אלון וינשטיין
New member
חווית טקילה ../images/Emo13.gif
שלום שלום. חזרתי לפני כמה ימים מעבודה של חודש וחצי בארה"ב. במקרה אחי הגדול גר בוגאס, ובשמחה הלכתי לבקר אותו באחד מסופי השבוע. אני ואחי חובבי טקילה, אח מפאת המחירים הזוועתיים בארץ שתינו כאן רק קוארבו רפוזדו (יען קוארבו גולד). לשמחתי, המחירים בארה"ב שונים -- מאד. בקבוק של קוארבו אנייחו - 33$. אותו מחיר לבקבוק של טרז חנרסיונס
טעמתי את שניהם - יותר אהבתי את האנייחו, אבל הטרז חנרסיונס היה מעולה גם כן. לכל חובב טקילה שלא ידע מימיו טקילה משובחת יותר מקוארבו רפוזדו (או לצורך העניין הורניטוס רפוזדו או כל טקילה ברמה זה) - אני מצד אחד ממליץ בחום לנסות טקילה אנייחו, ומצד שני מזהיר שיהיה קשה לחזור אחורה אחרי זה
אני אישית חזרתי אם בקבוק קוארבו אנייחו שיש בו עוד 2 מנות בערך, ובקבוק סגור וחתום של קוארבו 1800 אנייחו (43$), שמחכה להיפתח כנראה בסוף השבוע הזה עם חבריי חובבי הטקילה
(וכמובן שלא יכלתי לעזוב בלי לקנות בקבוק של מק´אלן 12 שנה ב 35$
) סופ"ש נעים לכולם
שלום שלום. חזרתי לפני כמה ימים מעבודה של חודש וחצי בארה"ב. במקרה אחי הגדול גר בוגאס, ובשמחה הלכתי לבקר אותו באחד מסופי השבוע. אני ואחי חובבי טקילה, אח מפאת המחירים הזוועתיים בארץ שתינו כאן רק קוארבו רפוזדו (יען קוארבו גולד). לשמחתי, המחירים בארה"ב שונים -- מאד. בקבוק של קוארבו אנייחו - 33$. אותו מחיר לבקבוק של טרז חנרסיונס