חוות דעת אישית

מצב
הנושא נעול.
חוות דעת אישית

חוות דעת אישית

ראשית לאון ברוך הבא נכון טוב להיות שורטיסט אבל העדרותך רק תרמה לך בדיוק כפי שתרמה לי (לא הפסדתי כסף). שנית לפי רוב הכותבים פה ניתן להבין את עומק הפסמיות שלכם לגבי השוק כאן ובנסדאק שני דברים בפי ראשית אני חושב שהשוק בארץ בשל להגיע לרמות של 530-540 בפרק זמן של שבועיים וזאת על פי הפרמטרים שלא מפסיקים לאותת למהלך שכזה.שנית הנסדאק מטייל הטווח מחירים חדש 2700-3000 שעלול להשבר במהלך שבוע הבא עת הפד יאמר (או אולי גם יבצע) את דברו . אז תחייכו כריש

Zig

New member
אופטימיות יתרה עלולה להרוג

אופטימיות יתרה עלולה להרוג

חוות דעת אישית ראשית לאון ברוך הבא נכון טוב להיות שורטיסט אבל העדרותך רק תרמה לך בדיוק כפי שתרמה לי (לא הפסדתי כסף). שנית לפי רוב הכותבים פה ניתן להבין את עומק הפסמיות שלכם לגבי השוק כאן ובנסדאק שני דברים בפי ראשית אני חושב שהשוק בארץ בשל להגיע לרמות של 530-540 בפרק זמן של שבועיים וזאת על פי הפרמטרים שלא מפסיקים לאותת למהלך שכזה.שנית הנסדאק מטייל הטווח מחירים חדש 2700-3000 שעלול להשבר במהלך שבוע הבא עת הפד יאמר (או אולי גם יבצע) את דברו . אז תחייכו כריש

menimor

New member
530-540

530-540

חוות דעת אישית ראשית לאון ברוך הבא נכון טוב להיות שורטיסט אבל העדרותך רק תרמה לך בדיוק כפי שתרמה לי (לא הפסדתי כסף). שנית לפי רוב הכותבים פה ניתן להבין את עומק הפסמיות שלכם לגבי השוק כאן ובנסדאק שני דברים בפי ראשית אני חושב שהשוק בארץ בשל להגיע לרמות של 530-540 בפרק זמן של שבועיים וזאת על פי הפרמטרים שלא מפסיקים לאותת למהלך שכזה.שנית הנסדאק מטייל הטווח מחירים חדש 2700-3000 שעלול להשבר במהלך שבוע הבא עת הפד יאמר (או אולי גם יבצע) את דברו . אז תחייכו כריש
530 זה שלושה וחצי אחוז את מי זה מעניין כשזה קורה במחזור של 50 מיליון דולר ורק 20 מניות עולות ? כשיהיה שוק רוב המניות בשוק יעלו ולחלקן גם יהיה לאיפה (והרבה)ואז קונים בגדול עם מנופים ובשלושה חודשים עושים תשואה של שנתיים כרגע אני לא רואה שום הגיון לקחת סיכונים מיותרים במיוחד כשבעולם המניות נעשות זולות מיום ליום והשוק שלנו כבר לא כל כך זול באופן יחסי מה אתה רואה באופק שלום? ממשלה יציבה ? שגשוג כלכלי ?אפילו מומנטום אין אני יודע שלפעמים קשה לא לעשות כלום אבל כרגע פשוט אין ברירה

אם תחכה אדון מור

אם תחכה אדון מור

530-540 530 זה שלושה וחצי אחוז את מי זה מעניין כשזה קורה במחזור של 50 מיליון דולר ורק 20 מניות עולות ? כשיהיה שוק רוב המניות בשוק יעלו ולחלקן גם יהיה לאיפה (והרבה)ואז קונים בגדול עם מנופים ובשלושה חודשים עושים תשואה של שנתיים כרגע אני לא רואה שום הגיון לקחת סיכונים מיותרים במיוחד כשבעולם המניות נעשות זולות מיום ליום והשוק שלנו כבר לא כל כך זול באופן יחסי מה אתה רואה באופק שלום? ממשלה יציבה ? שגשוג כלכלי ?אפילו מומנטום אין אני יודע שלפעמים קשה לא לעשות כלום אבל כרגע פשוט אין ברירה
שיתר ה 1000 מניות יעלו לך אזי תפתח לך קופת פנסיה , בינתיים מומלץ לשחק באופציות ולנסות לנצח את המדד כריש

menimor

New member
מכיר את הסיפור

מכיר את הסיפור

אם תחכה אדון מור שיתר ה 1000 מניות יעלו לך אזי תפתח לך קופת פנסיה , בינתיים מומלץ לשחק באופציות ולנסות לנצח את המדד כריש
על הצב והארנב .ואם כבר אופציות אז בנאסדאק שם לפחות לא מתעללים בך עם 100 שקל

prtz

New member
כריש הרבה תחזיות שלך לזמן קצר התבדו

כריש הרבה תחזיות שלך לזמן קצר התבדו

הלואי שהיינו מוצאים את החזאי האולטימטיבי שהיה אומר לנו מה קורה מחר או לפחות בשבועיים הבאים. עד היום לא מצאנו לאון שניסה הרים ידים, סגל מציג שורות של מספרים למעלה ולמטה בסוף מגיעים לכל מספר והוא עוד יכול להגיד ``כמו שאמרתי``. גורביץ אופטימי לאחרונה אבל מסייג זאת בגידול במחזורים מה שעדיין לא נראה. מה יקרה בעוד שבועיים כנראה לא 540 נותרה שאלה אחת לגבי מניפולציה של השוק. בסוף שנה שעברה מדד המעוף עמד על 485 בערך. האם יש גופים גדולים המושקעים במניות המעוניינים להצביע בדוח השנתי על רווחים? אלו יכולים בכסף קטן לעשות מניפולציה כלפי מעלה ואולי אנחנו כבר בתוך מניפולציה כזאת?

מניפולציה לא מניפולציה

מניפולציה לא מניפולציה

כריש הרבה תחזיות שלך לזמן קצר התבדו הלואי שהיינו מוצאים את החזאי האולטימטיבי שהיה אומר לנו מה קורה מחר או לפחות בשבועיים הבאים. עד היום לא מצאנו לאון שניסה הרים ידים, סגל מציג שורות של מספרים למעלה ולמטה בסוף מגיעים לכל מספר והוא עוד יכול להגיד ``כמו שאמרתי``. גורביץ אופטימי לאחרונה אבל מסייג זאת בגידול במחזורים מה שעדיין לא נראה. מה יקרה בעוד שבועיים כנראה לא 540 נותרה שאלה אחת לגבי מניפולציה של השוק. בסוף שנה שעברה מדד המעוף עמד על 485 בערך. האם יש גופים גדולים המושקעים במניות המעוניינים להצביע בדוח השנתי על רווחים? אלו יכולים בכסף קטן לעשות מניפולציה כלפי מעלה ואולי אנחנו כבר בתוך מניפולציה כזאת?
ואני אומר נצלו את הזרם אתם בעצמכם רואים כי שום דבר לא מזיז לשוק המניות הזה והשיא מבחינתי היה כאשר היה פיגוע בחדרה והנסדאק ירד באותו יום 5% ומניות האביטרז` נחתכו ופה למחרת סימו את יום המסחר בעליות כאילו כלום מאותו יום הבחנתי שלא מעניין אותם כלום עליות כנראה טובות לכולם וגם מעט המוכרים שעוד נשארו לא יכולים להפריע להם במלאכתם. אני לא אתפלא גם עם יביאו את השוק לרמת ה 550 עד סוף שנה לפחות נזכה בתואר ``הבורסה הטובה בעולם לשנת 2000`` ןתחשבו על זה כריש

מצב
הנושא נעול.
למעלה