חוויות ממפגש הפורום

חוויות ממפגש הפורום

קודם כל היה מעניין מאד לראות את האנשים מאחרוי הכינויים, זה אכן שינה קצת את התפיסה על האנשים . הנושא העיקרי הייה מידע לע אי"ל ומדיניות ההסתרה/ הגילוי שכל אחד נוקט לגבי באפילפסיה שלו.

qt1

New member
זהו? 2 שורות? ../images/Emo3.gif

אומנם לא נשארתי לשמוע על ההסטוריה של אי"ל וכו' היה לי נחמד לפגוש אותך יוסיֶ את חיים ואת האשי כבר פגשתי בשבת כך שהרבה היא לא חידשה לי במעט זמן שהייתי נוכחת , אני מניחה שאח"כ היא הפתיעה אתכם בידע הרב שלה ושמחה שלא נשארתי לאכול
לא התאכזבתי על שלא באו , התקשרו אלי והודיעו לי שלא יגיעו-מבחינתי אחד שהגיע הוא הישג, הגיעו 2 , ואפילו התווסף הבחור הנחמד שבא עם המכתב- מבחינתי זה יופי של דבר. התחושה שלי היתה שצריך לעשות ומהר , אני בן אדם של מעשים מבחינתי הייתי טסה
לחנות מפעל , לוקחת כמה שיותר חולצות לבנות או כל צבע ,טסה
לחנות שעושים בה הדפסים על חולצות "אי"ל אגודה ישראלית , אפילפסיה קמים מזה... פורום 975 תפוז וכו' וכו' , יש בצפון מפעל,עושים שם תלבושות אחידות אפשר להשיג מחירים נוחים אולי... אם זה היה תלוי בי הייתי כבר היום מדריכה שכבה בבי"ס , זה לא תלוי בי , אני בהמתנה , ברגע שתתנו את האות , אני כבר אהיה שם! בשביל זה אני כאן ושם
מקווה שניפגש שוב בקרוב...

qt1

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

כשכתבתי שהייתי טסה לקנות חולצות לא התכוונתי שאי"ל צריכים , מבחינתי בכל אופן כל אחד יכול להתארגן עצמית ולהכין חולצה , לאי"ל אין משאבים לכך וזו לא צריכה להיות סיבה לכך שאנשים לא ילכו בגאווה בחולצות שכתוב עליהם מה שקשור לאפילפסיה , אפשר להכין כמה דוגמאות ולהראות כאן , גם רעיון... תרומתה של אי"ל מבורכת
לפחות מבחינתי... תודתי נתונה לכם על כל הדברים הרבים שאתם נותנים לי.

hey sexy lady

New member
אני שמחה שנהניתם ../images/Emo24.gif

ומצטערת שלא באתי למיני (מיני) מפגש!!! :)) שגרו משו משם... (חוץ מהחולצה קיוטי)

hey sexy lady

New member
ואגב מה עם סיגל?

זו שבנה בבי"ח... מה שלום הבן שלה? נדמה לי שקוראים לה סיגל (סורי אם טעיתי בשם)

שלום אכן קוראים לי סיגל....

וזה לא בני זה אחי וכן הוא היה בבית חולים תקופה, ולפני שבוע בדיוק הוא נכנס למעון, קצת קשה ומוזר מקווה שבהמשך יהיה טוב. ובקשר למפגש בסוף לא יכלתי לבוא עידכנתי את קיוטי לגבי זה. בתקווה שאהיה במפגש הבא. כל טוב סיגל

qt1

New member
MY LADY ../images/Emo66.gif

החולצה נשארה באי"ל ,סיפור ארוך אחות שלי
היה כיבוד, המיקום דווקא מאוד סבבה כזה ממש קרוב לכל מקום ויש בכניסה אינטרקום , פקידה שאומרת לך שאי"ל זה למעלה ושמאלה , שירותים נקיים מאוד אוקצור , לטעמי אחלה מקום. אבל אני לא דוגמא ,אני הרי אוהבת את ת"א אז אם זה בת"א ועוד בכזה מיקום חבל"ז אז בכלל. יוסי,חיים ,האשי ואני היינו והיה שם עוד בחור שיצטרף בקרוב לאינטרנט , מהמעט שהייתי התרשמתי לטובה מהיחס , מהמקום , הרגיש כזה רגיל כמו כל מקום לא הרגשתי חולה , הרגשתי שאני עם אנשים שכותבים דברים כאלה ואחרים , זה הכל. הם נשארו שם איזה שעה וחצי בערך אחרי ודיברו על הדברים שהיו בעבר , יהיו בעתיד וכן, על מה שיש בהווה כמובן , האשי נתנה לי דיווח בטלפון בדרך הביתה , לכן אני יודעת... וזהו בעצם , חבל שלא באתם , אבל לא נורא - כמו שנראה , יהיו עוד המון מפגשים בטח תצליחי להתפלח לאחד מהם. מה את רוצה מתנה למומולדת?

חייםלוי

Member
מנהל
היה מאוד נחמד. קיבלנו הרבה מידע על

אי"ל והחברה היתה מאוד נעימה. חיסלתי ליוסי את כל הפיסטוקים. אגב, אנחנו לא חולים. יש לנו משהו שצריכים לטפל בו לאורך כל החיים ע"י נטילת תרופות אבל אני לא רואה את זה, לפחות אצלי כמחלה. גם אישה שלא רוצה להיכנס להריון לוקחת גלולות כל יום. בזכות המפגש נודע על מישהי בעבודה שלי שלבת שלה יש אפילפסיה והיא הגזברית של אי"ל. אני מקווה שלמפגשים הבאים יבואו יותר אנשים

qt1

New member
../images/Emo32.gif בודק הרפלקסים תודה לסיגל../images/Emo23.gif

http://www.mikud.net/pnay/reflextest.shtml

hey sexy lady

New member
../images/Emo99.gif אז ככה...את רושמת?

דבר ראשון... שתבואי ביום שישי לחגוג איתי!!!!!!!!!!!!
מממממממ וגם אוטו, דירה ובעל עשיר

qt1

New member
../images/Emo6.gif ליידי אם אני באה איפה ישנה../images/Emo35.gif

די , נמאס מבתי מלון , כמה אפשר??? תפסו לי את הבית אצל הקרובים בגבעתים לאיזה חודש, זה ביום שישי הזה נשמה?
...

מצטערת שלא הייתי שם...

תקופה עמוסה במיוחד... עוברת דירה, סוף-סוף, מההוסטל לדירת חדר וחצי, שהיא כולה שלי, אז אני עסוקה בריצות ואריזה וגם בעבודה... מגיע לי מזל-טוב, אני יוצאת מהמקום הנורא הזה למקום שהוא כולו שלי (בשכירות, כמובן), אבל הדברים כבר נראים יותר טוב, ואני משקיעה זמן ומרץ בתענוג... מקווה מאוד, שלמפגש הבא אני אגיע לראות את כולכם. חיבוקים

חייםלוי

Member
מנהל
יופי ../images/Emo140.gif

לעבור דירה זה הרבה יותר חשוב מאשר לבוא למפגש פורום כלשהו, אפילו של פורום כמו שלנו
ו

qt1

New member
בוקר-טוב חיים בוקר טוב סם ../images/Emo42.gif

בוקר טוב לכולם...

חיים ../images/Emo140.gif

זה לא מדוייק. אם זה היה מעבר דירה רגיל, בסדר, הייתי מעקבת הכל ביום אחד, אבל מדובר בלהסתלק מהסיוט, שאני שוהה בו, שנקרא "הוסטל רעותנו". יש במקום נכים פיזיים וגם נכי-נפש, והבעיה, שעם האפילפסיה לא רואים אצלי שום בעיה בתכלס, זה מרגיז חלק מהדיירים במקום, ואפילו חטפתי מכות בגלל זה מנכת-נפש, שהיא שותפה שלי לדירה... כשביקשתי להגן על עצמי, כשדברים הגיעו לכך, שהיא איימה עליי בבקבוק זכוכית שבור, ביקשתי להזמין משטרה, ואב-הבית איים עליי בסילוק לרחוב, אם משטרה מגיעה "להוסטל שלו". במקרה שלי, זה ממש לברוח מהגהינום, אחרת, הייתי שם איתכם בטוח!

חייםלוי

Member
מנהל
נשמע באמת סיוט. טוב שיכולת לברוח

משם. התרגלת כבר לעבודה החדשה? פחות עייפה?

qt1

New member
../images/Emo57.gifצרות טובות../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

איזה יופי אורלי, דירה משלך
אם אפשר לעזור במשהו , שלחי מסר בבקשה ושיהיה המון המון המון המון המון
ב
החדש! חיבוק ובוקר טוב גם לך

למעלה