חוויות מתאילנד

OpenMind2

New member
חוויות מתאילנד

בגיל 21 אחרי הצבא נסעתי לתאילנד. אמרתי לעצמי שאחרי 3 שנים בתור תומך לחימה באיזה חור בצפון השומרון, מגיע לי חופשה. אמרתי לכולם יפה שלום, וארזתי הכל כדי לנסוע כמה שיותר רחוק מהחור הזה. לפני הנסיעה שחר, חבר שלי, הזהיר אותי מתאילנדיות עם חזה גדול. "עזוב אותך סיפיליס", הוא אמר, "הסכנה האמיתית היא תאילנדית עם חזה גדול. היא בעצם גבר". רק כשהגעתי לנמל התעופה שם הבנתי מה הוא התכוון. ירדתי משם ונפקחו לי העיניים כמו שבחיים לא קרה לי. הרגשתי פתאום במקום אחר, מקום זר ולא מוכר לא רק גיאוגרפית אלא נפשית. ההלם הזה של להגיע למקום שאתה לא מכיר בו אף אחד, אבל אף אחד, עשה לי משהו בפנים. הרגשתי פתאום שנשברת בי משהו, וצד שלם באישיות שלי שלא הכרתי יצא החוצה. בתאילנד ראיתי עולם, ושם גם גיליתי את המיסטיקה. במקדש אחד נזיר בודהיסטי אמר לי שאני גלגול של בחורה, שנשמתה עוד בגוף שלי, ושאני חייב להחליט מי מאיתנו שולט - היא, היצור המיני והחושני, הצד הפרוע והחדש שלי, או האני הישן שלי, זה שהביא אותנו לכאן. במודע החלטתי לנסות לשלב בין השניים. בתת-מודע לאט לאט הרגשתי איך היא משתלטת, היא הופכת לדומיננטית. מצאתי לעצמי תאילנדית עם החזה הכי מושלם שהיה והתחת הכי מוצק, והתחלתי איתה. גימגמתי כמה מילים באנגלית. "איזרעל" ו"ארמי" היה כל מה שהיא הייתה צריכה לשמוע כדי להתעניין בי - מוזר שדווקא במקומות אקזוטיים מתעניינים בשגרה, אמרתי לעצמי. מערכת היחסים שלנו התקדמה מהר, וקפצנו מיד למיטה. כשהיא הורידה הכל גיליתי ששחר טעה. מולי עמדה הבחורה הכי כוסית שראיתי בחיים, והרגשתי טירוף חייתי שדחף אותי לזיין אותה כמו שבחיים לא זיינו אף אחת. ואז גם שמעתי את הקול שלה, הקול הפנימי שלה, אומר לי "תן לי לעשות את זה. אני יודעת איך." התקרבתי אליה בפורפליי, נישקתי אותה וירדתי לאט-לאט בחושנית אל הצוואר שלה. נתתי לעונג לזרום בכל הגוף שלה ככל שהתקדמתי לאט, כשאני מעסה את השדיים שלה בעדינות ומוצצת את הפיטמות לגירוי מלא. הן גדלו לי בפה, ונשכתי את הימנית קלות כדי לגרות אותה קצת יותר. היא ציחקקה וניסתה למהר עניינים, אבל עוד לא הייתי מוכנה לוותר. חשבתי על עצמי בתור בחורה במיטה, ושכחתי שהחייל הקטן כבר עומד בדום ומחכה לפעולה. ליקקתי אותה בשד השמאלי והעברתי את הלשון ביד השדיים שלה, עוברת למטה ועושה תנועה מעגלית עם הלשון סביב הפופיק שלה בזמן שאני מכניסה לה אצבעות לכוס. התחלתי לגרות את הדגדגן שלה, גונחת באקסטזה בזמן שאני עושה את זה כשהיא נאנחת ונשנעת אחורה, מעבירה את החזה ישר מול הפנים שלי. המשכתי לגרות אותה שם לאט לאט, ואז עברתי למציצות. מצצתי בצורה מדודה, ארוכה אך בטוחה, כאילו מישהי ירדה לי שם למטה. כשהיא התחילה לרעוד והגיעה לאורגזמה הראשונה שלה כעבור כ-30 דקות, נזכרתי שאני יכולה לנצל את המיטב בשתי העולמות ולהכניס עכשיו את הזין שלי פנימה. החזקתי בפנים איזה 2 דקות לפני שגמרתי, ואז חרמנית אש המשכתי למצוץ את הכוס שלה. לא היה אכפת לי שהרגע גמרתי שם, אני הייתי באטרף. אני הייתי הבחורה במיטה הזו, ועוד לא גמרתי נפשית. המשכנתי למצוץ ולהעביר ידיים שם עד שהיא התעלפה באורגזמה השלישית שלה. נשכבתי לידה, וחייכתי. ידעתי שיצאתי הכי גבר בעולם עכשיו, שזיינתי בחורה עד שהתעלפה, אבל לא היה אכפת לי. השינוי אצלי היה כבר נפשי, במוח. למדתי לחיות בתור חתולת מין בגוף של גבר. אני כבר אפילו לא זוכרת איך התחושה כשעומד לי הזין. פעם ידעתי להגדיר את זה, לפני שגיליתי מה אני באמת... מי אני באמת. עכשיו אני רק זוכרת שהוא שם אחרי שהן גומרות פעם אחת. זה הגימיק שלי. זאת הסיבה שאצלי הן מתעלפות מרוב אושר...

bugbuster

New member
אופן מאינדייד, בחייאת... ../images/Emo2.gif

פתחתי לי ת'צורה. נהדר.

למעלה