חוות גלעד.

Moledet972

New member
חוות גלעד.

אתם וודאי זוכרים את השם "חוות גלעד". זהו המאחז ש"פונה" כבר מספר פעמים ע"י צה"ל(בפקודה של פואד - באישורו של שרון). אתם אולי תתפלאו, אבל - החווה עדיין קיימת! מה דעתכם?

EverMan

New member
מה זה מוכיח ?

זה מוכיח שפורעי חוק מעודדים ע"י ממשלת שרון... לפנותם שוב- ומייד !

אם הממשלה הייתה שמאלנית

היא הייתה מפנה אותם בכוח? ז"א, כן להשתמש באלימות נגד פורעי חוק ימנים, אבל לא להשתמש באלימות נגד פורעי חוק שמאלנים שעושים הפגנות כוחניות באיזורי עוצר? אין אדם שהוא לא צבוע בעולם, אבל הצביעות שלכם כבר עוברת גבולות.

BIH 93

New member
../images/Emo45.gif מאוד !!

ל"עבודה" - תתביישו לכם - הולכים לעודד את הרוצחים הפלשתינאים הולך להתפרע ולהתאחד עם רוצחים ! בזמן שהאחים שלכם לעם נרצחים על ידם הרשות לא צריכה לעשות לעצמה יחסי ציבור השמאל בישראל עושה לה מספיק טוב ! בווווווווווווווווו! מזוכיסטים אל תגררו אותנו איתכם !!

iKilledKenny

New member
יופי שאתה גם מוכיח למה זה שקר

מי כאן דיבר על זריקת סיסמאות ריקות מתוכן לאוויר? בכל מקרה זה די נכון ודי עצוב...

BIH 93

New member
באמת??????

מה שאתה עושה זה לשקר ולהסתיר את האמת!!!! זה נכון ! וזאת עובדה וזה קרה ויש הוכחות בשטח אז באיזה חוצפה אתה מעיז עוד לטעון שזה לא קרה זה קרה וזה קורה כל יום

BIH 93

New member
מצטער מאוד להודיעך

אבל בגלל יצחק רבין וממשלתו היום אנחנו נפגעים מהרובים שאנחנו (יותר נכון אתם, לי אין שום קשר בזה) נתתם להם !! תמימים - WAKE UP AND SMELL THE COFFEE !

yoavl1

New member
אחים שלנו?

לי אין אף אח שחושב שבגלל שיש שם קבר של איזה רבי מפגר, אז אחיי החיילים יכולים להיהרג.... לי אין אף אח פרימטיב שמקדש אדמה יותר מאדם.... נו, איפה הדמגוג התורן שיכתוב שלו אין אף אח שמוכן למכור את אמא שלו לפלסטינים?? נמאס כבר מהקקי הזה.... אז אתם משתמשים בסיסמאות...סבבה...לפחות תגוונו קצת...

iKilledKenny

New member
וגם אין לך אח

שמתפוצץ בתל אביב אבל בכל זאת אתה עדיין מעדיף להגן עליו יותר מאשר על העם שלך...ומה שאמרת בהודעה הזאת בדיוק מוכיח את זה...

yoavl1

New member
את ילדה סתומה? או שאת עושה את עצמך?

כל ביקורת היא בגדר אהבת המחבלים בשבילך? את עוצמת עיניים ומסרבת להכיר בעובדה שהעם שלך והממשלה שלך רחוקים מלהיות מושלמים? מה אמרתי פה שמוכיח שאני מגן על מחבלים??

ולמה אתה חושב שדווקא

האידאולוגיה שלך היא הנכונה? לי אין אף אח שמוכן לוותר על נחלת אבות. לי אין אף אחד שזורק את היהדות שלו לזבל. לי אין אף אח שחושב שרק בגלל שהוא לא מאמין בה´ אז כל מי שמאמין בו- מטומטם ופרמיטיב. אתה חייב לשנות גישה, אם אתה מצפה מאיתנו לשנותה. קודם הסתכל במראה, תראה איך אתה מדבר, ואז תדרוש בעזות מצח המזדיינת שלך מאחרים. עם אחים כמוך, באמת שלא צריך את השהאידים. יש מי שיעשה את העבודה במקומם.

yoavl1

New member
שאלה לי אליך...

אם אני אבוא אליך ואומר לך שיש לי בכיס עכשיו פיל. מה תגיד? שאני טמבל,נכון? אתה הרי לא תבוא ותגיד "טוב, אם הוא מאמין, אז זכותו" אתה תדע הרי שאני לא שפוי.... אז למה אתה מצפה ממני שאני אומר שאתה מספר לי שיש בשמיים דמות כל יכולה שבראה את העולם בשבוע?? לא אמרתי שכל מי שמאמין באלוהים הוא פרימיטיב. אני טוען שהאמונה עצמה באלוהים היא פרימיטיבית וזה באמת ככה. מי שמאמין שהאדמה חשובה יותר מחיי אדם, יש לו בעיה מאוד חמורה בסדר העדיפויות המוסרי שלו.

EverMan

New member
ועוד איך להפעיל כוח

נגד הפגנות כוחניות באיזור עוצר. אתה שואל ועונה במקומי ? תפסיק להאשים אנשים בצביעות שאתה כלל לא מקשיב לדיעותיהם.

למעלה