היי..
תודה
אז העניין הוא כזה:
חתולה פרסית שחיה כרגע רק בבית. אבל: נמצאה ברחוב כי נזרקה כנראה.
מחוסנת. מטופלת נגד פרעושים.
כשהגיעה אליי הייתה במצב זוועתי - המון פרזיטים + קרחות. תוך כמה שבועות של תזונה טובה ופרעוש - הכל נעלם. והשיער ארך.
הפעם הראשונה שהיא הגיעה לוטרינר הייתה לפני כחודשיים אחרי שהיא לא אכלה יום שלם ופתאום הקיאה והתחילה לרעוד ולקחתי אותה מיד לוטרינרית קרובה לבית.
שם נעשו לה בדיקות והוט' קבעה שהיה לה חום 40.7 ושיש לה המוברטונלה ונתנה לה זריקה של אנטיביוטיקה וסטרואידים וכדורים דוקסילין 10MG לשלושה שבועות - רבע כדור פעמיים ביום.
החלפנו וט' מסיבות של מעבר דירה. אתמול הבובה שוב לא אכלה כלום והכרחנו אותה לשתות קצת ונתנו לה מים עם מזרק כמו שהדריכו אותי - כרבע כוס כל כמה שעות. והיא הייתה אפאתית לגמרי ורק שכבה. היום בבוקר אימא שלי התקשרה אלי ואמרה שהבטן שלה נפוחה וכשאפילו מלטפים לה את הבטן בעדינות - היא בוכה.
לקחנו אותה לוטרינר ומה שהעלתי אלה תוצאות הבדיקות שנעשו והוט' אומר שאין לה כנראה המוברטונלה אלא זיהום.
היא קיבלה עירוי וזריקה ושוחררנו הביתה עם סטומורג'יל 10. (חצי כדור פעם ביום ל-6 ימים).
כשעתיים אחרי שחזרנו הביתה היא שילשלה, התקשרתי לרופא והוא אמר שזה סימן טוב. וישר לאחר מכן היא הלכה לאכול. נראה שהיא כן משתפרת.

והתחילה לחזור לטפח את עצמה, להתלקק..
היה שינוי בסביבת החיים - עברנו דירה.
נשמח שלמוע עוד חוות דעת בנושא. כי מפתיע אותי ששני וטרינרים אומרים משהו אחר לגמרי ועוד יותר מפתיע שעם שני הטיפולים היא כן מרגישה טוב יותר כבר תוך כשעה..
שוב תודה
