חוות דני הי....

אסף 1989

New member
לא נעים אבל את סתומה?!

מה את רובוט לא קורה לך לפעמים שנשמטת לך האצבע או שאת לוחצת על כפתור אחר בטעות? יאללה... אני לא מבין אותך... רגע אני לא מבין... חשבת שכתבתי "רייניז" בכוונה? אם כן אז אני לא יודע מה יש לך........

היי מה נישמע????

אני עמית ואני רוכבת ועובדת בחוות דני היי אני גם הדרכתי בקורס הקודם שהיה שם ואני יכולה לענות על כל שאלה שיש לכם. וסתם שתדעו הקורס הזה כיף חבל על הזמן שווה לנסות....

Y GIRL

New member
חוות דני הי....

יש לי כמה שאלות... 1. מישהו מכיר את החווה? זה מקום טוב? 2.מישהו היה במחנה רכיבה? זה שווה? 3. מישהו היה במחנה רכיבה של חוות דני הי? זה שווה? מה היו הגילאים? יצאת מרוצה? תוספות והערות יתקבלו בברכה... אני פשוט רוצה ללכת למחנה רכיבה של חוות דני הי אבל אני רוצה לדעת אם זה היה שווה אם נהנתם ובכלל על החווה! תודה!

MusTanG GT

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gifבאמת שווה../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

Y GIRL

New member
היי....

אני מורן נירשמתי כבר! אני רוכבת בחוות צח.. אני דרומית. איך היה ? זה כייף? שתפי חוויות....

אסף 1989

New member
אני הייתי

במחנה רכיבה של חוות חניאל, היה מדהים כזה כיף אבל חבל שזה היה רק לשבוע

Y GIRL

New member
כמה עלה לך?

מה הטלפון של החווה? כולל שינה אוכל והכל כמו בדני הי? ויש להם עכשיו עוד פעם מחנה? איפה החווה?

אסף 1989

New member
לצערי

היה רק מחזור אחד אבל היה מצויין עם לינה ורחצה ואוכל וגם טיול ארוך אבל זה היה בסגנון ווסטרן. עם פרות וריינינז cuting team pening וכך הלאה....

למעלה