חוויות

tanka

New member
חוויות

טוב קצת באיחור אני יודעת אבל דוד נדנד (והוא מאוד טוב בזה), אז הנה כמה חוויות שהיו לי ממפגש הפורום. החלטתי להגיע למפגש,והסיבה היתה שיומיים קודם לכן הצטרפתי לאימון יוהו בטאי-צ'י והיתה לי חוויה ממש נעימה, על סף המדהימה. אני עוד לא יודעת שום דבר על טאי-צ'י, אבל גיליתי שאני מסוגלת לזרום עם מה שקרה בשיעור, מצאתי בזה המון רכות שרככה את הפחד שלי מכאב. עזרו לי הרבה והיו מאוד סבלנים איתי מה שחיזק את הבטחון וגרם לי להרגיש שיש בי גם את הסוג הזה של עוצמה. כך יצא שהרגשתי מספיק "בסדר" לבוא למפגש.ושם כבר לא היה לי כל-כך קל. כבר מלמטה יכולתי לשמוע את החבטות של האנשים והנפילות כנגד המזרן, ונכנסתי קצת לחרדה. מאוד היה קשה לי בהתחלה התחושה שאני לא יודעת שום אומנות לחימה בעצם, ומה אני עושה כאן בעצם? בלי להבין הרבה, יש שיטות שנראו לי פשוט מאוד אגרסיביות ובגלל התמודדות אישית שלי עם משקעים מסוימים היה לי קשה אפילו לצפות! בטח ובטח שלהשתתף. יש דברים שפשוט ויתרתי מראש על ההתנסות שלי בהם וטוב שכך... ולמרות זאת היה לי מאוד מעניין ומאוד מיוחד המפגש הזה. ראשית חלקתי עם אנשים שאני אוהבת מאוד חלק מהווי החיים שלהם וזה הרגיש מיוחד. שנית ההתמודדות עם קשיים פיזיים ובעיקר רגשיים שעלו במהלך ,ואחרי המפגש היא התמודדות חשובה ולימוד עצמי עבורי, לכן לא הייתי מותרת על זה. ודבר נוסף, עם קצת עזרה אני מסוגלת להביא לידי ביטוי גם עוצמה פנימית גדולה מאוד שהרגשתי בה ואני יודעת ומודעת לקיומה בתוכי. אז תודה לכל המורים במפגש, ליעל שהגיעה איתי ודברה איתי, למארגנים של המפגש ובעיקר לכמה אנשים מאוד יקרים: white bear Haleth דוד אוהבת.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

יעל :-)

New member
היי, רגע... ../images/Emo24.gif גם ממני

שמחתי להכיר מקווה לראותך באימונים הבאים

למעלה