חוות דעת בבקשה

חוות דעת בבקשה

היי, אני דיי חדשה כאן ורוצה בבקשה קצת חוו"ד. ואספר את ההשתלשלות. מחזור קודם - 17.11.03. קיבלתי זריקות מנוגון ופיוריגון וכוריגון 2 אמפולות בתאריך 28.11.03 בערב. עברתי 2 הזרעות 30.11.03 ו- 1.12.03 (מחזור ראשון של הזרעות עם זרע דווקא נפלא - 90% בתנועה ולמעלה מ- 100,000,000). סבלתי די מכאבי בטן מס' ימים לאחר מכן אך באולטרהסאונד הכל היה בסדר וראו שהיה ביוץ (אמנם היה לי רק זקיק אחד אבל........בעיקרון הבעיה שלי היא חוסר בחצוצרה אחת אך בצד השני לא מיוצרים לי מספיק זקיקים). פרוגסטרון- בסדר (לא יודעת כמה...). אתמול כבר לא יכולתי ורצתי וקניתי ערכות לבדיקת הריון. האחת "מקלון הזהב" שניתן לעשות בדיקה החל מן היום ה- 12 לזריקת הכוריגון וקיבלתי פס ורוד אבל חלשלוש. היום בבוקר עשיתי בדיקה של קליר בלו וקיבלתי פס כחול עוד יותר חלשלוש (על הבדיקה הזו היה כתוב שניתן לבצעה מיום הראשון של האיחור ועדיין לא הגעתי ליום הזה ובכל זאת היה פס). רצתי בבוקר דיי לחוצה למרפאה והן עשו לי בדיקה שלהן שלמעשה עושים אותה לאחר מס' ימים של איחור וגם שם קיבלנו פס ורוד ושוב - חלשלוש. האחיות דיי אופטימיות אבל אחת שם "זרקה" הערה שתיתכן עדיין השפעת כוריגון(להזכירכן, היום 13 ימים לאחר הכוריגון....עדיין השפעה??). המליצו לי לחזורביום א' ולעשות בדיקת דם. היום, יש לציין, יש לי קצת כאבי בטן לא ממש מוכרים והחזה מעט כואב לא רציני...מה ניראה לכן ????? הראש שלי עובד שעות נוספות. תודה !!!! מעט ארוך - מצטערת מראש

לי היה פס חלשלוש במקלון הזהב

ביום ה-14 ולמחרת בבדיקת דם בטא 68. אז יש תקווה גם בקווים חלשלושים
בתקווה לבשורות טובות מבדיקת הדם

כאבי בטן-למה?

בהמשך להודעה הקודמת שלי......יש לי כאבי בטן דומים ולא דומים לכאבי מחזור + הבטן כאילו "מכרכרת"ובתוכה סופה. יש למישהי מושג מה הפשר?

אילניתוש, מחזיקה לך אצבעות.. שהפס

החלשלוש הוא הפס הנכון... לגבי כאבי הבטן, צר לי אין לי מושג מה לומר לך... אבל מאחלת לך המון המון המון

קשה לאמר.. אבל

בתחילה מבלי להתייחס לתאריכים רציתי באופן ספטנטני לאמר לך שככה נולדים ילדים... אבל לאחר חישוב התאריכים .....ניראה שאת נימהרת מאוד וצריכה סבלנות - כי חוות דעתינו לא קובעת... בעיקרון חוזק הפס לא חשוב - העיקר הבטא....והיא בהחלט ברורה.... אבל ... (אבל גדול): לפי החישוב שלי אם המחזור הקודם היה ב 17/11 עדיין מוקדם קצת כדי לאמר שיש איחור, לא ? (אלא אם כן יש לך מחזור קצר מאוד).בכל אופן מקווה שמהמתח הזה יצא ילד רגוע.... בהצלחה

נועם@בת

New member
נראה לי שמגיע לך מזל טוב

פס חלשלוש הוא פס, עובדה. בשלב הזה אין כבר שרידי כוריגון ולכן הפס מעיד על התחלת הריון. תצטרכי לטפס על עוד כמה קירות עד יום ראשון עד בדיקת הדם. כאבי הבטן והחזה בהחלט מהווים חלק מסימני הריון צעיר, חוצמזה איך לא תכאב לך הבטן בכזאת קריזה
. מחזיקה לך אבצעות ומחממת גרון לצהלולים. נועם

טוב, אז כן מגיע לי מזל טוב.

אז הבוקר עשיתי בדיקה אצל האחיות וסופסוף קיבלנו פס ברור. בבדיקת הדם קיבלנו בטא 103. אני מאושרת עד הגג ומאחלת לכולן שיזכו במהרה לחוש את התחושה הזו !!! תמיכה על התמיכה !!!

למעלה