הערות
ההערות שלי מתיחסות כמעט רק לחוץ. מאד חבל שיש חצי תוכנית. איפה גבולות מגרש? יש חדר גדול, שנמצא בין קירות הבית לגבול המגרש , שמתיחסים אליו כמו אל שארית רק בגלל שהוא מחוץ לקירות. חבל. 1. מדרגות כניסה עגולות שלא מתחברות עם שום דבר בבית, ובכלל לא מתאימות. שלוש מדרגות לרום כולל של 70 ס"מ זה אומר שכל מדרגה 23 ס"מ. גבוה מידי ולא תיקני . האדריכל שרטט 3 אבל התכוון כנראה ל4 מדרגות גבוהות של 17.5. זה עדיין גבוה מידי בשביל מדרגות כניסה מזמינות. אני הייתי ממליצה 5 מדרגות של 14 ובטח לא עגולות. 2. פותחים את דלת הכניסה . מה רואים? קיר. גם אם תעשו משהו יפה, זה לא מה שאמור לקבל מי שנכנס אליכם הביתה. 3. בשביל מה צריך 3 רחבות ישיבה גדולות, שכולן צמודות לבית, כולן עם ריצוף או דק ובכולן עושים פחות או יותר אותו הדבר. גם החיבור בין שלושתן וגם הגדלים שלהן נעשו בלי שום מחשבה. הפרגולה מתחילה במשטח אחד ויש לה רגל יחידה במשטח השני... מה זה?? איך זה יראה ? בחיי שאפשר לעשות בגינה המון שימושים שהם לא רחבות ישיבה מרובעות, שימושים שיגרמו לכם לשהות שם הרבה יותר מאשר עוד רחבה כמעט זהה לאחותה... 4. למה כל דבר בגינה מרוצף אחרת? זה לא גינה ענקית... מצד אחד של הסלון יראו דק ומהצד השני ריצוף? למה??? זה שלאדריכל יש הרבה טקסטורות זה לא אומר שוצריך לשחק איתן. 5. רוב המגרש חתוך, אבל אני כמעט בטוחה שבמגרש הזה יהיו שיפועים לא הגיוניים ובעיות ניקוז. לדוגמה: המים יגיעו מהחניה 78.36 למדרגות הכניסה 78.30 רחבה אחת חוסמת ניקוז.