חווייה נפלאה

לילהלבן

New member
חווייה נפלאה

אני עובדת עם אוכלוסיה הסובלת מפיגור קשה/עמוק. לקחתי את נכדתי בת השלוש ושמונה חודשים איתי לעבודה, (לקחתיה גם בחופשות קודמות.) מדהים לראות את הבנתה והאמפטיה שזרמה ממנה לילדי הגן. בילדה יפה אחת, מרותקת לכסא גלגלים, היא ממש התאהבה. ושמחה לבוא איתי בימי חופשת סוכות לחזור ולפגוש בה. היא מנגבת את פניה, מאכילה אותה, דוחפת את עגלתה (הילדה בת 15) מתרפקת עליה ומלטפת,מדברת אליה, מזהה את תגובותיה האילמות בשפת הגוף, משהו מדהים. היא מצפה לחופשות מהגן, ע"מ שתוכל להצטרף אלי, ושם היא שוכחת מקיומי, עסוקה כולה בבת טיפוחיה, ובצבירת פינוקים מחבריי לעבודה "שמתים עליה ועל פועלה". כשיהיו תמונות (שצולמו) אביא לכאן בכיף, שתבינו מה אני מספרת. איטה

maxima

New member
בוקר טוב כולם....אכן לילה לבן..בקטנים האלה

יש הבנה עמוקה רגשית...רוחנית עמוקה לכל מיני דברים בחיים למערי כשמתבגרים הציבילזציה והחינוך המרובע הורסים אותם

ben 911

New member
אז מסתבר שלא רק הלילות לבנים אצלך. ../images/Emo13.gif

עושה רושם שיש עוד הרבה דברים לבנים וטובים.. כי כדי לעבוד עם ילדים כאלה צריך המון סבלנות.
והנה כפי שאומרים: "התפוח אינו נופל רחוק" מה-@
כבר ניתן לזהות אצל הנכדה נשמה טובה ומתוקה.

כל הכבוד לך איטה אני מכירה כאלה שהיו

נרתעים לקחת את ילדיהם או הנכדים,,למיפגש עם אוכלסייה כזו. (כבר שמעתי משפט דבילי כזה) .אני חושבת שמיפגש כזה תורם המון המון... כל הכבוד לך

לילה לבן.....תבורכי בעבודתך

אני עובדת עם האוכלוסיה הבוגרת יותר [פיגור בינוני].כשילדיי היו קטנים נהגתי לקחת אותם אתי לעבודה בחופשה.זכור לי שבני הבכור שהיה בגיל 5 ש' אמר בפעם הראשונה כשחזרנו הביתה.שהם אנשים גדולים/מבוגרים אבל מתנהגים כמו ילדים.ורק אז הסברתי לו על פיגור שכלי. התבקשתי לנהל [זמנית]מסגרת של אוכלוסיה עם פיגור קשה וסיעודי וזכורות לי חוויות מרגשות ביותר.כמובן גם חוויות קשות.

למעלה