חוות דעתכם/ן

גליתיה

New member
חוות דעתכם/ן

שלום לכולם, מצורפת תמונה של כתב ידי כפי שכתבתי, ראיונות העבודה שאני עוברת כוללים מבחני גרפולוגיה רציתי לדעת מה כתב ידי אומר עלי בהקשר של תעסוקה ובפרט התאמה למשרה בעלת אופי מכירתי/שיווקי תודה רבה לכל מי שיעזור. גלית

shamon51

New member
רשמים

גלית כתב היד משדר אופטימיות ואנרגיות כתב היד דומה לכתב של נערה בגיל ההתבגרות = קצת פינוק, חשיבות עצמית חשוב לך איך את נראית = מתלבשת נוצץ במיטב האופנה, תכשיטים מתאים לך עבודה עם אנשים ולא במעבדה - ראוי להוריד את מינון המוחצנות = קצת יותר הקשיב - פחות להשוויץ
אותיות נפוחות = "א" "ש"
"ל" ב "גלית", "ב" ב "בת"
עגול הנקודה מעל ה "ו" כתב עגול, קערות נאות

כי19

New member
חברי הגרפולוגים שלום.בקשר לכתב יד הזה.

אני מצרץ הכתב בסימן האות א שהוא מעניין. רציתי לשאול אותכם איך קוראים ל-א כזה. לולאה? נגיעה אות באות? הצלבה? איך?

ורד9

New member
עניבה

"הליכה סחור סחור " המאריכה את הדרך,כדי למנוע גישה "ישר לעינין"

TIME4U

New member
ל כי19

אני לא זוכרת איך קוראים לזה, אולי היפוך מעניב הולם צד (כי משמאיל בקו הפותח) ונוגד מגמה (כי מיימין בקו המסיים תוך שמעמיס על עצמו בתנועה עולה מוענבת). בכל אופן, זה סימן שצריך לבחון ע"פ מה שמשקף הכתב הספציפי והסימן עשוי להצביע על פרשנויות שונות אם התנועה כפוייה או ספונטאנית. במקביל, צריך לבחון את התופעה מול התקן ולראות מה השינוי שמתבטא כאן. בכתב הנוכחי(וממבט ממש מהיר ולא מספיק מבוסס) , לאור התנועה הזורמת-ספונטאנית, שולי ימין מפותלים, מהלך שורות מפותל במגמת עלייה , שינויים בגובה האותיות , תופעה דומה שמשתקפת גם באות י' וכד' , זה עשוי לשקף עומס רגשי כלשהו שמכביד על הכותבת , והרצון שלה להתעלות עליו תוך כדי פנייתה הלאה/קדימה (כי היא משמאילה בקו המסיים של ה-א', וגם מותחת עליו קו כשהיא מוסיפה את האגף השני של ה-א'), כמו כן יש כאן גם מגמה של שאפתנות והתלהבות ועוד ...וצריך למצוא את החיבור בין לזה לזה שהולם את הכתב, צריך גם לשים לב לעובדה שזה מעכב את ההבעה באימפולס המשפט ולבחון את יסודות הצורה שבונים את האות (מול התקן), זכור שכל תנועה עולה שהיא נגד סיבוב השעון היא בעצם תנועה שמכבידה עומס,מקשה, מעמיסה.

כי19

New member
אוקיי תודה לתגובות.ורד אני מסכים שזה באמת

עניבה. TIME4U אני מסכים איתך שהפרשנות תלוייה כמובן ביתר הכתב. אני חושב שכאן זה מראה על איזשהו רצון של הסתרה,לא משהו פלילי חמור.אבל בכל זאת משהו שאכן גורם להאריך את הדרך ,בדרך לכל מיני דברים.הרי היא כאן מאריכה בעצם את הדרך,כנראה מחמת צורך בהסתרה כלשהו. לא בדקתי לעומק הכתב,אבל עוד כיוון שיכול להיות זה צורך בהרגשת בטחון כלשהו שבא לידי ביטוי בחיי החברה של הכותבת,אולי איזשהו צורך תמידי בליוי קצת תלותי תמידי כאשר רוצה לקנות למשל או להכריע החלטות מסויימות. כמו TIME4U כתבה,הכל תלוי במכלול הכתב.לא היה זמן לבדוק לעומק.

גליתיה

New member
תודה לחברים המלומדים

אם כי קצת נסחפתם... רצון להסתיר? מוזר מאוד.... אני דווקא אדם מאוד גלויי בכול אוליי לפעמים גלויי מידי... בכול אופן הרבה ממה שכתבתם נכון בעיקר המגיב הראשון. שמחה שהאלף שלי עוררה אצלכם דיון, לכבוד הוא לי כול הכבוד ותודה רבה לכולם גלית

ורד9

New member
גלית,אמרתי לפעמים מאריכה את הדרך כדי

לא לגשת ישר לעינין

TIME4U

New member
כי19

העפתי עכשיו מבט נוסף בכתב, ולאור סימנים נוספים תומכים עושה רושם שיש כאן הימנעות כלשהי מהבעה ישירה תוך נסיון לרסן את הרגש (וגם ההתלהבות) ורתיעה כלשהי מלחשוף באופן ישיר את מה שמעיק ,יש גם סימנים לחוסר שביעות רצון מהסביבה החברתית ונסיון להתאפק ולהמשיך הלאה.

גליתיה

New member
שלום שוב

לורד, יש פעמים בהם אני נמנעת להיתמודד עם דברים שאני פחות נהנת לעשות ואוליי בכך מאריכה את הדרך? יש משהו נכון מאוד בדברייך (כמו לשבת ולכתוב את התיזה - אני יעשה הכול רק לא את זה עד שיגמר היום ואז כבר מאוחר מידיי...) לגבי המגיב האחרון (TIME4U) אתה מתאר את ההפך הגמור שלי, אני מאוד דעתנית ולא כ"כ מרוסנת... מאוד להוטה ואופטימית וד"כ מאוד שמחה ומרוצה מהסביבה בינהם גם הסביבה החברתית שלי. התאור הכי נכון שלי היה של המגיב הראשון למרות שאני לא כ"כ מפונקת אלא כבר מחושלת. תודה לכם ולילה טוב גלית

היפוך מעניב הולם צד? חחח

תעזבו מהמושגים המגוחכים של אודם (עוד לא היה מסבך ומאריך דרך כמוה בספרות הגרפולוגית בכל השפות שאני מכיר, שריקי החביבה שלנו דומה שלוקחת אותו ברצינות יתרה. אי אפשר לנתק את עיצוב האות א' משאר התופעות בכתב שעולות איתה בקנה אחד. יש כאן נטיה בולטת, להעגלה, לעיצוב של עיגולים, לניפוחים, דבר שמתבטא באותיות ל' השמנמנות; בעיגולי החולם החינניים-מטופשים משהו ששרדו בהצלחה מגיל הטפש עשרה שלה; בעיגול הפנימי של האות ד' שדומה עד מאד לניפוח המסוגנן של האות א' (ראו בבירור ב"מאד" - מלה אחרונה בטקסט); וכן - אפשר לראות את העיגול גם באות מ' סופית במלה "שלום" (ראשונה בטקסט) שאיבדה את זנבה... אני לא רוצה להיכנס לניתוח מקיף של הכתב, אבל ברור מאופיו של הכתב שיש כאן קסם אישי וחינניות (עגלוליות בקו עדין וחינני), ושילוב של שובבות קלילה עם כושר משחק ורצון להיות על הבמה ולמשוך את תשומת הלב (א' מסוגננת, מיוחדת כביכול, יצוגית, מודעת לעצמה). כל זה משרת אותה היטב בתפקיד אשת מכירות, שבו היא נאיבית ומניפולטיבית גם יחד. מצד שני, היא מסתמכת יתר על המידה על חינחוניה וקסמה הנשי, וההתייחסות לתכנים, השליטה בחומר המקצועי, היכולת לענייניות תכליתית קצת הולכים להם לאיבוד. חסר כאן גם חוט שדרה אמיתי לנוכח קשיים, יכולת עמידה וחתירה של ממש למימוש היעדים. היא רואה בעבודת המחיר כיף (המפגש עם אנשים חדשים) והרבה פחות ממוקדת ביעדים האמיתיים - ביכולת לסגור עסקה - במיוחד כשזה קשה, כשלא בא לה, כשאין לה מצב רוח, כשהיא נתקלת בהתנגדות. למרות שיש כאן פוטנציאל מסויים, היא תצטרך להתבגר ולעבור טרנספורמציה של ממש כדי לעבור ליגה מדיילת מכירות לאשת מכירות של ממש.

למתעניינים בגבהים השונים של

הבריחים, אז הנה לכם בריח נמוך/בינוני והפעם מבית מדרשו של טיפוס ו', תוכלו להיווכח שאין עקביות במגמת ההרחבה, שגם מייצרת לנו תבניות רבועות ואנו עדים למקומות של החסרה וקיפוח הן בגובה והן ברישום האופקי, והנה לכם, חוסר סדירות ביסוד הנ"ל. מה זה יכול להיות ? וכאן הגברת חזקת האופי והמחושלת קצת תכעס עלי, שמצד אחד היא יכולה להיות מאד מחויבת ונאמנה וזוכה על כך, ובצדק, לאמון ושבחים ולא תלך בפחדנות ובצביעות, אך יש מקרים שזו תהיה נאמנות על תנאי - השתנו התנאים והתכניות ושוב 'לא מתאים' לה להמשיך עם מי שהלכה ושרתה כברת דרך והיא נקטה מהלכים חד צדדיים, ובעיני אחדים לא לגמרי פריים ומתחשבים, ודאגה היטב לבסיסה ופרנסתה. הבריח במקרה זה משקף את הצורך לייחס לצד השני את הסבה להפסקת הקשר, לא באו לקראתה ובתנאים שנוצרו היא נאלצה באל כורחה להיפרד. אז יסוד הזווית שכאן משקף טענה רווחת שהיא יכלה לגלות יותר רגישות והתחשבות ממה שגלתה, טענה שהיא כמובן דוחה על הסף.

shamon51

New member
../images/Emo45.gif מתלבשת נוצץ במיטב האופנה, תכשיטים

מתלבשת נוצץ במיטב האופנה, תכשיטים
מה את אומרת ? נכון?

גליתיה

New member
משתדלת להיות אופנתית

אך לא בפנטיות של גיל ההתבגרות, לא נוצץ ומעט תכשיטים יחד עם זאת בשאר ההאבחנות די קלעת!! לעומת זאת כשאני יתפוס את זה שקרא לי דיילת?! אני מאוד רצינית לגבי העבודה בה אני עוסקת, אני רואה בה מעיין שליחות, זה נכון שאני רואה בזה גם כיף ואני מאוד חובבת בריות ויש לי רצון לפגוש אנשים חדשים זה לא סותר את מידת הרצינות שלי ויש בי לא מעט אסרטיביות ומנסיון, עיסקאות סגרתי ואסגור, בהחלט יש מה לשפר, אבל דיילת? וזה הטוען לחוסר הלויאליות שלי, אני מאוד נאמנה אך כמובן יש סידרי עדיפויות, וכמו לדעתי כול אדם כשהתנאים אינם טובים לך מכול סיבה שהיא וגורמים לך לנזק (כלכלי, משפחתי, נפשי, בכ"ז עבודה תופסת את רוב שעות היום 8-9 שעות ולפעמים יותר) צריך להמשיך הלאה ולקדם את עצמיך , לשאוף קדימה! כמובן לא מייד ולא בכול מצב אלא רק שהמצב החדש פוגע באיכות החיים שלך במקום לשפר אותם. לא הייתה נוהג כך בעצמך? אני שוב מודה לכולם על ההיתייחסות למדתי כמה דברים על עצמי והיה מאוד מעניין! ממש הבאתם לי חשק ללכת וללימוד את הנושא! אולי אחזור בעוד מספר חודשים כמייעצת? יום ניפלא לכולם ושוב תודה רבה. גלית

shamon51

New member
שייקה תיזהר ../images/Emo26.gif הדיילת בעקבותיך ../images/Emo13.gif

לא טענתי לחוסר לויאליות שלך

אני חושב שאת לויאלית לאנשים, למעסיק שלך, ישרה וגלויה אתם, וכד', וציינתי זאת. התייחסתי לאספקט מסוים שבעברית נקרא אף הוא ספק "נאמנות", ספק הגינות, במשקפייך המשוואה סבירה ולגיטימית, במשקפי שלי ואולי במשקפיים של אחרים ההחלטות שאת לוקחת, הצעדים שאת נוקטת, אף שהם מגובים בהיגיון מציאותי מעשי סביר בדומה לשיקול דעת שיפעילו אחרים בנסיבות דומות, יש בו במשקפי טעם לפגם. בכל מקרה, תודה שטרחת להבהיר את נקודת מבטך גם בסוגיה שממנה השתמעה ביקורת כלפיך.

למעלה