חוות דעתכם

• פותח הנושא obl
  • פורסם בתאריך

obl

New member
חוות דעתכם

שלום, אני בשלבי סיום בניית אתר לסוכנות הביטוח שלי. לאחר קריאת מעט חומר בנושא קידום אתרים, הפעלתי כמה רעיונות, ואשמח לקבל חוות דעתכם על האתר

RoyceGracie

New member
חוות דעת שלי

נתקלתי באתר שלכם בפורום מקדמי אתרים בתפוז, אני בעצמי בונה אתרים... אלו ההערות שלי לאתר שלך: 1) התפרסת על כמות רחבה מידי של ביטויי מפתח, לא תצליח להיות מקודם בכל הביטויים יחד. לכן עלייך לבחור 2-3 ביטויים נכונים שלך (ביטויים שיש להם אחוז חיפוש גבוהה וכמה שפחות תחרות). 2) שמות התמונות שלך הן לא שמות שקשורות לביטוי המפתח שלך, למשל "menu_right_1.jpg".. 3) לתמונות שלך אין תגיות ALT וגם אין טייטלים לקישורים. 4) לא שילבת בצורה טובה את הביטויי מפתח שלך בטקסט של האתר (קן מתחת לביטוי מפתח שמופיע בטקסט\בולד). 5) השמות של העמודים שלך לא קשורים לביטויי מפתח שלך, למשל שמות עמודים כמו /28080.html 6) שמות העמודים שלך- TITLE לא קשורים לביטויים שלך, למשל עמוד המלצות, הכותרת שלו היא "המלצות", ועמוד צור קשר הכותרת שלו היא "צור קשר". בנוסף לכך, אתה מקשר את העמוד פייסבוק שלך לעמוד פרופיל- לעמוד הזה יש נואו פולואו עליו ויש לך הגבלה ל 5000 חברים, גם כן אתה מוגבל באפשרויות... עדיף לך לקשר לעמוד מעריצים.... (כתבתי לך את זה גם בהודעה בפייסבוק)

itaiy111

New member
תשובה לחוות דעת

היי אורן האתר סביר בהשוואה לאתרים אחרים מהתחום אך עדיין דורש שיפור. הייתי שם המלצה חמה של לקוח שממש עזרת לו בדף הבית, זה תופס את העין ונותן הרגשה של אמון. שנית אתה צריך להגדיר מה המטרה של האתר, האם אתה מעוניין לייצר פניות מהאתר? אם התשובה חיובית צריך להניע את הגולש לפעולה! יש עוד הרבה הערות , תעדכן אותנו בשינויים ונמשיך בביקורת, תוכל לקבל דגשים שיווקים לניתוח אתר בבלוג שלי העוסק בפרסום בגוגל ובניתוח אתר לשיפור הגדלת הפניות:

obl

New member
תודה על התייחסותכם

חלק מהעצות כבר יישמתי

למעלה