חוויות מנקסוסקון

dorhaimovich

New member
חוויות מנקסוסקון

כפי שבוודאי כמה ממכם יודעים,לפני יומיים התרחש נקסוסקון,כנס קטן ומגניב במרכז "נקסוס" בראשון-לציון.התוודעתי אליו בזכות הצצונת קטנה אל המסרים ששלחו לי בפייסבוק,אירגנתי פה ושם,ונרשמתי לסבב הראשון של צוות הסערה,להרפתקה מגניבה בשם "צללים בפריהולד" (עיר צפונית ברפובליקת לירקון,למי שמשחק בשיטה) ולהרפתקה נוספת של "חץ הזמן",דבר שמעולם לא הייתי בו ומאוד ריתק אותי.ארזתי לי מנצ'קין,ספר של אסימוב לדרך וכמה חטיפים ונסעתי.הסבב הראשון של איי הסערה היה אמור להתחיל בתשע וחצי.אבל אף אחד לא אמר לי שנקסוס נמצאת מאחורי חנות נעליים נידחת במדרחוב בקצה העיר,ולכן נדדתי ברחובותיה של ראשון לציון,בחיפוש אחר נקסוס ואחר קולה,צורח בייאוש על האייפון הממזר שיסייע לי. לבסוף מצאתי את "נקסוס",ולמרות שהגעתי באיחור,הייתי הראשון שהגיע לסב,,אז יכולתי לצלם!יש להם חנות ממש מגניבה,מעוצבת וכל הקירות מלאים בפוסטרים של מג'יק,מנצ'קין וסטארקראפט.לפני שהמנחה,טל,קרא לנו לשחק,הספקתי לחטוף את ההדפסה השנייה של הרשומון ולקנות אותה,דבר שאני מפנטז עליו כבר זמן רב.ההרפתקה הראשונה,של צוות הסערה המגניב הייתה סופר אדירה,לחמנו באל-מתים זומבים,עוטרת הראשים....אה....עטרה ראשים (מה זה בעצם אומר?),הננס הטרובדור החביב השתמש בפרצי ריפוי כאוות נפשו ואנחנו קרענו אל-מתים בחיפוש אחר ישועה לפריהולד.לקראת סוף ההרפתקה התחלתי להרגיש לא טוב,אז החזרתי את הכסף על הסבב השני והתקשרתי שיבואו לאסוף אותי (מה לעשות, אין לי רשיון נהיגה),ובינתיים קניתי כמה מיניאטורות ממש מגניבות,את "חץ הזמן",בוסטר למג'יק ואת האוריג'ינל "מנצ'קין" (כי היה לי רק את "בין כוכבים").נפגשתי גם עם המאסטר חגי גומפרט ודניאל רוזנברג,ועם הבחור הגדול נועם קמחי שזכרתי אותו מהסרטון המגניב ל"חץ הזמן" ביוטיוב.טחנתי קצת סופגניות
ושתיתי קולה
,וחזרתי הביתה מאושר.
אז איך עבר עליכם נקסוסקון?

דמבוס

New member
סופגניות! הרבה סופגניות!

בפעם הרביעית, הנקסוס-קון עמד בציפיות ומבחינתי הכנס היה הצלחה.

היו הרבה שחקנים, אני אישית הנחתי רק בסבב הבוקר את "צללים בפריהולד", ולאחר מכן הייתי עסוק בלארגן דברים רוב הזמן. הסבב הראשון היה מוצלח בתור מנחה, השחקנים שיתפו פעולה והיה משעשע, אפילו שהם היו רק שלושה. הם הצליחו לסיים בהצלחה את ההרפתקה, גם עם מעט זמן לאחר שהסבב נגמר (מה לעשות, הם בכל זאת שלושה שחקנים בלבד).

בסבב השני היה גם "צוות הסערה" בהרפתקה "אלופי האור" - הרפתקת המשך ל"צללים בפריהולד", ובמקביל גם "חץ הזמן", שניהם רצו בסדר גמור ונאמר לי שכולם נהנו. אולי יש מישהו ששיחק באחד מאותם משחקים בכנס ויכול לחוות את דעתו?

הייתי לי שיחה מאוד מעניינת עם נועם קימחי - האיש שמאחורי העולם של "חץ הזמן", אדם שמח ואיש שיחה מעניין מאוד - דיברנו על המצב של תחום משחקי התפקידים בארץ, על "חץ הזמן" ואיך הוא מתפתח, על מו"ד מורחב ועוד כל מיני דברים אחרים. היה מעניין בהחלט בעבורי לדבר איתו.

בסבב השלישי היו משחקי לוח - הורץ גם Aye, dark overlord (משחק קלפים משעשע שבו מספרים סיפורים ומעבירים האשמות מאחד לשני) וגם "משחקי הכס" (משחק לוח המבוסס על הסדרה הטלוויזיונית והספרותית).

אני מזמין את דור ואת כולם להגיע גם לכנס הבא - שיהיה גדול יותר ומוצלח עוד יותר מהכנס הקודם!

dorhaimovich

New member
אה,טל,נחמד לראות אותך כאן

אתה פעיל גם בפורומים של המד"ב והפנטזיה?
ועוד דבר-קראתי את הסקירה על הרשומון.מאוד יפה.לפי דעתי אתה צודק לגמרי.אני חושב שכדאי שנבקש מצייר מומחה,אולי הבחור שצייר את השער,שיצייר את הסמלים-ובתכל'ס,למה לא עשו את הספר עם צבעים?
תחשוב לדוגמא על "הנשגבים" בשחור-לבן....איזה בעסה זה...

Nihau

New member
errrmmmm....

please do not do outing
revealing personal info about a person, such as their name when they are using a nick in the forum
it is generally considered impolite

דמבוס

New member
לא לא, זה בסדר!

כן, רק שתדע להבא דור שאם לא הזכרתי את השם שלי בעצמי בהודעה ואני משתמש בכינוי, לחשוף פרטים אישיים כגון השם הפרטי שלי עלול להיחשב לא-מנומס, זה נקרא אאוטינג. אבל במקרה הזה זה בסדר, כי אני גם ככה מזדהה מדי פעם כטל ^^

דמבוס

New member
רק פה

מדי פעם קורא בפורומים אחרים, אבל פעיל בעיקר כאן.

כבר הצעתי לפרסם בתור נספח את הסמלים, ואני מאמין שזה יגיע בסופו של דבר.

אני מניח שהסיבות הן גם כלכליות וגם עיצוביות - שחור ולבן זו החלטה עיצובית בדיוק כמו בצבע - ולי זה לא הפריע, זה אפילו הוסיף לי ברמה מסוימת. זה נותן תחושה אחרת של משהו ישן וטוב. כמו בירה גמדית טובה

golan2072

New member
יותר מידי סופגניות

שיחקתי באלופי האור והיה כיף מאוד. באופן כללי (אני כרגיל משחק מהדורה 3.5) התרשמותי ממהדורה 4 של מו"ד טובה. ההרפתקאה הייתה כיפית, הדמויות המוכנות היו טובות ודפי הדמות אורגנו היטב.

מסתבר שגם בצבא אני צריך להיות שה"מ לפעמים

רק ששם קוראים לזה "לפקד על אימון מכלול שקרכלשהו".

DDN

New member
ברוך הבא לפורום!

אני מקווה שתהנה משהותך פה!

חץ הזמן אכן ספר מעניין שנראה ערוך כראוי - ממש הפקה יפה.
נחמד גם לשמוע על ההרפתקאה שלכם - אשמח לקרוא עוד.

dorhaimovich

New member
בשמחה,אבל אפשר אישור מהשה"מ חסר השם?

כי אני לא יכול בלי אישור שלו-אולי הוא לא רוצה לספר על זה ש...(שיעול מאשים) ניסדו לשחד אותו במזון! (ואל תכחיש
)
ציטוט מפורסם- "הדרך לנקן"ן, לדרקון רכיבה מפלטינה ולליבו של השה"מ עוברת דרך הבטן.עדיף סופגניות."

דמבוס

New member
אני לא אמרתי את זה

אני בסה"כ אמרתי שאני אוהב פשטידות.

תרגיש חופשי לספר מה שאתה רוצה מההרפתקה.

dorhaimovich

New member
בסדר גמור.הנה אני מתחיל.

אוקיי,אז התחלנו שדמבוס נתן לנו רקע כלשהו על איי הסערה,כי רובנו היינו מתחילים (טוב,כולנו).אחר כך יצאנו לקניות בפריהולד,ושאלנו את עצמנו למה לעזאזל יש בית קברות 2 מטר מחנויות מותגים (כאילו,ברצינות?אתם עד כדי כך דורשים שיקרה משהו רע?אי אפשר לשחק מו"ד בלי מפלצות,בלי בד גייז,בלי מוות,רק שופינג בשינקין?),ושמענו את טל עושה קול קורע שנשמע כמו אזרח מבוגר מבוהל שצורח:"המתים קמים בפריהולד!" (אחר כך הכרחתי את דמבוס לומר את זה עוד פעם כדי שאני אקליט את זה,הוא לא הסכים).נלחמנו נגד זומבים אל-מתים (חבל שאין לי תמונות) בזמן שארבעה איכרים שמתו אחד-אחד ניסו לחסום את שער בית הקברות,שמאחוריו נראו בערך אלפיים זומבים מבעיתים.ניסינו להקל על אלא שחסמו את השער אבל הם פשוט מתו בתורות אחת לשלוש סיבובים בערך.אז כשכולם מתו אנחנו ראינו מפלצת זומבית ענקית,משהו כמו חלקת קבר ענקית שחיה,ותוך מאמצים רבים חיסלנו אותה.ברחנו לתוך בית הקברות ופגשנו את הכוהנים,שנתנו לנו מפלט ומחבוא וגם העלו לנו את הנק"ן לסכום המקסימלי (ווי!).סיפרו לנו על גולגלות השנאה שמישהו הטמין בבית הקברות,ושהן גורמות למתים לקום לתחייה (די!
).יצאנו למואז-משהו הזה כדי לחסל את הגולגולת שהייתה שם,ונתקלנו בקבוצה אכזרית של אל-מתים ומשהו שנראה כמו שילוב בין זומבי לאדם.זה היה קשה,אבל כולם מתו.איפשהו באמצע קיבלנו סופגניות עשויות זיעת הובגובלינים וריבה מדם של דרקוני חומצה,בתוספת קולה יודה.עוטרת הראשים נלחמה באומץ והצליחה לבסוף לשכנע אותי,האשף הדגול פיטר פון-סהיטי,למחוץ ולרסק את הגולגולת במטה גדילת הצמח שלי (כבוד!).אחרי שהגולגולת נהרסה כל האל-מתים מתו (נכון שזה נשמע מוזר? :) ) ואנחנו חזרו אל הכוהנים,שעברו לפני זמן קצר קרב גדול בהחלט נגד שבעה מכשפים מרושעים,שלכל אחד מהם שכיר-חרב בדרג"ש ראוי לכבוד,וכמה עשרות זומבים.לאחר קרב מתיש,שבסופו כולנו דיממנו,הצלנו את הכוהן ובשארית כוחותינו גררנו אותו אל הכוהנים כדי להתרפא.וכאן נגמרה ההרפתקה.
מעניין אותי לדעת,איך הלכה ההרפתקה מנקודת מבטו של דמבוס,השה"מ המהולל?עוד שאלה,האם יש כאן מישהו שהיה בסבב הראשון (אין צורך לציין שמות,אני רק רוצה לדעת).עוטרת הראשים כאן?

למעלה