חוויות קניה

RotemDan

New member
חוויות קניה

היום ואתמול (מושחתת שכמותי), הלכתי לקנות בגדים. אתמול עם חברות, היום עם אימא. ומה אני אגיד לכן, הטירוף גובר על ההגיון. היום הלכתי, ועשיתי את הסיבוב המסורתי - עונות-קרייזי ליין-פלאוורס-דורין פרנקפורט-אישה אישה. בחיים לא הרגשתי יותר גרוע. בעונות מדדתי 300 זוגות של מכנסיים, וכולם עלו וכל אחד נראה יותר רע מהשני. בקרייזי ליין לא היו מכנסיים למידתי, בפלאוורס אין על מה לדבר, דורין פרנקפורט עושה למידות גדולות רק חולצות, חצאיות, שמלות ומעילים, ובאישה אישה כבר אין מידות בגלל הסוף עונה. הבעיה עם אישה אישה, אגב, היא שבמשך העונה אין אפשרות לשלם בכלל את המחירים שלהן, ובסוף עונה אין מידות. חזרתי הבייתה, לאחר שיצאתי נכונה לבזבז 800 שקל לפחות, בלי בגד אחד. אחד! רציתי מכנסיים, אני כרגע עם זוג אחד בלבד, למרבה הצער, ואני באמת כבר לא יודעת מה לעשות. אתמול, לעומת זאת, הלכתי למקום שהייתי בטוחה שאני אצא ממנו בלי בגד אחד - שינקין. התחלנו מגזית (נעליים בכלל), וקניתי נעלי סירה עם עקב של עשרה סנטימטרים בלכה אדומה :) מזעזע להפליא. אחר כך עצרנו באובססיה וקניתי שמלה במידה 42 (!!!), שלא ברור איך נכנסתי לתוכה בכלל. הוא צמודה עד בכי, ועם מחשוף בקו החזיה, ואני הולכת רק עם חזיות חצי :) אחר כך עברנו בחנות שאני לא זוכרת את שמה, וקניתי עוד שמלה, שחורה עם פרחים באדום וירוק, שניראת כמו שמלה שבשנות החמישים היו לובשים בצהריים כדי לבשל איתה :) בקרוב תמונות! סיכום מזועזע- ותרו על החנויות הקבועות, ממילא כל מה שיש שם זה חרא.

Agnetta

New member
קודם כל תתחדשי ודבר שני...

בשביל מה את צריכה עונת, קרייזי ליין ושות'? אם את ניכנסת למידה 42 או מקסימום 44 הרבה חנויות יכולות לענות על דרישותיך. אפילו המעצב רונן חן והחנות עלמה ועוד ועוד...ככה יש לך מבחר יותר גדול והסיכוי שיהיה לך אותו בגד כמו למישיהא אחרת...קטן יחסית.

RotemDan

New member
אז זהו,

שאני לא נכנסת בדרך כלל, זאת שמלה סטרצ'ית, אני מידה 48 בדרך כלל :)

madam pompadour

New member
רותם, רותם, רותם...../images/Emo12.gif

קודם כל תתחדשי והמון...|4u מה שכתבת הזכיר לי את מה שאמא שלי תמיד טוענת: "הקניות הכי טובות הן אלו שלא מתכננים מראש" ואמא תמיד צודקת (חוץ מהפעמים - שלא)

קרייזי ליין באמת לא חזקים במכנסיים

הם לא מחמיאים בד"כ ונהרסים די מהר. לי יש 12 זוגות מ"עונות", לא יודעת מה נשאר להם (אחרי ששדדתי ככה את החנות) אבל מכנס מכנס פצצה.

אני חייבת לומר שהשנה קניתי

כמעט את כל הדגמים של עונות ולא מצאתי אפילו אחד בקרייזי ליין רק דבר אחד לצערי לא קניתי כלום בסוף עונה כי הכל קניתי בתחילת העונה מבאס הכל עולה חצי ופחות

תתחדשי! ../images/Emo45.gif

גם אני מדירה רגלי מהחנויות "הרגילות" שלנו. לא בא לי על התיוג, על המראה האחיד, וגם כל פעם שקניתי שם הרגשתי מין חוסר ברירה כזה ואני אוהבת להרגיש שיש לי ברירות. משהו נפשי כנראה. תביאי תמונות שנצפה.

לא מסכימה איתך

כשנכנסתי לקרייזי ליין בכלל לא הייתי בטוחה שזה למידות גדולות. הייתי צריכה לשאול את המוכרת כדי להיות בטוחה. סריגים מטמטמים, חולצות מכופתרות מהממות...אני זוכרת את מתאים לי לפני כמה שנים טובות, הכל שחור ואוהלי, היום יש צמודות , צווארון -בלי צווארון, חולצות פעמון, מעילים יפיפיים, אני מרחמת על הכוסיות והכוסונים של פוקס שכולם הולכים עם הסווטשירט הזה עם הקפוצ'ון שכתוב עליו FOX צמרירי, ממש מדים אחידים.

מסכימה בהחלט

יש לקרייזי ליין דברים מהממים אבל כל מה שרציתי היה או במידה קטנה יותר או גדולה יותר וחוץ זמה אני חייבת לומר שזו פעם ראשונה שמצאתי חולצות בפוקס במידה 4 שהתאימו לי ודווקא עיצוב ממש מוצלח

זה לא בגלל הדגמים

גם בעונות יש פריטים יפים. וגם במתאים לי. זו בעיה אצלי. אני לא אוהבת להרגיש שעושים לי טובה ומוכרים לי במחירי פיצוץ בגדים פשוטים לחלוטין. אין מצב שאני אקנה טי שירט ב 80-90 שקל. בכל אופן זו אני. פוסט טראומטית. כך שלמרות שהבנתי ששינו גישה ומחירים (סוף סוף) אני כבר לא שם. הצלחתי למצוא לעצמי פתרונות אחרים כשהם היו יקרים ומגעילים והיום הם יכולים לחפש אותי.

אני לא יכולה להאשים אותך../images/Emo8.gif

גם לי יש חנויות כאלו. שרושם ראשוני הדיר את רגליי מהם.

DREAM111

New member
תתחדשי לך רותם

אולי באמת כדאי גם לנסות גם בחנויות הלא רגילות שלנו. אני דווקא מצאתי בעונות השנה הרבה זוגות מכנסיים קניתי איזה 6-7 גינסים העונה ועוד דגמ"ח שמאוד רציתי בעוד צבעים אבל אין להם כבר ויש דגמחים איכסאים עכשיו. ובגכלל אחרי שחנקתי את החשבון בנק בתחילת העונה למי נשאר מה לקנות בסוף העונה.

DREAM111

New member
לא לצערי מה שראיתי הם מבד

נצמד כזה מאין טריקו מעורב עם משהו שאני כבר לא לובשת אני התחלתי ללבוש רחב יותר לא כאלה שצמודים עלי.

הצרה עם ../images/Emo124.gif מכנסיים

היא חד משמעית לא נחלתן של נערות ב"מידות גדולות" יהיו אלו אשר יהיו. אני מודה, מידתי בד"כ לא עולה על 40, כך שכנראה אני נחשבת צרת היקפים כאן, אבל חוויותיך מוכרות עד זרא. אינני דקיקה, יש לי ישבן וחזה, וממש בסדר לי עם העניין, רק שכל פעם שאני מנסה את מזלי במשחק "הבה נמצא מכנסיים" אני יוצאת בתחושה שאני עגלה קטנה ומפוטמת. לאלו ששמות מבטחן בקסטרו ודומיהם: מדדתי בעבר זוגות מזוגות שונים בחנויות אלו ו-נאדה. נמוך נורא, נדבק מדי לירכיים, או לחילופין רופס ללא גזרה ברורה. אז לא לקחת את זה נורא קשה. אני מקבלת את העובדה שעם מזל חיובי אולי פעם בחמישה חודשים אתקל, לגמרי במקרה, במכנס המתאים. והיום אני מסוגלת לומר בבטחה שאני מעדיפה ישבן של אשה וירכיים של אשה וכל אלו על פני להיות רזה ודקיקה במידה 34.

למעלה