חווית שירות

amphd

New member
חווית שירות

אני יודע שזה לא פורום צרכנות, ותסלח לי, המנהלת (אני מקווה) אבל רציתי לשתף אתכם ב"חווית שירות" שעברתי היום,גם כי בעבר הציגו פה נציגות שירות בתחום זה, איך זה מהצד שלהן. אנ מביא עכשיו את הצד השני ומצטער על אורך הקטע הבא (גם טרחתי לפרסם את בפורום צרכנות, ועוד מקומות) ומעשה שהיה כך היה: ביום רביעי האחרון התקשרתי לחברת הגז, אמישראגז וביקשתי לשלם חשבון גז. יש הודעה, כאן ,אמרה לי הנציגה מעברו השני של הקו, כי הגיע הזמן לבדיקה תקופתית, תיאמנו שיתקשרו ויבואו ביום ראשון. הגיע לו מר טכנאי והחליט שחיבור הגז לא ע"פ התקן ולא בטיחותי והודיע חגיגית שהוא מנתק את הגז,והתכוון ללכת, ללא הסבר מה צריך לעשות ואיך ומתי. כשאימי, אישה כבת שישים, שאלה מה ולמה, ענה לה בעצבים שזה החוק והוא חייב לנתק, התקשר למוקד ואמר שהוא מנתק את הגז, כשביקשה אימי לשוחח עם האדם מעבר לקו, סירב הטכנאי והודיע למוקד שנועלים אותו בבית, ושלא נותנים לו לצאת . גם אם רצתה , פיזית, לא עולה בידה לעשות זאת. לחוצה וכעוסה התקשרה אלי, ואני מייד התקשרתי לחברת אמישראגז, כמובן שהמוקד בעירי היה בהפסקת צהריים עד השעה 16:00, אז התקשרתי לסניף הראשי שם ענתה, "נציגת שירות", שענתה לי שזה מה יש, זה החוק, נאמר לי , והוסיפה בצורה בוטה,שאני לא טכנאי גז, ולא מבין. כשביקשתי מנהל נאמר שאין אף אחד שם וניתן לי טלפון לפניות הציבור, כמובן אף אחד לא ענה שם, השארתי 2 הודעות וטרם חזרו אלי, אחרי השעה 16:00 התקשרתי למוקד בעירי ושוב נענתי ,לא בטון שירותי , שזה מה יש ושאגיד תודה כי אם היה קורה אסון ושוב נאמר לי שאין מנהל. בלי להכנס לכל הפרטים הטכניים,מי שרוצה מוזמן להכנס לפורום צרכנות, יש המון סתירות בדברי נציגי החברה, אבל נעזוב את זה. אני אתייחס לצד השירותי(בהתאם לפורום) אני רואה עצמי כאדם הגיוני, שקול ודי רגוע בד"כ, מבין את הסיכון שבחיבור גז לא תקין ובדליפת גז ובכל זאת מדובר בהתנהלות כוחנית של חברת אמישראגז, מגיע לו טכנאי ומחליט על ניתוק, ללא מתן, דין וחשבון ללקוח, ללא הצעה לתקן או מה לעשות בכדי לתקן נראה בכלל שהטכנאי לא נותן דין וחשבון לאף אחד. גם אם צודק הטכנאי(והוא לא) יש דרך וצורה לעשות את זה, הכעס שלי הוא לא על הניתוק של הגז, אלא על הדרך שבה זה נעשה. גם במוקד הטלפוני, תשובות כמו אין מנהל כאן, הוא לא נמצא, תתקשר מחר. זה מה יש ,ללא התייחסות להתנהגותו של הטכנאי. העיקר שאני צריך להודות להם שמנעו "אסון", פשוט חוצפה וגועל!!!

יקירי,

דיברנו על זה לא פעם והסברתי לך שאני דווקא מאוד בעד הודעות כאלו, שמלמדות אותנו איך לא להתנהג עם לקוחות... מה שמסקרן אותי זה איפה קאריני ופומיקי שיגיבו...

Black Star

New member
קרה לי בדיוק אותו מקרה

אני לא זוכרת באיזו חברת גז אנחנו, אבל הם הודיעו שיש בדיקה תקופתית ו"על הדיירים להיות בבית" בשעות מסוימות ביום ה' אחה"צ (חוצפה בפני עצמה). הגיע אלינו הביתה טכנאי די אנטיפת שבלי לדבר הרבה פשוט ניתק את הגז והדביק איזו מדבקה מאיימת שאין להשתמש במתקן, והלך.. הוא אשכרה התכוון להשאיר אותנו בלי גז למשך כל הסופ"ש, הגזמה פראית. כמובן שאמא שלי לא שתקה על זה ועשתה להם בלגן, ובמקביל הזמינה טכנאי שיתקן את הדליפה ע"מ שהבחור ה"חביב" שניתק לנו יחזור ויחבר את הגז מחדש. ואז מה התברר? שאותו טכנאי שבסמכותו לקבוע שיש דליפה ולנתק את הגז, עושה "מהצד" עבודות תיקונים לדליפות כאלה בדיוק. ניגוד אינטרסים? לאאאא, מה פתאום. המרגיז ביותר היה, כרגיל, לא הניתוק עצמו (שהינו לגיטימי במידה ויש דליפה) אלא חוסר ההקשבה, האטימות, והכוחניות שזה נעשה בה. הרי אם מדובר בבדיקה תקופתית, לא מדובר בעניין אקוטי, וכזה עניין של ניתוק ותיקון יכול לחכות עוד יומיים...

amazone

New member
הם צריכים לדעת גם על מי לעבוד

מפקד תחנת כיבוי עשה לנו בעבר הרצאה על בטיחות והוא סיפר לנו מקרה על בדיקה של טכנאי גז בבית. המפקד גר בבית ירושלמי יחסית ישן שנמצא בו סוג של מתקן מרכזי לחימום הבית באמצעות גז [אין לי מושג בדברים האלה אבל זה מהסוג שהיה נפוץ בעבר ולא נמצא בשימוש היום] והיו כל מיני יציאות בקירות שכיום לא מצאות בשימוש - משהו כחמו 50 שנה. בכל מקרה, הטכנאי החליט לנתק לו את הגז עד שהיציאות ייסתמו הוציא לו פקודת ניתוק וכל הפרוצדורה. המפקד השתמש בשיטות החקירה המקובלות והוציא מהטכנאי במקרה שהוא גם מתמחה בתיקון דברים כאלה ושהתענוג יעלה לו בסגנון ה-3,000 שקל. מפה לשם הכבאי הסתכל לטכנאי בעיניים ואמר הרצל, כפרעע, נשמעעעע, תעוף לי מהעיניים לפני שאני זורק אותך מפה. יש משפט באנגלית שאומר "דונט קיד א קידר" - תיזהר על מי אתה מנסה לעבוד. הרי ברור שאם הבית לא התפוצץ עד עכשיו, אין מצב שהכבאי יחשוב פעמיים לפני שידליק סיגריה. המפקד הרי מבין על מה מדןבר ואין מה לעבוד עליו. גם אם זה נכון, העבודה הזו לא אמורה לעלות יותר מ-300 שקל.

תלוי מה הייתה הבעיה

תראה, אני כבר לא עובדת בסופרגז. אבל זה מאוד תלוי מה הייתה הבעיה. אם זו הייתה דליפה, אז זה ניתוק מיידי. אם זה ליקוי כמו ברז גז וכאלה, אז יש 14 יום לתיקון הליקוי מטעם החברה בתשלום כמובן, או באופן פרטי ואז יש צורך להזמין שוב את הטכנאי לבדיקה. ולא יתכן שהוא ינתק וילך. הוא מחוייב להשאיר טופס בדיקה. האם השאיר?

ועכשיו תעני על משהו אחר ../images/Emo88.gif

איפה הייתה ריני בימים האחרונים?

איפה הייתה ריני ../images/Emo35.gif

פה ושם. בקושי בפורומים ... ואחרי שהצלחתי להוריד 10 קילו נראה לי שעליתי 2 בחזרה
בכל אופן, אני עדיין נותנת שירות חביבה
אלק חביבה

למעלה