן (אפריל). למדתי די הרבה, ובסוף הוצאתי 553. מהזה אומר עלי? איך אני אוציא יותר בבחינה הזו? או שאין לי סיכוי? תודה מראש

we want you to join your communa !

אתה בדיוק מסוג האנשים שאני מחפש לקומונה של המועמדים לעתודה. בוא והצטרף... http://www.tapuz.co.il/communa/CommunaMembers.asp?Communaid=837

useless00

New member
לא מאוד עוזר לי..

המילולי אני באמת יכולה ללמוד יותר קשה.. אבל אנגלית וכמותי חרשתי הכל, כל המתכונות שהיו לי מהקורס וכל התרגילים מהספר השמן והש.ב..

1234aaa

New member
אני מנסה להבין את הראש שלך,

נניח ואני אגיד שעל סמך הנתונים שנתת את תקבלי 780+ אם תלמדי ,זה ישנה לך משהו? אם אני אגיד שעל סמך הנתונים אין מצב שתעברי את ה550 ,אז תוותרי על פסיכומטרי? את לא הראשונה שעושה את הסקרים שלא נותנים שום. אם יש לך שאלה ספציפית, על נושא מסוים ,בכיף תשאלי. אבל באמת ששאלות בסגנון "אכלתי אבטיח לפני הפסיכומטרי הראשון שלי והוצאתי 603 ,אם אני אוכל משמש לפני השני,כמה אני אקבל?" לא יעזרו לך. רק עבודה קשה תביא לך את הציון! מכל הלב, בהצלחה!

useless00

New member
אוקי

כי אומרים לי שקורס עוזר בהרבה לשפר.. אז אני רוצה לדעת אם שווה להשקיע אם זה יעזו לאחת כמוני אם יש טריקים לעשות הכל יותר מהר (להוציא מה שבספר) ..

1234aaa

New member
תראי,

זה נורא אישי.. מי שיגיד לך שיש שיטת לימוד שמעלה לכולם באותם X נקודות הוא שקרן. באופן כללי קורס באמת עוזר אבל אל תשכחי שהוא עולה כסף ולוקח זמן. יש אנשים שיוציאו ציון יותר גבוה או לחילופין טיפה יותר נמוך גם בלי לקחת קורס.. יש כאלה שלא יעברו את ה400 בלי קורס. עצה שלי,אם את לא הולכת לעתודה: תחכי שיהיו לך ציוני בגרות ,תחשבי ממוצע בגרויות ואז תדעי בדיוק כמה את צריכה להוציא בפסיכו.. שוב אם הוצאת 550 ואתה צריכה 560 אז לא שווה לקחת קורס ,לדעתי. אבל אם הוצאת 550 ואתה צריכה 700 אז הייתי ממליץ לקחת קורס אישי. סתם שתדעי,הציון שלך הוא לא גבוה [למרות שהוא מעל הממוצע] זה אומר שלא יהיה לך ממש קשה לשפר אותו. הרבה יותר קשה לשפר מ650 ל700 מאשר מ550 -ל-600.

useless00

New member
לא..

ויתרתי על עתודה.. כי אני יודעת שאין לי סיכוי להתקבל למה שרציתי וחבל לי על החצי שנה עד הגיוס..

1234aaa

New member
צר לי.

עם כזה פסיכו' אין מצב.. זה דורש סכם של 89-88 מעתודאים ,ואם עתודה ממיינת רק לפי פסיכו' + נתוני צבא אז..[תביני לבד]. אחרי הצבא תוכלי להתקבל הרבה יותר בקלות [הסכם הרגיל של האונ' נמוך משמעותית מזה הנדרש מעתודאים למקצוע הספציפי הזה].

useless00

New member
לא יודעת..

אני שוקלת לקחת קורס מהצבא.. אלא אם כן יש מועד לפני ספטמבר שהוא לא יולי ואולי אני אלמד לבד שוב.. אם לא אז אחרי הצבא אני אקח קידום אישי..

אבל כתוב סכם 82

מאיפה הבאתם 86 וכאלה... צריך סה"כ 82.. אני בטוח שיש אונ' שדורשות פחות מהטכניון

1234aaa

New member
קודם כל.

רק בטכניון אפשר ללמוד אווירונאוטיקה. ב. הכל תלוי בדרישות הצבא, הסכם ל**עתודאים** שנה שעברה עמד על ה88-89 ככה נאמר בפורום עתודה.

למעלה