חווית סייבר סיאנס

איתן134

New member
חווית סייבר סיאנס

בשעה טובה עלתה גרסת ההרצה של אתר מועדון "זינוק לעצמיות". האתר מכיל מידע רב שהושג דרך תקשור, הכולל מאמרים בתחומי מיסטיקה תקשור והגשמה שונים, וסיפורים שנמסרו מאת חברי המועדון. בנוסף האתר מכיל פינות יעוץ, (כרגע דרך המייל או האי סי קיו בלבד, בהמשך יעלה גם פורום), ומתקנים שונים, כמו גירסת 1.01 של לוח הסייבר סיאנס לתקשור וירטואלי. כולם מוזמנים לבקר ולהתרשם, נשמח לשמוע הערות, הארות, בקשות ורעיונות. צוות אתר זינוק לעצמיות.

איתן134

New member
כרגע זו גרסה ראשונה

הלוח עושה שימוש בג'אווהסקריפט (זו שפה שהרוחות אוהבות). תאורטית הלוח עדיין נותן מילים מקריות (יותר כמו בפתיחה בקלפים מאשר בתקשור בלוח.) הגרסאות המתקדמות יאפשרו דיבור רצוף, אבל הן תהיינה בתשלום. :( בעיקרון הגרסה הזאת של הלוח רק מדמה חוויה של תקשור, היות ואין "מנוע" אנושי שעומד לצד המתקשר והמתוקשר. למרות הכל, כשמתקבל גוף טקסט, אפשר לנתח אותו ולקבל מסרים אישיים. הנהלת הלוח לא יכולה להתחייב לכך שמקור המסרים אני על טבעי. לתקשור רגיל (מבקש-מנוע-לוח-מתוקשר) אפשר לפנות אלינו אישית, במייל, באיסיקיו ובפורום שלנו

איתן134

New member
אולי

אבל אם יש כוח לאותיות ולמילים אז יש כוח לאותיות ולמילים. המטרה שלי כמתקשר ושל כל המועדון כגוף שנוסד ע"י תיקשור היא לפתח עוד ועוד דרכים לנצל את היכולת לדבר עם קיימים מחוץ להוויה האנושית הרגילה. כמובן שצריך לקחת את הדברים בפרופורציות ולזכור שתיקשור וירטואלי לא נועד למסור מידע ישיר כמו תקשור רגיל, אלא להעניק התרשמות חוויתית. לא הייתי "מפחתת את על המזרבים", על סמך לוח סייבר הסיאנס, אבל הייתי רואה בזה רמז שעליי לנסות לנקות את פתחי הניקוז הרוחניים שלי, למשל. למעשה המטרה היא ללמד את הלוח את חוקי השפה העברית, ולתת לו כלים להתאים תשובה לשאלה. אבל שוב, מדובר בגרסה הראשונה שמתפרסמת. מעצם העובדה שבחרתי ליצור לוח כזה במו ידיי ללא תשלום ומטרת רווח, להעלות אותו על חשבוני לאינטרנט ולפתוח אותו לקהל הרחב, ניתן להבין שלדעתי מדובר בכלי שימושי גם בצורתו הנוכחית, למי שמעוניין בכך. תתפלאי לשמוע, אבל דיברתי עם אנשים שלדעתם כל נושא "רוחות והעולם הבא", נשמע קצת פתטי. איש באמונתו יחיה!

Shlomit586

New member
לא שאני לא מאמינה..

אבל כנראה מההתחלה לא הבנתי את הכוונה שלא מנסים להעלות מהמחשב רוחות שנמצאות בחדר... לא חשוב:]

למעלה