חוויות?

N I R VA N A

New member
חוויות?

בואו נעשה שרשור כזה של חוויות מהבית ספר... אחרי שלמדתם 11 שנה בטח יש לכם הרבה חוויות אז שכל אחד יכתוב: 1. חוויה שהוא בחיים לא ישכח. 2. חוויה עצובה/רעה. 3. חוויה מצחיקה. 4. דבר מוזר/מפחיד שקרה. 5. חוויה יוצאת דופן. אם יש חוויה שלא מתאימה לתחומים שכתבתי תוסיפו

Stillwater

New member
אוי, זה קצת קשה, אני אנסה...

1. חוויה שאני בחיים לא אשכח: יש כ"כ הרבה, אני חושבת שבית ספר כולו זאת חוויה אחת גדולה שאני לא אשכח, אבל הינה אחת ספציפית... היום האחרון של כיתה ח', (אתם זוכרים את זה? שבאמת היה יום אחרון ללימודים בלי בגרויות!) הכיתה מסודרת בצורת ח, רדיו ברקע ובדיוק יש נירוונה אני וחברתי פשוט לקחנו כיסאות והתחלנו לזרוק אותם מקצה אחד של הכיתה לקצה השניה, חווית ונדליזים מהנה במיוחד (בקטע ח' היו הרבה כאלה משום מה). 2. חוויה עצובה: לצערי כאלה גם היו הרבה. הרבה חוויות עצובות עברו עלי בבית ספר, הנה אחת שנזכרתי בה עכשיו... כיתה ו', עשו עלי חרם! זה התחיל בכמה בנים שהחליטו משום מה שאני לסבית והמשיך בכמה חברות טובות שהחליטו לא להתייחס אליי ולצחוק עלי מאחורי הגב. אח"כ כבר היה שיעור חינוך על זה והכל הסתדר, אבל עדין זאת לא חוויה נעימה שעושים עליך חרם. 3. חוויה מצחיקה: רוב החוויות שזכורות לי לטובה הן חוויות מצחיקות, קצת קשה לבחור אחת, אבל טוב, נו... עוד אחד ממעשי הונדליזים של כיתה ח'...בבית ספר שלמדתי בו בחטיבה היה צילצול שבעצם היה שיר כדי להזכיר לבנות שרוצות להתפלל תפילת מנחה. אנחנו כבר סיימנו ללמוד וחיכנו להסעה והנה אותו צלצול חברתיי לקחה מטאטא (בעדודי) ופשוט התחילה להכות בקופסא הזאת של הכריזה מכל הכיוונים עד שזה פשוט נישבר, בבוקר המורה נכנסת לכיתה ואומרת..."אוי, מה קרה לפעמון?" מעניין מה... בכלל, באותה שנה היינו בודקים מה בדיוק עושים המתגים בכל ארונות החשמל בבית הספר, זה גם היה מצחיק, אם קצת מטומטם ולא אחראי. 4. דבר מוזר/ מפחיד שקרה: מממ..זווקא כאלה היו פחות, אחד כזה שאני לא אשכח אף פעם... בכיתה ט' היה לי ולכמה חברות נורא, נורא משעמם בשיעור פיסיקה אז כתבנו על פתק לאיזה ילד: "אנחנו כת השטן, אנחנו בעקבותייך, לא תוכלי להתחמק מידנו" וצירנו על זה פנטגרם ועוד סימן, שתראו בהמשך... ואז הילדה הזאת נורא צחקה והחלטנו לתת את זה לעוד משהיא! לילדה הלא בדיוק מקובלת, מאוד, מאוד משונה, לא חשוב... הילדה הזאת ממש, ממש נבהלה! במיוחד בגלל שזה היה אחרי ששרפו להם את הסניף של בני עקיבא וצירו עליהם צלבי קרס ופנטגרמים. ואז היא ואמא שלה דיוחו למנהלת, למחכנת, יועצת וכ'ו...וואי, איזה בלאגן זה היה! דיברנו איתנו הפחידו אותנו קצת ואז איזה משהיא (עד היום לא ידוע מי) החליטה לשלוח לה מכתב הביתה בסגנון כזה: "מה את חושבת שאת מלשינה ככה? נתנקם בך וכ'ו." (אני מניחה שזה גם היה בצחוק) ואז בכלל כמה בלאגן..."אנחנו נפנה למשטרה, נחקור, אתן חושבות שזה מצחיק?" וכל מיני איומיים כאלה. זה ממש היה מפחיד, במיוחד שידעתי שהייתי מעורבת בזה. בסוף כותבת המכתב הודתה והיה סולחה, כמה הרצאות וגמרנו, הכל חזר להיות טוב ויפה. הסמל השני היה...סמל של פיס, כמה מטומטם זה אה? לשלב פיס על כת השטן.

Ez sLeeP

New member
פחחחח..

אני רואה שכל שנותייך בביצפר היו הזויות למדיי. כל ה'לסבית/הומו' התחיל אצליכם בכיתה ו'? הנוער של היום.

fresh mishmesh

New member
הממ... בואו נראה...

1. חוויה שאני בחיים לא אשכח- הייתי (ואני עדיין, אפשר לקרוא לזה) חלק ממשלחת נוער בית ספרית לדנמרק... חילופי נוער כאלה... אנחנו הינו אצלם אחרי כיתה י', והם אצלנו אחרי י"א. בארץ פחות נהניתי איתם, אבל שם- וואו. פשוט חוויה אדירה... כל כך הרבה דברים שאני בחיים לא אשכח, ויצא לי חבר ממש טוב משם... *כיף* 2. חוויה רעה- תחילת כיתה ט'. התקופה הכי הכי טראומטית שהייתה לי בבית ספר. פתחו עוד כיתה בשכבה, ולקחו אותי ועוד כמה חברות מהכיתה הקודמת ושמו אותנו שם- כיתת המופרעים שמנהל החטיבה חינך. כל מופרעי השכבה היו שם, וגם אנחנו. ועוד העבירו אותי מהכיתה שהייתה הכי טובה בשכבה (תמיד הינו זוכים בכל התחרויות וכל מיני כאלה). אלה היו הפעמים היחידות שפשוט הייתי קמה בבוקר ולא רוצה ללכת לבית ספר... לא בגלל הסיבות הרגילות שכולנו מקטרים עליהן. פשוט סבלתי שם. נורא. אח"כ זה כבר הסתדר... 3. חוויה מצחיקה- אויש... כיתה ח'- ההפסקה שלפני שיעור מתמטיקה... משום מה, ילד אחד שבכלל לא היה בהקבצה שלנו, התחיל להתחרפן בכיתה, ובסוף דפק את הראש בקיר. התוצאה: התקרה האקוסטית בכיתה התפרקה בחלקה ונפלה (אני הייתי עדה לתופעה). זה פשוט היה אחד הימים היותר מצחיקים שלי בבית ספר... פשוט ככה. המורה בא והיה בהלם, הזמין את הסגן מנהל שגם היה בהלם, ואז טורטרנו בין הכיתות, וכמעט שלא למדנו, והיה כייייף... ומצחיק, בעיקר מצחיק. 4. דבר מוזר שקרה- באחד מימי שישי בכיתה ח' ככל הזכור לי, אני ועוד שתי חברות איחרנו את ההסעה האחרונה הביתה (בי"ס אזורי, לא משהו עירוני). אחרי נסיונות נואשים למצוא דרך להגיע הביתה (מרחק של 20 ק"מ בערך), המנהל יצא מחדר המורים ואמר שהוא יסיע אותנו (הוא גר במושב שלי). במשך כל הנסיעה הוא זיבל לנו בשכל, וכמובן שאני נדפקתי וישבתי איתו מקדימה, וזה היה אחד הדברים המוזרים שקרו לי... 5. חוויה יוצאת דופן- בכיתה ד', כשרבין נרצח, אני זוכרת שדיברו איתנו על זה בכיתה, ואז הלכנו והדלקנו נרות, וגם כתבנו מכתבים ללאה רבין ז"ל... זה היה משהו יוצא דופן, ואני אשכרה גאה בבי"ס היסודי שלי על הצורה שבה הוא טיפל בכל הנושא הרגיש הזה...

Master Neta

New member
חיחי...זה מזכיר לי

אני וחברה שלי הלכנו להפקה של מגמת המוזיקה ואז כשזה נגמר והכל הלכנו לתחנת אוטובוס. חיכינו וחיכינו ואז פתאום עוברת מכונית והמנהל בתוכה ושאל אותנו אם אנחנו צריכות הסעה (אמא שלו גרה באיזור שלנו
) קיצר גם לנו הוא זיין את השכל כל הנסיעה...והוא כזה ניסה לזכור את השמות שלנו ואת הפנים כדי שיוכל לזהות אותנו בבצפר, ואמר לנו שמעכשיו הוא יגיד לנו שלום. אבל הוא לא זיהה אותנו מאז אפילו פעם אחת
זה בהחלט היה הזוי.

לא משו

New member
שלי! שלי! (תיקראו)

1. חוויה שאני לא אשכח: כיתה ט' עברתי לפנימיה ושם יש מנהג "לחנוך" את החדשים במה שנקרא השבעה שבה השמיניסטים משפילים את החדשים 2 בלילה לוקחים אותנו לנחל ומתחילים מסלול שבסופו את/ה יוצא/ת עם גואש חול נסורת ועוד מניי דברים. 2.חוויה עצובה/רעה: לצערי יש לי המון כאלה אבל אני לא רוצה להיזכר בהן לכן לא אכתוב אותן 3.חוויה מצחיקה: בכיתה ח' אני וכמה חברות שלי הברזנו משיעור פעם ראשונה בחיים והלכנו לשבת על הדשא ואז עברה שם המחנכת שלנו אני ועוד אחת קמנו והחתלנו לרוץ למקום שבו היא לא תראה אותנו, השתיים האחרות שלא שמו לב בזמן שכבו על הדשא (כמו שעושים במערבים) ושמו את התיקים שלהם לפניהם, קצת קשה לתאר את זה אבל אם הייתם שם אני בטוחה שלא הייתם מפסיקים לצחוק 4.דבר מוזר: בכיתה י' (הייתי בפנימיה) נחתי לי בחדרי הקט לפתע נפתחה הדלת ושני ט'ניקים נכנסו, בדקו שאין אף אחד (הם לא ראו אותי) התישבו והתחילו לדבר, ממש שיחת בנים (כן בנות מה שאתן קוראות, זה אמיתי יש כזה דבר שיחת בנים ואלה שיכחישו לי יש הוכחה לכך!) בקיצור, הם התחילו לדבר על ההיא איך שהיא נותנת וההיא איך שהיא קשה להשגה... עד שהם נהייו רעבים והתחילו לחטט החדר ואז קצת זזתי לי במיטתי והם ברחו בצעקות של "יו היה שם מישהו" "וי איזה פאדיחה" 5. חוויה יוצאת דופן: בכיתה ח' בטיול השנתי ישבנו ליד נחל ומי שרצה יכל להכנס אני לא נכנסתי וגם המורות לא אז החלטתי שאחת מהן צריכה להירטב לקחתי את הכובע שלי מלאתי אותו במים ושפחתי עליה, היא בתגובה תפסה אותי ומיכל מים מלא ופשוט עשתה לי מקלחת

mc bige

New member
שלי ../images/Emo13.gif

1. היום הראשון בלימודים-אני כזה קטן, ואלה שהיו אז בכיתה ט' או ח' כזה שמרו עלינו כי אמרו להם לןשמור עלינו, ולא הכרתי אף אחד, והייתי כזה חמוד וקטן :) 2.שסבא שלי נפטר, ובדיוק הייתי בבית ספר, והתחלתי לבכות כמו ילד קטן, זה היה אחד הדברים הכי עצובים שקראו לי בחיים שלי..... עוד דבר גם עם חוויה רעה זה, שעשו עלי חרם בכיתה' ה'
3. ביום הראשון ללימודים בחטיבה, חבר שלי שישב לידי פתאום הביא פלוץ משהו שכל הבית ספר שמע, כל הכיתה נשפכה, גם המחנכת, ואחרי זה הוא האשים אותי
עוד חוויה מצחיקה, זה בכיתה ט' הייתה מורה שלא סבלנו כל הכיתה, אז הכנו כולם נייר שאםשר לזרוק עליה ודפקנו בה כל הכיתה שזה איזה 40 תלמידים-אפילו הכי שקטים והכי חנונים דפקו בה את הנייר, ואז היא יצאה מהכיתה והתחילה לבכות שם,כוס אמא שלה 4.דבר מוזר או מפחיד= לא נראה לי שקרה לי.....אולי הזריקות ביסודי שכולפ פחדו, אבל אין לי משהו אחר..... 5. חוויה יוצאתץ דופן-ביסודי היינו איזה שנתיים בקראוון בכיתה ב=ג אז תמיד שהיו עוברים תלמידים ליד החלונות שלנו היינו יורקים עליהפ אז תמיד גם היו יורקים עלינו וכל יום הייתי חוזר עם סמחטה הביתה על הפנים :)

אפשר גם?../images/Emo9.gif

1. חוויה שאני בחיים לא אשכח - המסיבות שאנחנו עושים למורה לאנגלית שלנו! כל פעם בחגים או ביום הולדת שלו. הכיתה ממש הופכת לאיצטדיון כדורגל. שכבות י י"א וגם ילדים שלא מהבית ספר
מגיעים לבניין שלנו ומשתתפים במסיבה. יום חמישי הייתה אחת המסיבות הגדולות
2. חוויה עצובה/רעה - אממ ביום הראשון שלי בבית ספר בכיתה א', היה את הקטע הזה שכל מי שבכיתות ד-ו יהיה בחצר הקדמית של הבית ספר וכיתות א-ג בחצר האחורית. אני רציתי להיות עם אח שלי שהיה באותו זמן בכיתה ד' אז הלכתי לחצר הקדמית ואז השרת (אני חושבת), חטף עליי קריזה וצרח עליי..ממש נבהלתי ממנו ולא הפסקתי לבכות אחרי זה.. 3. חוויה מצחיקה - בכיתה ט איבדנו את היומן של הכיתה, וזה לא הפריע לאף אחד חוץ מלמורה ללשון. היא הכריחה אותנו לקנות יומן חדש...(למרות שהיא לא הייתה המחנכת שלנו)..אז קנינו יומן, נתנו לה להנות ממנו שני שיעורים..והחלטנו שצריך לעשות משהו עם זה. הבנים בכיתה שלי ראו ג'וק מת על הרצפה..אז הם לקחו אותו ושמו אותו בדף של אותו יום. בנתיים המורה נכנסת לכיתה שמחה, מאושרת מהחיים, פותחת את היומן ואז היא דפקה כזאת צרחה
...כמה שהיא שנאה אותנו 4. דבר מוזר/מפחיד שקרה - אממ בטיול השנתי של כיתה ט' חטפתי אסטמה רצינית באמצע עליה מטורפת על הר..לא היה לי כוח לזוז..ת'אמת לא ראיתי איך אני יוצאת משם. אבל בסופו של דבר גם זה חוויה
5. חוויה יוצאת דופן - אממ לא עולה לי משהו

לא משו

New member
וואי הזכרת לי קטע גדול

אמא שלי (מורה) מתחילה לקרוא שמות מגיעה לאיזה שם של תלמיד שכבר ראתה באותו יום והוא לא נמצא בכיתה אז היא שואלת את הכיתה מישהו ראה את אוריאל? אין תגובה היא שואלת שוב, פתאום יוצא מהארון(שנמצא ליד המורה) אוריאל וצועק פהההההההה מה את רוצהההההה? אמא שלי כ"כ נבהלה שהיא כמעט התעלפה...חחח

למעלה