חווייות דואר מארה"ב

רות מלר

New member
חווייות דואר מארה"ב

את הנעליים אני מזמינה מאמזון יחד עם המשלוחה שמאסטופ גובים המחיר עדיין משמעותית יותר זול מאשר לקנות בארץ, (בירקנשטוק, בירקי ופאפליו) או את אלו שלא מייבאים הנה כמו- EARTH החנויות באמזון כורתות הסדרי משלוח וכך יוצא שכל פעם שהמשלוח נשלח בתוך ארה"ב עם FEDEX מהשניה הוא יוצא מהחנות אני יודעת היכן הוא נמצא בכל רגע לעומת זאת כשהוא יוצא מהחנות עם USPS אני יודעת שהוא הגיע ליעדו רק כי מאסטופ מיידעים אותי על מצב התקדמות החבילה. USPS לא טורחים לעדכן מסירה. חצי שנה עשרה זוגות נעליים זה כבר ממש מחקר (-:

ifat36

New member
אפרופו נעליים

אני זוממת לקנות מאטסי על איזה זוג מגפוני וינטאג' מגניבים מה שאני לא מבינה זה, למה מחירי המשלוח לחו"ל שלהם כאלה גבוהים? אני גובה 5-8 דולר (תלוי במשקל של הפריט) ואילו בחנויות האחרות המשלוח לחו"ל מגיע גם ל 18 דולר האם המשלוח מארה"ב לחו"ל יותר יקר מבארץ, או שהם סתם מתפנקים כי הם יכולים להרשות לעצמם יפעת

רות מלר

New member
יש לזה יותר מתשובה אחת

1. כן מחירי המשלוח שלהם לחו"ל יותר יקרים גם בתוך ארה"ב ועוד יותר בינלאומי. ראי לדוגמא את מוכרי הכריות- יש שלוקחים בתוך ארה"ב 10 $ למשלוח. במחיר הזה בארץ את שולחת את החבילה עם שליח עד הדלת ב- 24 שעות. 2. יש מוכרים שמוסיפים למחיר המשלוח גם את הטיפול במזלוח- זמן וחומרי אריזה

nbrosh

New member
הם יפסידו על המשלוח לישראל

זה מאד זול! תקני מהר!

גאיליי

New member
טוב זו דוקא שאלה שלי באופן אישי אין בעיה

לענות עליה. אבל רות בחיית - מה עם קצת קישורים ודגמון שנשטוף את העיניים ואולי גם נקנה????

רות מלר

New member
לדאבוני אינני יכולה לנעול נעליי עקב

אחרי הדיסק בגב- רואים שאני קצת גוררת רגל ואחרי הקרסול אני צריכה הליכה יציבה סנדל של EARTH כפכף עפ פרוות פרה של Birki הנעליים שהזמנתי שלשום Earth אז זה נשמע כמו בית אבות אבל אני נועלת רק נעליי נוחות, ואלו של earth הן מאוד נוחות אין לי הרבה נעליים ההזמנות שלי הן תולדה של דייג מציאות אם בירקנשטוק עולות כאן 578 אני שילמתי כולל מישלוחה 240 ש"ח אני אנסה לצרף תמונות של כמה אגב- אם למישהי יש קשת גבוהה במיוחד ומספר הנעליים שלה 40 יש לי זוג אחד למכירה- יען כי לא הבנתי למה הם מתכוונים כשהם כותבים מדרך רך

לימיצ

New member
הממ..אוף, חשבתי שתוכלי לעזור לי עם קאמפר

שאני מחפשת במחיר הגיוני........

רות מלר

New member
לימור- תארבי, אני קונה רק במחירי מציאה

ראית את המחיר של הסנדלים לפני איזה זמן הזמנתי נעליים שעולות 120 - ב- את יושב נכון ? 35 (טעיתי במספר והאחיינית שלי זכת במתנה) יש חיות כאלה איך ? חנויות שמוכרות באמזון מזמינות מהיצרן מס' סדרות כשהמלאי מצטמצם הן מתחילות "להעיף"

nbrosh

New member
זו שאלה ממש משונה ../images/Emo13.gif

מי עייף מנעליים????

למעלה