חוות דעתכם

ream5

New member
חוות דעתכם

שלום לכולם. אני מבקש לקבל חוות דעת על פאסט שנת 2001 1.8t (צורת אחת לפני הפאסט הנוכחית). חשוב לי לדעת איך הרכב מבחינת אמינות אחזקה וצריכת דלק.. תודה לכולם

kobos1

New member
בתור בעל פאסאט 2003 אל תתקרב

עצה שלי! צריכת הדלק בסדר גמור. אמינות על הפנים, הפודים בדלתות נפלו,יש לי מספר סדקים בדש וכ.....

כנ"ל

להורים שלי יש פאסאט TDI רמת הרכבה בתא הנוסעים פשוט זוועתית. הכל מתפרק ומתקלף. האמינות לא משהו: (מחירים מתייחסים למוסך צ'מפיון) הלך בקר זרימה בטורבו - 2200 ש"ח כולל מע"מ ועבודה. הלכה וונטה של המזגן - 1300 ש"ח כולל. הלכה יחידה פנימית של המזגן - 3000 ש"ח כולל. שופצה משאבת סולר (כ-2000 ש"ח לא זוכר במדויק). זרועות היגוי - מוחלפות בקצב מסחרר ! ועוד כמה דברים קטנים כמו יוניט חום, משאבת מים וכו' לעומת זה, בניגוד לכל מה ששמעתי, הגיר האוטומטי מצויין !!! בינתיים זה הדבר היחיד באוטו שלא עושה בעיות. תוסיף לכל זה את השירות הזוועתי של צ'מפיון ותגיע למסקנות בעצמך.

ream5

New member
פאסט 1.8tבנזין

אני מדבר על 1.8t מנוע בנזין ברמת גימור הגבוהה..

epsilon73

New member
כבר אמרו לך, שומר נפשו ירחק

הרכב לא אמין, הטורבו שלו נוטה למות בפחות מ 100K ק"מ, אם הוא אוטומט המצנן של הגיר נפרץ מהר מאוד ומים הורסים את הגיר, כל תא הנוסעים אולי נראה איכותי בעבר אבל לאורך זמן הוא לא נשאר כזה, ועוד ועוד ועוד.
אפסילון.

למעלה