חוויות מסוף השבוע

• פותח הנושא Chot
  • פורסם בתאריך

Chot

New member
חוויות מסוף השבוע

ב3 הימים האחרונים ביליתי בדירתו גדושת הממתקים של אבא שלי (בלסתי, ובכמויות..) וצברתי כמה חוויות קולנועיות, (אם אפשר לקרוא לחלק מהן "חווייה"). אז ביום שישי הייתי שקועה בפוקוס דסטין הופמן. הראשון עם ג´ון טרבולטה היה נוראי. למה פתאום צריך להרוג אותו? איך זה בכלל מתקשר? טוטסי, היה נחמד. לני- טופ. אני מודה שהייתי מותשת מידי בשביל לראות את הסרט במלואו, (נמנמתי ככה מידי פעם אבל בהחלט עקבתי), וזה סרט מצויין! מאוד נהניתי ממנו, ואין הרבה סרטי שחור-לבן שאני מוכנה לסבול. עכשיו יום שבת- שני סרטי די וי די שאספנו יום קודם, האחד- פולוק- דדעעיייי זה כל כך מחורבן! פשוט זעקתי לאבא שלי- "מזה החרא הזה?!" סרט כל כך כל כך משעמם!! מילא אם העבודות של הצייר היו יפות, אבל הן היו עוד יותר חרא! נוראי! והמשחק של ההיא שמשחקת את אשתו - מי משלם לאישה הזאת? ארגג השני- אחי איפה אתה? טוב נו את זה כבר ראיתי 3 פעמים. סרט נהדר ומלבב. לא צריך לפרט. כיין העעאאא וזהו. נגמרו לי הסרטים לדבר עליהם והאמת שסתם חיפשתי מקום לזיין בו את השכל (ואני יוצאת מנקודת הנחה שזה אכן מה שעשיתי) לכן עכשיו אני אלך לפטור אתכם מההודעה הזאת- ואותי אל המיטה. כייין. בוקר טופ לכולם.

Chot

New member
טוב

אני לא מקבלת את ההתעלמות הנחרצת הזאת מההודעה שלי. תגובות ועכשיו! בבקשה..?

חזיר בר

New member
אחי איפה אתה

סרט אדיר. מאוד אהבתי,כל כך מיוחד כל משעשע. פשוט ענק. (קיבלת תגובה)

למעלה