חוויות מפגש!

ילדיםםםם וילדותתתת!!!!

חבריםםםם וחברותתת!!!! אהההההההההההההההה כלךדעשחגכךנמימאקםימןםרןמ AS IN, *צרחה כלשהי* נו, אני אוהבת אתכם. אבל באמת באמת. ממש ממש ממש ממש ממש ממשששששששששש. שירה
[זאת נשיקה אכילה!!!! תודות
] ליבי
[את כה מותק, איזה כיף שבאת
] שרון
[סליחה
אהההה] רינת
[מווווווווווהאהא
את מלכה!!!] עטר
[יהיה טוף, כיין!!!
] מתה-על-שירה
[מותק!!! והיי
מותק זה דבר טוב זה
] יובלק
[
] נועה {
} יהוניפוץ
שלומי
גל
מיכלי שלי ~
~ וכמובן שיר [
] ורומן [
]

חיחי, רק רציתי לראות איזה יופי האיקונים יצאו

זו פיצול שתיים מדברת עכשיו. אני צריכה לבוא להגיב בניק אחר כדי שזה יהיה יותר מצחיק?אוש?
קוצור. באמת. [רק שלא יסתבר עכשיו ששכחתי מישהו... אה, החביבצ'יק הזה שבא עם שרון אח"כ.. ורוחה של המפקדת שלי בסיפוח שריחפה מעליי לאורך כל הערב...
] כפרעליכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם. 11111!

פיצול 3 ../images/Emo46.gif

שלומי, רק רציתי להגיד לך שצריך לאפר אחד את השני more often
זיהו
עכשיו תציפו קצת אתם, אשוב להציף עוד! עוד לא ראיתם כלום!!!

צביון

New member
../images/Emo68.gif

צביון נזכר בפניה של לירון, ושוב עומד לו. שילוב הסגול, השחור ונקודת החן הזכירו לו את ימיו כדראג-קווין מפוארת. רק להבא, בואי עם תיק איפור גדול, שמגוון האפשרויות עומד על יותר מסגול, ליפסגלוס ושחור לעיניים.

אמג ../images/Emo6.gif נחנקתי

בתיק פקאצות אין מקום אם צביון היה פקאצה אמיתי הוא היה יודע

rfranko

New member
דבר חדש שלמדתי:

גם שלירון מדברת עם היא מדברת עם איקונים אמג

ואם תוסיפי אותי במסנ

אספר לך סיפור קטן על לדבר עם איקונים
בואי נגיד ככה זה לא אני המצאתי
|פרשס|

noosh

New member
יו כמה אייקונים יש בשרשור הזה :|

טוב, בהתחלה הייתי ממש עצבנית בגלל שהיה לי יום גרוע, אז אני מתנצלת מראש על המרירות שלי, באמת שלא התכוונתי וממש תודה לכולכם שהוצאתם אותי מזה, כי היה לי ממש כיף. ויהיו עוד מפגשים כאלה, כן? באמת שהיה לי ממש כיף. זה גם כיף שמגיעים אנשים חדשים! למרות שאת ליבי פגשתי במיטס אנד גריטס
. ואני מתנצלת על העדר הכישורים החברתיים שלי. אני יודעת שאני גרועה בזה, ואני מתנצלת. היה כיף לגלות ששרון הוא נפשי התאומה
. יו, שיחות חופרות על מאיר שלו זה בין הדברים שאני הכי אוהבת. ורינת, אינ לא באמת כועסת, ותודה על המחשבה, זה רק אומר שצריך להיות עוד מפגש. ויו. סוכריות קופצות. ושוקולד תפוז. ממש הצלחת לי לגרום לחייך חיוך-בלתי-רצוני, אז תודה. בלטו בחסרונם - רעות, כי היא אפילו לא התקשרה כדי שנצעק לה שאנחנו מתגעגעים ושהיא תוכל לצעוק עלינו "אמג תמותו
", וזה בגלל שהיא אוהבת אותם יותר. וחופית!!! מה זו הייתה ההברזה הזאת!! לא מקובל עליי! בפעם השלישית את מביאה לכולנו Cookie Dough של בן אנד ג'ריז.

רעוּת

New member
מוקדם ../images/Emo46.gif אחכ לא היה לי זמן יותר ../images/Emo46.gif

ויכולת להתקשר בעצמך, כלבה

אוף,

שתדעי לך שאני ויוני כל המפגש חיכינו לבואך וכל פעם שמישהו שאל איפה את לבנו נצבט.

shiray

New member
היה כיף וטעים

וואיי הטראפלס של רינת היו מעולים מעולים מעולים! השוקולד עם התבלינים היה TO DIE FOR! לא פלא שאחרי אייסברג אח"כ בקושי יכלתי לקום מהכסא, וכשהגעתי הביתה היתה לי צניחת סוכר מטורפת... אחח והבראוניז של נועה.. ואיזה כיף היה לראות את ליבי אחרי 3 וחצי חודשים (אמא!) ואיזה כיף שהמונים הגיעו (חוץ מרעות, חוף ואורין, והייתי שמה אייקון עצבני, אבל נראה לי שאזל המלאי אחרי השרשור הזה!!!) ויהוני- פעם הבאה כשאתה מרגיש נעכס ואין לך כח לכלום- קח אדויל במקום לנדות אנשים ואז להתחנף... זה סתם גוזל יותר אנרגיות. וזהו. נשיקות וירטואליות הפעם לכולם

למעלה