חוויות -פרק ב´

חוויות -פרק ב´

קודם כל תודה לכל המברכים והמפרגנים - תענוג לקרוא ולשמוע. אם תתנהגו ככה בהמשך - תקבלו עוד פרקים בסיפור... אז היום עשיתי כבר סולו שני - והפעם 45 דקות רצופות... למי שטען נגד השעה המוקדמת - ראו בתמונה המצורפת - ככה זה נראה עם אור ראשון. הבוקר הייתי כמובן יותר רגוע וללא לחץ פנימי אז פתאום בהקפה הראשונה (למסלול 11 )"קיבלתי עז" בלתי צפויה - הפקחית מודיעה לי "טפס ל 1100 לצלע מתה דרומית, דו מנועי ממריא על 29.." - איזו חוצפה- למה לכם להמריא בשעה כזו ועוד לשלוח אותי לצלע מתה כשבקושי עם צלע חיה אני מסתדר? ואיזו המראה ביצעתם. ... ולך תמצא עכשיו את "עם הרוח" אז מצאתי אותה . הנמכתי ל 800 ופתאום בקשר " AS מגיע מתמרור מצטרף לאמצע עם הרוח..." אחותך עם הרוח...אני חושב... למה מה קרה?? מזל שהפקחית עצרה אותו בזמן ושלחה אותו לצולבת או לאיפה שהוא אחר... ואתם חושבים שבזה נתנו לי שקט? איך שאני מגיע לצלע בסיס - ליצן נוסף מצטרף בקשר " הרצליה...CXX (אות הקריאה המקורי שמור במערכת) . מבקש להמריא על 29 " (רק לסבר את האוזן - אני הייתי מספר 1 , אחרי 152 בהקפה מספר2 . המטוס שהגיע מתמרור מספר 3 ) אבל CXX יש לו שמש בעיניים אז הוא רוצה 29. לך תעשה עכשיו 180 - ואני כבר בפיינל - למזלי (אני חושב שהמדריך שלי התערב) הפקחית הודיעה לכולם לעשות 180 "חוץ מהמטוס שבפיינל" תאמינו לי - אני כבר חודשיים טס בשעות הבוקר ואף פעם לא נתקלתי בצפיפות כזו. לא חשוב -הכל חוויות - הנה אני כאן כדי לכתוב זאת. אז שוב תודה לכל החברים וגמר חתימה טובה . נשתמע אחרי סוכות (קצת חופש בחול) ולמדריך שלי (ששאל למה לא הזכרתי אותו בסיפורי הראשון ) הנה אני מזכיר אותך עם ברכת תודה רבה מיוחדת מכל הלב. ולפרידה -מספר תמונות מהטיסה היום.

לרגע חשבתי שיש לך החוצפה להתלונן

על בלאגן בהקפה, ובו בזמן לצלם להנאתך מהקוקפיט. (אגב אם הנוף בהרצליה היה כמו הנוף בפיינל ששלחת אני מניח שהיו גם מספרי 12 ו- 13 בהקפה...) שיהיו רק נחיתות בטוחות!

זה לא תלונה !!!

למי שלוקח את הדברים קשה - זה רק סגנון כתיבה -זה נסיון לקצת הומור ציני. להיפך - הבלאגן רק מחשל אותך ומכין אותך לחיים האמיתיים. הכל במסגרת חויות. - עדיף מאשר סתם הקפה משעממת. ואם מישהו מהאותות קריאה נעלב אז בפעם הבאה הכל יהיה "בשם בדוי"..... דרך אגב - התמונה מהפיינל היא אכן תמונה שאני צילמתי אבל בודאי לא היום. למתענינים - זה צולם בטיסה במסוק BELL 206 שהוטס ע"י חתני העובד כטייס מסוקים באיי סיישל. - על זה תשמעו סיפורים בהמשך.

חס וחלילה וחס

קטונתי מלבקר את ידידי המלומד, וחס וחלילה שלא אלקח ברצינות רבה מדי. אני סתם כותב ונהנה כאן. בעיקר מתרגז על אלה שלוקחים את עצמם ברצינות רבה מדי... וזה לא אתה, לשמחתי. בשמחות אבי

למעלה