חוויות מפגש!

למרות ש,

הרגשתי מחורבן מבחינה פיזית, היה כיף לי נורא. כן ירבו. אין כמו הבראוניז. [אבל שלומי, למה אגוזים?
] והנשיקות יצטרכו מעכשיו להגיע לכל מפגש.
בלטה בחסרונה: אורין.
[שלא תגידי שלא זוכרים אותך או משהו. ותפסיקי לסנן
כל המפגש דיברו על למה את לא באה
] וכל השאר שבלטו בחסרונם, כבר ציינו אותם פה, אז בואו בפעם הבאה
(רעות
) ויש פה יותר מדי כועסים (
) ביחס לכמות הכיף שהייתה במפגש, אז
פורוםטורישליטה

behappy

New member
יו, הייתם כאלה חעמודים../images/Emo9.gif

והיה ממש כייף וטעים [רינת
אני רוצה עוד כאלה, אני מבינה שקודם זה היה בחינם ועכשיו תיקחי לי על זה המון ותרוששי אותי ובסוף אגנוב להוריי את רכושם ואמכור אותו כדי לקנות עוד כדורי שוקולד או מה שלא עשית שם אבל בחיאת
]
+ חיבוקים לכולכם. היה שווה=]

behappy

New member
מעליבה?!?! אני מוכנה למכור את נשמתי

השוקוהולית והעייפה עד מוות בשבילם ולמכור את רכושם של אמאבא גם ואת כל חסכונותיי הפוטנציאליים
תביאו לטורי כמה כאלה ותראו איך היא עוזבת את הגמירות על הפסנתר לטובתם!

shiray

New member
חחחח אבל קראת להם כדורי שוקולד...

וכן, באמת היינו צריכים לשחד אותה בM&G בכל טוב...

behappy

New member
עם השוקולדים של רינת היא בטוח הייתה חוזרת../images/Emo7.gif

behappy

New member
../images/Emo46.gif כי איחרת

וכבר היינו בהרעלת קקאו וסוכר וכמו המשפט מנשים קטנות שההוא הקשיש שג'ו התאהבה בו אומר לה- דה ארסט ליבה איס דה בסט :|:|:| |מבטא נאצי עם קונוטציות שואה / של סרטי פורנו ישנים|

boy for pele

New member
אז ככה.

קודם כל תודה לליבי על הטרמפ הנדיב. בהתחלה נאלצנו להגיע למינוס 4, ושם זה נראה כמו מרתף עינויים של שב"כ, רק מעוצב יותר גרוע (אני אשאל שוב: מי הגאון שחשב על לשבת שם?!). ואז גיליתי שמחיה השפה העברית של הפורום הוא באמת בלשן במקצועו, ועוד כל מיני דברים שונים ומשונים. וגם גיליתי שהייתי ממש לא מאופס ביום המיט אנד גריט, כי זכרתי את ליבי בתור בלונדינית ואת עטר בתור מתולתלת, ומסתבר שהן ממש לא. מהיום ההוא אני זוכר רק את טורי :p וכל מי שלא זכה לטעום מכדורי השוקולד-ברנדי של רינת, אני מתנצל. במחשבה שניה, אני ממש לא מתנצל, ולו הייתי באותו מצב, הייתי אוכל אותם שוב.

למעלה