חוויות מ-ACC

greenfairy1

New member
אני אהבתי. אפילו מאוד אהבתי.../images/Emo45.gif

מה לעשות, הם לא באו למכור לך שום דבר חוץ מאת הכישרון שלהם. כשהם יגיעו למשרדים הם ילמדו לנתב את זה גם כדי לשווק מוצרים. זה תהליך שלא נגמר בקורס אז תפסיק עם היוהרה הזו. אני עובדת חצי שנה בנפתלי אברהם, וכל יום שאול נפתלי ואורי גנות ממשיכים ללמד אותי דברים חדשים. לעניות דעתי, היו שם הרבה מאוד הברקות. ממש חבל לי שהעבודה שקראה לרות להשאר מואביה לא זכתה כלום. היא היתה אחת האהובות עליי.

8080

New member
אז מה הבעיה שלך?

מה קרה? לא קיבלת זין כבר תקופה ארוכה? או אולי זה עניין של קנאה? אולי זה בכלל סתם בטחון עצמי דפוק שמשתפר כל פעם שאתה יורד על אנשים? האמת, זה בכלל לא משנה, בכל אופן יצאת פאטטי. מותר שתיהיה ביקורת ואפילו רצוי, לא כולם צריכים לחשוב אותו דבר זה היופי במקצוע, אבל לרדת כל כך נמוך כמו שאתה עשית זאת כבר לא ביקורת זאת שיא השפלות והנבזות. ולסיכום, כן זה מה שיצא מאיתנו אחרי 9 חודשים, ממך כנראה כבר לא יצא שום דבר. ובקשה אחרונה,בבקשה תמסור ד"ש לתרנגולת ולסוס (למרות שבטח אפילו הם לא סובלים אותך)

froggirl

New member
זה לא שמות מוזרים

זה שמות מיוחדים! לא עבדו עליך כשהיית קטן? פשוט בזמן שעמדנו בתור לשמות המיוחדים, הם עמדו בתור לאטימות. ועכשיו אני אתייחס לברווז מה זה משנה איך קוראים לי. תתייחס קונקרטית לעניין. ובכבוד. זה שאין לי ניסיון לא נותן לך את הזכות לזלזל בי. FROG

8080

New member
כפרה....

יש אנשים של שווים התייחסות ואת העצבים שלך.

איזה חמודים אתם

עדיין עדינים כאלה, נעלבים, בלי חוש הומור שלא לומר ציניות שלא נקרא לה מושחזות. מקסימים. אני יכולה לקבל אחד?

TIC

New member
סטלי, מכירה את ההוא

שקראו לו משה תחת? כל הילדות כולם ירדו עליו, שלא לדבר על הקטילות שהוא ספג בגיל הטיפש עשרה. כשהגיע לגיל 18, החליט לעשות מעשה. לא עוד קטילות. הוא הולך להיפטר מהעול הזה. לא מעניין אותו מה תאמר המשפחה. יש גבול. בגיל 18 הוא לבש את מיטב מחלצותיו (סנדלי הרים, מכנסי 3/4 וחולצת חאקי מגוהצת) ושם פעמיו אל משרד הפנים. הוא יצא משם שמח וטוב לב. על תעודת הזהות החדשה התנוסס השם החדש. השם שישים קץ לקטילות. השם שהוא יוכל סוף סוף לשאת בראש מורם מבלי להתבייש: חיים תחת. TIC.

מכירה.

בתור מי שמקבלת שירותים מחדשות 10 במסגרת עבודתי, פתחתי יום אחד מיקרופון לאחר "חדשות 10" ותהיתי על מוזרותו של השם: "נס-לי ברדה". ואז נזכרתי... שקוראים לי "סטלי סולומונוב"- ואין לי זכות דיבור בכלל...
שלא לדבר על גור צלל-יכין ודומיו. חוק בלייזר #452: "סיכוייך להתקבל לגל"צ עומדים ביחס ישר למוזרות השם שלך"

TIC

New member
../images/Emo32.gifשנעבור לקומונה ונפתח את שרשור

השמות הידוע לשימצה? שמעתם שזרקו על אבא אבן? שמעתם שנולד למוטה גור? TIC.

MaleMan

New member
מי כמוך יודע

חברה שלי לא האמינה לי שזה באמת השם שלך עד שפגשה אותך.

pulse11

New member
כמו שאומר הנוער -

רסמי (חוץ מהקטע עם השמות. דווקא כאן יש יתרון, כל אחד מהם יכול לפתוח משרד של אדם אחד ובקרדיט ייראה כמו משרד עם שותפים).

Zברע

New member
כמו אחרי כל תערוכה - ואחרי כל גשם

הפטריות מרימות את ראשן. (כל האמור פה הוא פרי מקלדתו של אחד שהיה שם...) כולם פה שוכחים שהם התחילו איפשהו, ושאף אחד לא נולד על שולחן מנהל הקריאטיב במקאן אריקסון ברזיל... התערוכות של ACC צריכות להישפט בעיניים מקצועיות, אך הסעיפים לבדיקה הם: 1. מעוף. 2. דרך חשיבה וביטוי. 3. הבנה של הבריף. 4. פוטנציאל בעולם האמיתי. להביט על העבודות האלה כאילו הן משהו מוגמר שעכשיו היה אמור לעלות לפרסום, היא לא סתם טעות - היא התנשאות גרידה. החבר'ה האלה כרגע סיימו קורס קופי. המקצוע הוא בעיקר לפניהם ואין מאחוריהם שנים של ניסיון בתחום כדי לנקות אותם משגיאות ירוקות של התחלה. אז חברים, בסבלנות, בעדינות ובמקצועיות. תהנו ממה שמדבר אליכם. היה נחמד אם היה עולה לכאן גם הבריף, כי מחוץ לקונטסקט זה קצת מוזר לראות את העבודות האלה ולחשוב על פרסום נטו. אני באופן אישי חושב ש"אחיתופלים" הוא נושא נהדר והלוואי היה נופל בין פרסותיי. ולגבי דעתי המשוחדת והסובייקטיבית לחלוטין על התערוכה, אני נהינתי, ואפילו קיבלתי כמה נקודות חדשות למחשבה. בהצלחה לבוגרים Z.

froggirl

New member
אמן Zברע

מרענן לשמוע שיש אנשים שזוכרים איך היה להם בהתחלה ולא שוכחים כמה היה קשה. ביקורת היא דבר נפלא. היא ממקדת, היא מכוונת, היא מרימה אבל יכולה גם להפיל. לא צריך צמר גפן, אבל גם לא לתקוע לנו את האצבע בסגירה של החלון. דווקא מעניין אותי לשמוע מה מצא חן בעיניך בכלל מהעבודות שראית בתערוכה (וגם מאלה שמוצגות כאן היום) FROG

למעלה